Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha belefutottam egy ilyen csalóba?
Nálam jó pár évvel idősebb nőbe kb egy éve beleszerettem. Neten ismertük meg egymást. Nem volt pasija, korábban soha nem volt akivel moziba megyek meg ide meg oda. ÉS szerelmes lettem belé. Viszont mivel naiv voltam meg örültem hogy végre van egy barátnőm, és nagyon sokat udvaroltam neki de szexig nem jutottunk el. Mindig kifogásokkal jött. Viszont kicsalt tőlem több mint 2 és fél millió forintot persze nem egyben.
Mindenflée ürüggyel hogy majd jön velem nyaralni, meg megyünk mindenfelé meg odakköltözhetek hozzá meg ez meg az.
Neki nincs se gyereke, se férje, egyedül lakik egy saját lakása van.
Kb tavasszal derült ki hogy ez a nő egy prosti. Különböző férfiakkal szexel többször már rajta kaptam. Legutobb végre hajlandó volt beszélni velem, és a szemembe mondta hogy egy vesztes lúzer vagyok, és röhögött hogy a pénzt már úgysem tudom tőle vissazserezeni, mivel papair nicns róla, a tárgyi dolgaimat és lenyúlta, és röhögött miközben ezt mondta. Hogy semmi közöm hozzá hogy hány férfival van, semmi közöm hozzá hogy ő kivel mit csinál, és úgyis neki fog a biróság is igazat adni ha egyáltalán eljut erre az ügy.
És értitek mindenkinek úgy adja elő mintha ő lenne az álszent. Ez egy csaló nő és különböző férfiaktól porbál pénzt beszedni, nyilván velem volt a legkönnyebb dologa én adtam neki a legtöbbet és még csak pii.át sem adott. Másnak meg ad.
Viszont valóban nincs róla papir, bár a tárgyi dolgaimat bizonyitani is tudom. De mást nem. És nem foglalkozik vele a biróság.
Tehát jogi uton lehetetlen visszakérni. Ez a nő meg röhög magában és azt mondta kicsinállak és vesztes lúzer vagyok szó szerint ezt mondta.
Mit tehetnék? Vagy hagyjam az egészet, a rendrőségen ezt tanácsolták fogjam fel tanulópénznek ezt a 2 és fél milliót, amit nem tudok feldolgozni, vagy legyen belőle polgári peres eljárás, de bizonyitékok hiányában vagyis papir hiányában nem sokat tehetnek majd. És hosszu idő lesz. Vagy mit csináljak? Nem tudok már kihez fordulni, nekem mindenképp kell vissza a pénzem. És kitudja hogy ez a csaló nő még kit hazsnál ki rajtam kivul.
Nem tudom én sem, hogy tőlünk mit vársz...
Mit mondjunk mit csináljunk?
Nem tudunk rajtad segíteni sem mi, sem a rendőrség.
Orvos tud neked segíteni és nem úgy mondom, mint ahogy leírják itt ezt szinte akarkinek. Neked tényleg arra van szükséged.
A peres eljárás illetéke 6%, vagyis 1 millió 500 ezer forint. (Ez az összeg egyébként az elsőfokú bírósági eljárásban fizetendő illeték maximuma.) A hibás teljesítés miatt szakértőt is ki kell rendelni, ennek az összege legyen a példa kedvéért 500 ezer forint
tessék 1 millió 500 ezer Ft a ha jogi úton szeretném minimum ennyi. Nincs pénzem, és most veszitettem el a munkámat. Ő meg tartozik nekem. És nem nem nem én adtam neki ajéndékba, nem.. Csomoszór volt nálam a privát szobámban ahol én lakom, a saját szobámban, hogy majd kitakarit januárban mert unatkozik. Háromszor volt itt, csak az anyám volt itthon de ő a másik szobában volt. Olyan dolgokat vitt el amit később vettem csak észre amit fontos értéknek tulajdonitok. Ilyen péládul egy ezüst érem amit sporton szereztem. Vagy ilyen egy fémdoboz, ami emlékként kaptam. De karcsonyi ajéndékként kapott elektromos fogkefémet ami bontatlan volt azt is elvitte.,
Elvitte a csomó apró pénzemet aminek összértéke 63 ezer Ft!!!! És évekig gyujtottem. Nála maradt viszont a televiziom, a mobilom, a kamerám, amit bizonyitani tudok hogy az enyém. Ékszerekre adtam neki pénzt, külön adtam neki pénzt, moziba ha mentünk mindig én fizettem., nagyon nagyon sok pénzzel lehuzott és lopott tőlem is.
Vagyis kérdezem én. Ő engem megtévesztett és tegnap kárörvenőden azt mondta hogy vesztes lúzer vagyok és kicsinál, és ha tudom akkor vegyem vissza tőle. tehát erre ő mág rákontrázik. Tudja hogy ő bűnős de szórakozik velem.
A legnagyobb kérdés az egész kérdésben, hogy hogyan lehet valakiből néhány hónap alatt 2 és fél millió forintnyit "ajándékot" kicsalni?
Mármint néhány hónap alatt ki ad ennyi pénzt ajándékba (NEReseket, politikusokat, kőgazdagokat hagyjuk ki, ők lehet.. )
Tavasszal már kiderült a turpisság. Egy éve ismered. Akkor kb. 10 hónap alatt, tehát havi 250e forinttal húzott le? Ha szegény vagy, miből? Mire ad az ember havi 250e ajándékot 10 hónapon át?!
Kérdező! 2,5milliónak a 6százaléka nem másfél millió, hanem 150ezer. Alapszinten se tudsz számolni, így nem nehéz lehúzni. Most abba már nem is menjünk bele, hogy narad valakinél véletlenül a tévéd, ha nem is éltek együtt 🤣
A legfontosabbak: 1.Ha még 100x leírod, hogy hú, de nagyon csúnya, gonosz ez a nő, a pénzed akkor se fogod tudni visszaszerezni tőle. Ezt az energiát inkabb munkakeresésre fordítsd, hasznosabb lesz, abból nagyobb eséllyel látsz pénzt.
2.Haladéktalanul kérd meg a szüleidet, hogy helyeztessenek gondnokság alá, mert egyértelmű, hogy alkalmatlan vagy az önálló életvitelre. Ennél még sokkal nagyobb bajba is fogsz kerülni.
Hogy lenne már 2,5 milliónak a 6%-a 1,5 millió???
Rugaszkodj neki még egyszer a számolásnak.
Ekkora marhaságot hogy lehet leírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!