Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy belefutottál ismerősbe itt az oldalon? Vagy, hogy valaki visszaélt azzal amit bizalmasan írtál neki?
Egyszer egy másik topikban. Csatoltam egy képernyőképet a kérdésemhez, gondolom ezáltal lehettem felismerhető. Csak annyit írt, hogy "Szia, Gizi" - nyilván az én keresztnevemmel, ami annyira azért nem a leggyakoribb.
Soha nem tudtam meg, hogy ki lehetett. :D
4# és lett valami utána valami?
Köszönöm a válaszokat.
Még szerencse.
Most én is félek, de remélem nem lesz gond...
Egyszer írtam egy véleményt valamelyik kategóriába, a munkatársam szóba hozta, hogy a gyakorin tegnap valaki ezt írta az alá a kérdés alá...
Én nem árultam el, hogy én voltam, csak hültem haltam, milyen kicsi a világ :D
Remélem, nem kerülsz bajba.
Megfenyegetett?
Egy kérdésemnél felismertek, de teljesen ártatlan a téma.
Szexualitásban felismertem egy ismerősöm, befejeztem a levelezést mielőtt ő is felismert volna.
Meg nem tudom eldönteni, hogy szintén szexualitásban azért tűnt el valaki mert rájött ismerjük egymást (én nem ismertem fel), vagy más okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!