Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy egy interneten megismert férfit pár nap beszélgetés után le akartál rázni, de ő újra és újra írt és emiatt szimpatikus lett, mert nem adta fel és elmentél randizni vele? Esetleg párkapcsolat lett a dologból?

Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van ismerősöm, igen. lassan 3 éve vannak együtt.
2020. okt. 3. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de végül is nem lett randi, mert ő ghostingolt engem. Szóval igazam volt, amikor elsőre tudtam, hogy nem komoly, csak szédíteni akar. Az ilyen nyomorékok miatt nincs már kedve a nőknek ismerkedni a neten....sem.
2020. okt. 3. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
jól írja a #2, ritkán esik meg hogy mégis összejön. Ha bizonytalan vagy, inkább hagyd.
2020. okt. 3. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert tudtam, hogy nem komolyra megy, mivel annyi esze volt, hogy közben egy barátnőmnek is írogatott. Amúgy meg pl. nálam a nem az nem, de nyilván van máshogy is élet. :d
2020. okt. 3. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1000-ből egy esetben... ama 1 eset amikor MÉG nem történt meg a leépítés és a pasi be tud dobni valamit ami nagyon betalál. A másik 999-ben a nőket kimondottan idegesíti a levakarhatatlan bogáncs, aki nem tudja elfogadni a nemet.
2020. okt. 3. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen pasi. Eleve egyáltalán nem tetszett, de gondoltam nem leszek bunkó, adok neki egy esélyt, hátha félreismertem, és valójában egy vicces, életvidám, jó fej ember. Nos, a beszélgetés során nem lett szimpatikusabb, úgyhogy elköszöntem tőle. (Megmondtam, hogy tudom hogy ő lányként akar velem ismerkedni, de én nem akarok tőle semmit mint pasitól.) Idáig még nem is gáz a sztori, de utána évekig mindig rámírt, hogy "szia mizu". A végére annyira elegem lett belőle, hogy elég bunkó stílusban elküldtem a francba.

Nem értem, miért nem bírja néhány pasi felfogni, hogy a nem=nem.

2020. okt. 4. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. Ez egy pióca.
2020. okt. 4. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!