Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a Felnőtt párkapcsolatok kategóriában nem a hasznos, releváns válaszok kapnak zöldet. Nem inkább "65%-ban szimpatikus válaszokat ad"-nak kéne állnia?
Szerintem meg totálisan felesleges dolog a %.
Legyenek Összesített pontok a Top listán:
Pozitív értékelés: 798
Negatív értékelés: 456
mondjuk..
válaszoknál meg:
megjelenne, hogy 5 Zöld meg mondjuk 19 Piros kezet kapott a válasz..
Azt, hogy félig hasznos szerintem senki sem használja.
Volt egy olyan kérdés, ahol a válasz csak igen, vagy egy nem lehetett.
És azért kaptam mínuszt, mert valakinek nem tetszett, hogy egy válaszra igennel válaszoltam. Biztos neki a nem volt a szimpatikus.
Szóval itt a szavazgatás semmit se ér. A frusztráltak mindenkit leszavaznak választól függetlenül. Ja és még az az észrevétel is helyes, hogy a sok rinyáló mindig egymásnak ad igazat, pl. hogy az élet milyen sz..r. És ezt az azonos gondolkodásúak megerősítik és ezt terjesztik.
Pedig gyakran tapasztalom az ellenkezőjét itt, lehet hogy nem ugyanazokat a kérdéseket böngésztük. Gyakran igazságosnak látom az adott százalékokat.
Amúgy mutatnál példát? Lehet, hogy csak te ítéled nem hasznosnak vagy nem relevánsnak.
Úgy gondolom, hogy ebben a kategóriában sok a szubjektív kérdés, vélemény kikérés, ahol teljesen fölösleges lenne azon vitatkozni, hogy melyik hasznos.
soxor igazságosnak látod a rendszert...az azért van mert a többséghez hasonlóan gondolkodsz.Szerintem egy olyan oldalon ahol olyan kérdések vannak amikre nincs jó és rossz válasz telhessen felesleges a pont rendszer,elég lenne a report.
Holnap ki írom h körte vagy szilva?és aki nem epret mond azok mind kapják a piros mancsot :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!