Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kéne egy "Agyilag felnőtt párkapcsolatok" kategória ezen kívül?
Sok országban a 24.életévét betöltött ember számít felnőttnek,sok esetben itt se lenne rossz!
Az pedig szerintem nem gáz,ha valaki a másik példájából próbál tanulni,vagy csak szimplán érdekli más ember sorsa is.
Hááát, igazából sok tini ír ide ki kérdést. Hiába van külön katagória.
Másrészt az érettség nem kor függő. Bár sok kérdéshez már én sem tudok hozzá szólni Y generációsként. Nekem ezek a chatelős, facebook megcsalás dolgok kivűl esenek az élettapasztalatomon és meglepődök, hogy egyesek milyen komolyan tolják.
Pár éve még egyben volt a felnőtt és a tini párkapcsolatok meg ha jól emlékszem a szexualitás is. Akkor minden egy helyre folyt össze, na ott aztán volt minden. :D Most hiába van szétszedve az egész, szerintem csak az adminokkal toltak ki, mert többet kell melózniuk a rossz helyre beszúrt kérdések miatt. :D
Úgyhogy szerintem felesleges még tovább bontani a rendszert.
Tudom, itt voltam én is. De szinte nem változott semmi. Szinte az összes kérdés tini kategóriába illik, alig látok 1-1 értelmeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!