Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha belefutottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha belefutottam egy ilyen csalóba?

Figyelt kérdés

Nálam jó pár évvel idősebb nőbe kb egy éve beleszerettem. Neten ismertük meg egymást. Nem volt pasija, korábban soha nem volt akivel moziba megyek meg ide meg oda. ÉS szerelmes lettem belé. Viszont mivel naiv voltam meg örültem hogy végre van egy barátnőm, és nagyon sokat udvaroltam neki de szexig nem jutottunk el. Mindig kifogásokkal jött. Viszont kicsalt tőlem több mint 2 és fél millió forintot persze nem egyben.

Mindenflée ürüggyel hogy majd jön velem nyaralni, meg megyünk mindenfelé meg odakköltözhetek hozzá meg ez meg az.

Neki nincs se gyereke, se férje, egyedül lakik egy saját lakása van.

Kb tavasszal derült ki hogy ez a nő egy prosti. Különböző férfiakkal szexel többször már rajta kaptam. Legutobb végre hajlandó volt beszélni velem, és a szemembe mondta hogy egy vesztes lúzer vagyok, és röhögött hogy a pénzt már úgysem tudom tőle vissazserezeni, mivel papair nicns róla, a tárgyi dolgaimat és lenyúlta, és röhögött miközben ezt mondta. Hogy semmi közöm hozzá hogy hány férfival van, semmi közöm hozzá hogy ő kivel mit csinál, és úgyis neki fog a biróság is igazat adni ha egyáltalán eljut erre az ügy.

És értitek mindenkinek úgy adja elő mintha ő lenne az álszent. Ez egy csaló nő és különböző férfiaktól porbál pénzt beszedni, nyilván velem volt a legkönnyebb dologa én adtam neki a legtöbbet és még csak pii.át sem adott. Másnak meg ad.

Viszont valóban nincs róla papir, bár a tárgyi dolgaimat bizonyitani is tudom. De mást nem. És nem foglalkozik vele a biróság.

Tehát jogi uton lehetetlen visszakérni. Ez a nő meg röhög magában és azt mondta kicsinállak és vesztes lúzer vagyok szó szerint ezt mondta.

Mit tehetnék? Vagy hagyjam az egészet, a rendrőségen ezt tanácsolták fogjam fel tanulópénznek ezt a 2 és fél milliót, amit nem tudok feldolgozni, vagy legyen belőle polgári peres eljárás, de bizonyitékok hiányában vagyis papir hiányában nem sokat tehetnek majd. És hosszu idő lesz. Vagy mit csináljak? Nem tudok már kihez fordulni, nekem mindenképp kell vissza a pénzem. És kitudja hogy ez a csaló nő még kit hazsnál ki rajtam kivul.

2023. júl. 22. 00:14
 91/131 anonim ***** válasza:
100%

Minimális ésszel rendelkező embert nem lehet ilyen szinten befolyásolni és hülyére venni, tehát igen, egyértelműen te voltál az ostoba. Mi vagy te 5 éves, akinek ha azt mondják ugorj a kútba, bele ugrik..? Bár ennél még azért egy 5 évesen is több értelem szorult.

Az meg külön gáz, hogy te gyakorlatilag azért tömted pénzzel, hogy majd cserébe beterpesszen neked… szóval te is gyakorlatilag prostiként tekintettél rá, akkor mi a baj azzal, ha valóban az?

Már ő nyert, tök mindegy mit csinálsz, fejre is állhatsz. A pénzedet nem tudós visszaszerezni, mit nem értesz ezen?

2023. júl. 23. 23:34
 92/131 A kérdező kommentje:

Hogyne tudnám visszaszerezni. Ami az enyém az az enyém, még akkor is ha önként adtam, ha nem tévesztett volna meg akkor egy fityinget nem adtam volna. Amúg direkt második találkozsunkor kérdztem rá mert látszott a kisugárzásán hogy ő valóban egy kku..rva de és ilyen szépen kifejezve rá is kérdeztem de akkor még ő mondta hogy miért gondolok ilyet róla, meg neki ez rosszul esik hogy én ilyesmit feltételezek róla. Meg hogy jaj szegény neki nincsenek barátai, meg neki csak anyja van meg ez meg az.

Visszatudom szerezni, és úy hogy nem esik törvénybe tehát legális úton de per nélkül mert én nem fogok éveket pazaorlni erre.

2023. júl. 23. 23:39
 93/131 anonim ***** válasza:
100%
Na és hogyan ?
2023. júl. 23. 23:43
 94/131 anonim ***** válasza:
100%

Már hogy tudnád visszaszerezni?! Önként neki adtad, semmiféle papír/szerződés nem íródott, buktad, történet vége. Ennek nincs legális formája, peren is max kiröhögnének. Na jó azt majd csak a hátad mögött, de úgy elbuknád, mint a huzat.

Felnőtt ember vagy, vállald már a tetteidért a következményeket és ne sajnáltassad már magad, mert kibszott szánalmas. Jaj ha nem tévesztett volna meg. Hagyjuk már, mivel tévesztett meg?! Folyamatosan hülyének nézett, rengeteg intő jel volt, te meg mindet bekajáltad, mert ennyi eszed van. Nem utólag kell keseregni.

Ha meg annyira biztos benne, h vissza tudod szerezni, akkor mit nyígsz még mindig itt? Hajrá, menjél, csak me csodálkozz majd, ha 0 Ft-tal zárul a történet.

2023. júl. 23. 23:46
 95/131 anonim ***** válasza:
100%

"Ami az enyém az az enyém, még akkor is ha önként adtam, ha nem tévesztett volna meg akkor egy fityinget nem adtam volna."

Nem. Onnantól, hogy odaadtad, nem a tied. Akkor sem, ha azt hazudta, hogy akkor megdughatod. És még akkor sem, ha szerződésben lenne, hogy "Kis Piroska a TV-ért cserébe leszop", mert a bíróság nem veszi komolyan, nem fogja szexre kényszeríteni.

2023. júl. 23. 23:49
 96/131 anonim ***** válasza:
100%

Ha vissza tudod szerezni, akkor minek ez a rinya itt? Akkor csináld, aztán írd meg az eredményt. 🤷‍♀️

2023. júl. 24. 03:44
 97/131 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező zseni! Közel 100ennek ellentmondó válasz után ő egyedül megtalálta a megoldást! Juhú! Kíváncsian várjuk a végeredményt.

Gondolom, az a nagy terv, hogy visszamegy "kibékülni" és visszaveszi. Csakhogy a tévé, telefon és egyéb tárgyak rég eladva, pénzt meg nem lát tőle. De majd nagy kegyesen megbocsát a csaj, kérdezőnk elolvad, és belepumpol még pár milliót. Hisz lesz itt szex majd, csak most épp nem olyan a holdállás😁

2023. júl. 24. 08:52
 98/131 A kérdező kommentje:
97 és. És mivan az ékszerekkel amiket neki adtam? Egy nő biztos nem dob ki ékszereket. Vagy adja el.
2023. júl. 24. 13:23
 99/131 anonim ***** válasza:
100%
#98! Miért ne adná el, nyuszi?🤣 Látszik, hogy gőzöd sincs a nőkről. Nem kötik érzelmek az ékszeredhez. Azért vetette azt, mert az volt drága. Őt a pénz érdekelte, nem az ékszer 🙄 Eladja, és vesz magának olyat, amilyet akar, ha akar. Amit nyilván nem tudsz visszavenni, hisz nem is tőled kapta.
2023. júl. 24. 13:30
 100/131 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod hogy havi 100e forintot evett meg a Padthaiban mozival együtt, mert heti 3x mentettek, tehát heti 3x evett 5e forint értékben plusz a mozi. Nem kisétvágyú, az biztos!

Minden filmet megnéztetek amit csak vetítenek minden hónapban? :Xd

2023. júl. 24. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!