Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha belefutottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha belefutottam egy ilyen csalóba?

Figyelt kérdés

Nálam jó pár évvel idősebb nőbe kb egy éve beleszerettem. Neten ismertük meg egymást. Nem volt pasija, korábban soha nem volt akivel moziba megyek meg ide meg oda. ÉS szerelmes lettem belé. Viszont mivel naiv voltam meg örültem hogy végre van egy barátnőm, és nagyon sokat udvaroltam neki de szexig nem jutottunk el. Mindig kifogásokkal jött. Viszont kicsalt tőlem több mint 2 és fél millió forintot persze nem egyben.

Mindenflée ürüggyel hogy majd jön velem nyaralni, meg megyünk mindenfelé meg odakköltözhetek hozzá meg ez meg az.

Neki nincs se gyereke, se férje, egyedül lakik egy saját lakása van.

Kb tavasszal derült ki hogy ez a nő egy prosti. Különböző férfiakkal szexel többször már rajta kaptam. Legutobb végre hajlandó volt beszélni velem, és a szemembe mondta hogy egy vesztes lúzer vagyok, és röhögött hogy a pénzt már úgysem tudom tőle vissazserezeni, mivel papair nicns róla, a tárgyi dolgaimat és lenyúlta, és röhögött miközben ezt mondta. Hogy semmi közöm hozzá hogy hány férfival van, semmi közöm hozzá hogy ő kivel mit csinál, és úgyis neki fog a biróság is igazat adni ha egyáltalán eljut erre az ügy.

És értitek mindenkinek úgy adja elő mintha ő lenne az álszent. Ez egy csaló nő és különböző férfiaktól porbál pénzt beszedni, nyilván velem volt a legkönnyebb dologa én adtam neki a legtöbbet és még csak pii.át sem adott. Másnak meg ad.

Viszont valóban nincs róla papir, bár a tárgyi dolgaimat bizonyitani is tudom. De mást nem. És nem foglalkozik vele a biróság.

Tehát jogi uton lehetetlen visszakérni. Ez a nő meg röhög magában és azt mondta kicsinállak és vesztes lúzer vagyok szó szerint ezt mondta.

Mit tehetnék? Vagy hagyjam az egészet, a rendrőségen ezt tanácsolták fogjam fel tanulópénznek ezt a 2 és fél milliót, amit nem tudok feldolgozni, vagy legyen belőle polgári peres eljárás, de bizonyitékok hiányában vagyis papir hiányában nem sokat tehetnek majd. És hosszu idő lesz. Vagy mit csináljak? Nem tudok már kihez fordulni, nekem mindenképp kell vissza a pénzem. És kitudja hogy ez a csaló nő még kit hazsnál ki rajtam kivul.

2023. júl. 22. 00:14
 101/131 anonim ***** válasza:
100%

"Egy nő biztos nem dob ki ékszereket."

Mit tudsz te a nőkről, ember? Úgy kopasztott meg, hogy Danny Oceannek elég lett volna 11 fazon helyett ez az egy csaj.

Ha ismernéd a nőket, vagy csak ezt az egy nőt, most nem lennél mínuszban.

2023. júl. 24. 18:31
 102/131 A kérdező kommentje:

100as: Igen minden filmet. Mivel nem tudtunk mit csinálni se ősszel se télen.

Hát akkor én is megkopasztom őt

2023. júl. 24. 19:09
 103/131 A kérdező kommentje:
Nem leszek mínuszban. Csak azért is visszaszereznem tőle a pénzt. És úgy hogy én is elvesztem tőle a mobilját és megmondom neki hogy kitörlöm rajta az összes képet emléket hogyha nem adja vissza a dolgaimat. Persze a mobilját visszakapja, de a képeket soha nem fogja már látni. Szerintem ez nem ütközik jogi dolgokba kicsit lehet erőszakosabb dehát ez a nő is az. Más megoldást nem tudok. Betörni nem lehet hozzá az bűncselekmény, zaklatni nem akarom, mert az is az. Jogi úton meg lehetetlen vissza szerezni.
2023. júl. 24. 20:54
 104/131 anonim ***** válasza:
100%
Én is eladtam mindent amit az exem adott. Ékszert is szintén... Megcsalt többször is,nem akartam rá emlékezni...
2023. júl. 24. 21:23
 105/131 anonim ***** válasza:
100%

Megkopasztod. Te. Őt. 😂 Ne röhögtess, ahhoz agyilag túlságosan zokni vagy. Te még egy 5 évest sem tudnál megkopasztani (fordítva már inkább reálisabb), nem hogy egy ilyen ravasz nőt. Ő kopasztott meg téged elég szépen és most, hogy már tudja, hogy neked is leesett a tantusz és elfogyott a lóvé, többet feléd sem fog szagolni.

"És úgy hogy én is elvesztem tőle a mobilját és megmondom neki hogy kitörlöm rajta az összes képet emléket hogyha nem adja vissza a dolgaimat."

Juuuj micsoda fenyítés ez kérem szépen. :D Először is, HOGY veszed el a mobilját, miután is nem kíváncsi rád? Másodszor: remélem te sem gondolod komolyan, hogy őt akár egy hangyafsznyit is érdeklik az "emlékek", te neki csak egy paliamdár voltál, aki pénzelte, szarik ő rád meg az úgynevezett emlékeidre. Amúgy nem is tudom melyik az értékesebb: néhány kép vagy több tíz/százezernyi értékű tárgyi eszköz... hmmm nehéz döntés. Ja, nem.

2023. júl. 24. 21:34
 106/131 anonim ***** válasza:
100%
Hogy veszed el tőle a mobilját?
2023. júl. 24. 21:38
 107/131 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ez a mobil elvétel engem is érdekel 🤣De te ezt most úgy érted, hogy a közös képeiteket törlöd ki???Ember, hát már rég kitörölte🤦🏽‍♀️Erre is legyen egy terved. Én ezt nem hiszem el. Te most tényleg azt hiszed, hogy egy hajszálnyit is kötődött hozzád érzelmileg vagy csak minket szívatsz?
2023. júl. 24. 23:30
 108/131 A kérdező kommentje:
107 és. Dehogy a mi közös képünket. Alig készült valami köztünk. Hát az O emlékeit képeit. De csak abban az esetben ha nem adja vissza a dolgaimat. Így utólag már tudom hogy nem kötődott hozzám érzelmileg.
2023. júl. 24. 23:57
 109/131 anonim ***** válasza:
100%

De nem tudod elvenni a mobilját, ott kezdődik. A másik, hogy kihez kötődik egy prosti? A kuncsftjaihoz? Állítólag nincs pasija. Harmadrészt pedig a fontos képek nyilván felhőben vannak, tudod gmail. A telefonról hiába törlöd le, megmarad neki, ha nem férsz hozzá a fiókjához.

2023. júl. 25. 00:16
 110/131 anonim ***** válasza:
94%

Én elég sokat randiztam, randizom, de ha egy kávéra meghív az illető, az már óriási szó manapság.

Legtöbben a menjünk piknikezni és csomagolunk szendvicset stílust adják, - menjünk sétálni a Városligetbe/Gellért hegyre/Margit szigetre a bevett szokás.

A kapcsolataimban sem mentünk étterembe/vendéglátóhelyre, maximum egy alkalommal a sokadik randin, vagy születésnapon, de heti három alkalommal?!

Pedig még azt sem mondanám, hogy csóró srácokkal randizom!

Szerintem egy ritka példány vagy az országban, kb. 0.001% ezt észrevette és úgy volt vele, hogy addig üti a vasat amíg forró.

2023. júl. 25. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!