Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nyújtanak egy párkapcsolatban azok, akiknek a másik javai is számítanak?
Javai alatt értendő: Kereset, autó, lakás, stb....
(Direkt nem írtam nemeket, mert mindkét oldalról érdekel)
Én eddig nem szóltam bele a vitátokba, de már fáj az értetlenséged és ahogy próbálsz terelni mindenfelé - még a politika irányába is - csak éppen a lényeget képtelen vagy megérteni!
Nagyon leegyszerűsítve, hogy megértsd:
Nem az a gond, hogy X-nek vagy Y-nak mennyije van leltár szerint, mert ettől az ember még jó szomszéd, jó kolléga vagy jó ismerős lehet vele.
De párnak, társnak olyat keres normális ember - aki nem a nemi szervével gondolkozik - aki hasonló gondolkozású, aki tendenciáit tekintve hasonló beállítottságú, hasonló tervekkel, hasonló életcéllal.
Ez pedig a biztos alapokon álló egzisztencia megteremtése iránti törekvésekben mutatkozik meg igazán.
Ennyi ez és nem több, bár láthatóan te 0-ra gyúrsz a zagyvaságaiddal!
De ahogy megyünk előre az időben és a korban, a macskaeledel drágább lesz, a macskák meg egyre többen. A macskák meg nem tudnak gyakorin szavazni.
Amúgy meg nem értem miért beszéltek csacskaságokat? Megártott a meleg? Nem kötelező elviselni, nem kötelező szenvedni benne, be lehet fizetni egy két hónapos grönlandi útra, és el lehet utazni oda, hogy átvészeljétek az itthoni forróságot. Milyen érv szól ez ellen? (érteni kell az iróniát)
Nem Simsezek, sőt nem hogy karakterekre nem költöm a pénzem, de fizetős játékra sem. Viszont annyira mennek itt a kitérők, kifogások, ide nem illő indokok, hogy már azon gondolkodok, hogy berakok hozzátok egy chatGPT-t, mert egyrészt túlmentetek (vagy túlmentél, lehet több felhasználó névről írsz, nem tudom) a butaság azon szintjén, ami még vicces vagy legalább szórakoztató tud lenni, másrészt meg ennél igényesebben szeretném eltölteni az időmet. Pá.
Vajon az itt olvasható hölgyeket ha egy nálunk jobb anyagiakkal rendelkező pasi kosarazná ki emiatt, mit mondanának?
Szerintem nem látnák be az igazát a pasinak, hanem ugyanezt mondanák, mint a 43-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!