Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nyújtanak egy párkapcsolatban azok, akiknek a másik javai is számítanak?
Javai alatt értendő: Kereset, autó, lakás, stb....
(Direkt nem írtam nemeket, mert mindkét oldalról érdekel)
"Miért van az, hogy más országokban hidegen hagyják az embereket, hogy kinek mije van?"
Hány országban ismerkedtél eddig? Egyébként meg nem tudom, feltűnt-e, de jellemzően a kiskeresetűek szokták félteni a nulla vagyonukat a pénzéhesnek gondolt másik féltől akkor is, ha a másik fél jóval jobban áll. Engem nem zavarna, ha kevesebbet keresne a partnerem, feltéve, ha egyébként hasonló a mentalitása, a pénzhez való hozzáállása, mint az enyém. El tudnék lenni egy közszférában tengődő pedagógussal is, ha ugyanúgy előre gondolkodik, tervez, spórol, és nem találnám a közös hangot egy vagyonossal, aki két marékkal szórja a pénzt szükségtelen vackokra.
Ja hogy a menő manók osszák az észt magas lóról. Így már mindent értek. Az átlag szinten kicsit más a helyzet, még ha ezt felülről nem is látod.
Ez olyan, mint amikor nemzeteket kérdeznek, hogy mi a véleményük Világ többi részén tapasztalható élelmiszerhiányról, és a Amerika azt kérdezi: "Mi az a világ többi része?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!