Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit nyújtanak egy párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nyújtanak egy párkapcsolatban azok, akiknek a másik javai is számítanak?

Figyelt kérdés

Javai alatt értendő: Kereset, autó, lakás, stb....

(Direkt nem írtam nemeket, mert mindkét oldalról érdekel)

2023. júl. 13. 17:09
 81/134 anonim ***** válasza:
96%
Én a saját kategóriában próbáltam társat keresni, amíg kerestem társat.
2023. júl. 17. 12:56
 82/134 anonim ***** válasza:
96%

"Miért van az, hogy más országokban hidegen hagyják az embereket, hogy kinek mije van?"

Hány országban ismerkedtél eddig? Egyébként meg nem tudom, feltűnt-e, de jellemzően a kiskeresetűek szokták félteni a nulla vagyonukat a pénzéhesnek gondolt másik féltől akkor is, ha a másik fél jóval jobban áll. Engem nem zavarna, ha kevesebbet keresne a partnerem, feltéve, ha egyébként hasonló a mentalitása, a pénzhez való hozzáállása, mint az enyém. El tudnék lenni egy közszférában tengődő pedagógussal is, ha ugyanúgy előre gondolkodik, tervez, spórol, és nem találnám a közös hangot egy vagyonossal, aki két marékkal szórja a pénzt szükségtelen vackokra.

2023. júl. 17. 13:01
 83/134 A kérdező kommentje:
Meg sem merem kérdezni hogy mivel foglalkoztok.
2023. júl. 17. 13:33
 84/134 anonim ***** válasza:
100%
Mire tippelsz? :-D
2023. júl. 17. 13:44
 85/134 A kérdező kommentje:
Hát biztos nem adatrögzítő, asszisztencia.
2023. júl. 17. 17:07
 86/134 anonim ***** válasza:
96%
Voltam az is, de képeztem magam.
2023. júl. 17. 19:20
 87/134 anonim ***** válasza:
3%

Ja hogy a menő manók osszák az észt magas lóról. Így már mindent értek. Az átlag szinten kicsit más a helyzet, még ha ezt felülről nem is látod.

Ez olyan, mint amikor nemzeteket kérdeznek, hogy mi a véleményük Világ többi részén tapasztalható élelmiszerhiányról, és a Amerika azt kérdezi: "Mi az a világ többi része?"

2023. júl. 18. 08:34
 88/134 A kérdező kommentje:
És barkochba nélkül?
2023. júl. 18. 08:37
 89/134 anonim ***** válasza:
96%
Én főiskola mellett dolgoztam, munka mellett szereztem mérnöki diplomát, és volt többféle munkám, irattár, csomagolás, adatrögzítés, és közben építettem a szakmai utamat, és közben gyűjtöttem. Persze, kaptam az ívet, hogy a szüleimmel élek, és nem is volt jó a légkör, mert anyám pszichés beteg, de tűrtem, és azt a pénzt, amit nem költöttem el albérletre, félre tudtam tenni, így 2015-ben, még a nagy áremelkedés előtt tudtam lakást venni Fundamentával, és 5 év alatt kifizettem a hitelt, most 3-szor annyiért árulják az ilyen lakásokat, nekem meg ez már tőke. Aki velem egyidős, az ugyanezt megtehette akkoriban, ha akarta. De nem is az a lényeg, hogy legyen egy korombelinek lakása, hanem hogy legyen meg ez a fajta hozzáállása, amivel én előrébb jutottam hátszél nélkül, saját erőmből. Oké, elfogadom, ha ebből van kevesebb, már pénzügyekkel foglalkozó ember is meglepődött, hogy nekem nem kell annyit magyarázni, mint az átlag ügyfélnek, vagyok annyira tudatos és tájékozott (mert van rá igényem, hogy utánajárjak), hogy nem beszélnek rá hülyeségre, mert úgysem tudnak.
2023. júl. 18. 09:43
 90/134 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem csillogtattad volna meg korábban azon attitűdödet, miszerint ami nem ugyanolyan, ami a te utad volt, az minden más kifogás, akkor felvázolnám, hogy szokott ez menni általánosságban. Nem azt mondom, hogy amit leírtál az nem így történt, hanem hogy nem ez az általános. Mondjuk az bevallom nekem kicsit irreálisnak hat, hogy a XX.ik században Magyarországon visszautasít egy nő egy menő banki állásos férfit, mert nem tetszik neki az anyagi külömbség, mert általában ha még nem is aranyásás célból fogja meg, akkor azért, hogy felfejlődjön hozzá. de jó. Legyen így. Az általános helyzetet meg nem fogom felvázolni, és elmagyarázni, hogy mitől nem a te eseted a gyakori, mert azt nem viselem el, hogy megkérdőjelezd az én vagy más tapasztalaimat, akár azért mert nem hiszed, akár azért mert lenézed az egyéb útvonalakat. "Menő manók" nézeteire meg nem adok, mert a magasnál lejjebb nem látnak.
2023. júl. 18. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!