Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nyújtanak egy párkapcsolatban azok, akiknek a másik javai is számítanak?
Javai alatt értendő: Kereset, autó, lakás, stb....
(Direkt nem írtam nemeket, mert mindkét oldalról érdekel)
"Ha nem csillogtattad volna meg korábban azon attitűdödet"
Ha nem tűnt volna fel, akkor felhívom a figyelmedet, hogy TÖBB FELHASZNÁLÓVAL BESZÉLSZ.
Hát igen. Amikor szembesül valaki az ellentmondásaival, vagy rájön hogy sántít amit ír, akkor szokta mondani, hogy "több felhasználóval beszélsz."
Ez túl sok volt már. Unalmas.
Tényleg nem ő volt, előtte velem beszélgettél többnyire, de én úgy vagyok vele, hogy kiszálltam, mert nem nagyon tudunk konszenzusra jutni.
Én 2 oldallal ezelőtt kommenteltem utoljára. Nem agysebész vagyok és nincsenek 100 millióim a bankban. Könnyűipari mérnök vagyok, csomagolástechnológiával foglalkozom. Jelenleg egy FMCG szektorban tevékenykedő multinak tervezek olyan új csomagolásokat, amik kompatibilisek lesznek az új csomagolósorra beszerzett gépekkel és lehetőleg praktikusabbak lesznek árúvédelmi és egyéb szempontból mint a mostaniak. Miért érdekel amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!