Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nyújtanak egy párkapcsolatban azok, akiknek a másik javai is számítanak?
Javai alatt értendő: Kereset, autó, lakás, stb....
(Direkt nem írtam nemeket, mert mindkét oldalról érdekel)
Az már elég szélsőséges volt valóban. De az is igaz, hogy az ilyen kérdéseket sokan szélsőséges példával igazolják.
Én pl. nem rugózok azon, hogy ha nekem van autóm, a lánynak meg nincs. (Ha a kocsim miatt jön össze vele, az úgyis kiderül és repül)
Nem rugózok azon, ha én 300-at keresek, a lány meg csak 200-at.
Nem rugózok azon, ha én adminisztrátor vagyok, a lány meg minőségellenőr.
Nem rugózok azon, ha otthon lakik én meg nem, de ugyanakkor el nem tartom ha hozzám költözik, hanem kivetetem vele a részét a közös életből, ahogy én is tenném fordított esetben.
Kérdező, végülis ugyanarról beszélünk. A te példádban a lány hasonlóan keres, hasonló körülményeket szoktatok meg, tudtok együtt jövőt építeni.
"el nem tartom ha hozzám költözik, hanem kivetetem vele a részét a közös életből, ahogy én is tenném fordított esetben" Ez tök korrekt.
De épp ezért ha valaki keres mondjuk nettó másfél milliót, a másik 300-at, ott már óhatatlanul eltartásról beszélünk. Mert ha az egyik nem akar lényegesen sok mindenről lemondani, akkor nem marad más mint fizetni a másik félnek is a kiadásait.
Vagy az egyik járjon drága luxuskocsival, másik bkv-val ha külön mennek valahova? Menjenek külön nyaralni vagy ne menjenek sehova? Az egyik vegye meg a minőségi drága élelmiszert a másik meg nézze ahogy eszik?
Mert ha nem, akkor az bizony eltartás. És ebből feszkó lesz előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!