Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit nyújtanak egy párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nyújtanak egy párkapcsolatban azok, akiknek a másik javai is számítanak?

Figyelt kérdés

Javai alatt értendő: Kereset, autó, lakás, stb....

(Direkt nem írtam nemeket, mert mindkét oldalról érdekel)

2023. júl. 13. 17:09
 101/134 anonim ***** válasza:
23%
Nagy igazságot mondhattam ki, ha már a "szavazótábor" is kevés volt és töröltetni kellett. :D Úgy látszik ezzel már hiába voltam le, te meg fel pontozva. ;)
2023. júl. 18. 21:36
 102/134 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, én informatikában dolgozom, de dolgoztam mást is, nem büdös a munka.
2023. júl. 18. 21:45
 103/134 A kérdező kommentje:
Senki nem is beszélt itt arról, hogy kinek milyen munka büdös. Itt az volt a kérdés, hogy mit nyújt aki elvár.
2023. júl. 18. 22:14
 104/134 anonim ***** válasza:
96%
Dehát azt már leírtuk. Szeretetet, támogatást, az otthon melegét, boldog közös pillanatokat, jó szexet. Anyagilag meg az a szerencsés, ha ugyanazt tesszük bele.
2023. júl. 18. 22:24
 105/134 anonim ***** válasza:
95%
És te mit nyújtasz egy párkapcsolatban, kérdező?
2023. júl. 19. 08:37
 106/134 A kérdező kommentje:
Bármit is nyújtok, nem nézem senkinek a javait egy párkapcsolatba. A javak, nem az ember személyi tulajdonságai, és nem. Nem igazak az olyan eszmék, hogy mindenki annyit ér, amennyije van, meg hogy mindenki annyit ér, amennyit keres, és az sem, hogy attól függ mennyire szereted a másikat, hogy mennyit költesz rá. Ha szeretjük egymást, nem érdekel hol tart anyagilag, mije van, mije nincs. Az a része hogy ne legyen hajléktalan és dolgozzon, az rendben van.
2023. júl. 19. 09:55
 107/134 A kérdező kommentje:
Tulajdonságok szempontjából egyébként ugyanazokat nyújtom, amiket leírtál. Anyagi szempontokat meg nem nézünk, mert egyrészt lényegtelen, másrészt egy párkapcsolat nem üzlet és nem bartel.
2023. júl. 19. 09:58
 108/134 anonim ***** válasza:
96%
És a hozzáállása? El tudnál képzelni hosszú távú kapcsolatot olyan emberrel, aki teljesen másképp gondolkodik spórolásról, megtakarításról, költekezésről, mint te? Itt valaki írta, hogy 2 millió egy nyaralásra nála normális, mert ő olyan körökben mozog, ahol ez normális, ez nyilván nem a kemping kategória, ő ezt szokta meg, neki ez a természetes. Nekem meg az a normális, hogy SZÉP kártyáról fizetek itthon, és hogy nem tartok igényt wellness szolgáltatásokra, és elvárom a szúnyoghálót, és legyen a hely kutyabarát.
2023. júl. 19. 10:01
 109/134 A kérdező kommentje:

Az már elég szélsőséges volt valóban. De az is igaz, hogy az ilyen kérdéseket sokan szélsőséges példával igazolják.

Én pl. nem rugózok azon, hogy ha nekem van autóm, a lánynak meg nincs. (Ha a kocsim miatt jön össze vele, az úgyis kiderül és repül)

Nem rugózok azon, ha én 300-at keresek, a lány meg csak 200-at.

Nem rugózok azon, ha én adminisztrátor vagyok, a lány meg minőségellenőr.

Nem rugózok azon, ha otthon lakik én meg nem, de ugyanakkor el nem tartom ha hozzám költözik, hanem kivetetem vele a részét a közös életből, ahogy én is tenném fordított esetben.

2023. júl. 19. 10:15
 110/134 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, végülis ugyanarról beszélünk. A te példádban a lány hasonlóan keres, hasonló körülményeket szoktatok meg, tudtok együtt jövőt építeni.

"el nem tartom ha hozzám költözik, hanem kivetetem vele a részét a közös életből, ahogy én is tenném fordított esetben" Ez tök korrekt.

De épp ezért ha valaki keres mondjuk nettó másfél milliót, a másik 300-at, ott már óhatatlanul eltartásról beszélünk. Mert ha az egyik nem akar lényegesen sok mindenről lemondani, akkor nem marad más mint fizetni a másik félnek is a kiadásait.

Vagy az egyik járjon drága luxuskocsival, másik bkv-val ha külön mennek valahova? Menjenek külön nyaralni vagy ne menjenek sehova? Az egyik vegye meg a minőségi drága élelmiszert a másik meg nézze ahogy eszik?

Mert ha nem, akkor az bizony eltartás. És ebből feszkó lesz előbb-utóbb.

2023. júl. 19. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!