Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit nyújtanak egy párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nyújtanak egy párkapcsolatban azok, akiknek a másik javai is számítanak?

Figyelt kérdés

Javai alatt értendő: Kereset, autó, lakás, stb....

(Direkt nem írtam nemeket, mert mindkét oldalról érdekel)

2023. júl. 13. 17:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/134 anonim ***** válasza:
96%
Nem 59 vagyok, de nincs olyan, hogy belekényszeríteni valakit hazugságba. Én sem hazdom magam orvosnak vagy ügyvédnek, vagy 10cm-vel magasabbnak, mert érdekem épp úgy kívánja. Ez olyan mint a"kiprovokálta a pofont vagy a megcsalást". Nem, az a te döntésed, lemész e erre a szintre vagy uralkodsz magadon/szakítasz megcsalás helyett.
2023. júl. 17. 09:38
 62/134 anonim ***** válasza:
0%

Te most a harcsázásról beszélsz, aminek semmi köze ahhoz, hogy ki megy javakra, ki is mondod hogy javakról szó sem volt. Amúgy csak az hazudik, akit belekényszerítenek. Akár metakommunikációval is. És itt most nem a harcsázásról beszélek, mert azok tényleg gázak, hanem akik a kereskedelmi alapoznak egy kapcsolatban.

Az meg aki rákényszerült az általam felvázolt életmódra, és nincs módja arra, amire neked, és ki is mondja, az nem kifogáskereső. Remélem egyszer be nő a fejed lágya.

2023. júl. 17. 09:40
 63/134 anonim ***** válasza:
96%
El nem tudom képzelni, mi kényszeríthette bele, hogy kamu adatokat adjon meg magáról társkereső adatlapon, amikor regisztrált. De gondolom, téged nem zavar, ha randin a nő tök másképp néz ki, mint interneten. :-D
2023. júl. 17. 09:44
 64/134 anonim ***** válasza:
100%
De miért nincs lehetősége? Aki otthon lakik, azt pláne nem értem hogy hogy nem tud pl egy önerőre(vagy arra ami neki fontos és nem kerül több 10 millióba) gyűjteni? Mint az unokatesóm, aki panaszkodik, hogy a mai világban nem lehet semmire félretenni. Közben 60 000 elmegy cigire, egy csomó elősütött, előpanírozott kaját vesz. Cigi nélkül, kicsit jibban átgondolva a főzést máris van havi 100 000, évi 1,2mil. 4-5 év alatt kényelmesen megvan egy önerő.
2023. júl. 17. 09:48
 65/134 anonim ***** válasza:
0%

Megint a harcsázásról beszélsz, holott nem ez a téma.

Egyébként meg nekem van erre egy egyszerű megoldásom, pont az ilyen harcsázók miatt (mert hogy engem is zavar, és én is jártam így). A mostani telefonokban van kamera. Kamerázni kell randi előtt, és akkor látod, hogy ugyanaz van e kamerában, mint a társkereső adatlapján. Ha ilyen jól mennek neked az anyagiak, mint amilyen magas lóról beszélsz, akkor nyilván van kamerás telefonod is. :) Ami amúgy nem megfizethetetlen árú, tehát az "albérleteseknek" is jut. De már ott fogj gyanút szerintem, ha a face profilját nem akarja megadni!

Remélem segítettem kiszűrni a harcsázókat a továbbiakban, ha már a kereskedelmi alapú párkapcsolat kérdésben nem értünk egyet. :)

2023. júl. 17. 09:52
 66/134 anonim ***** válasza:
96%

Jogos és beleköthetetlen érv? Pontosan melyik? Milyen érv szól tanulás, akár autodidakta módon pl nyelvtanulás, vagy szakma mellett(nem kell feltétlen egyetemben gondolkodni)?

Vagy spórolás, munkahely váltás, költözés mellett? Én még nyomós érvet fejlődés ellen nem hallottam. A saját szintjéhez képest tud fejlődni mindenki.

Nem tudsz semmilyen nyelvet, kezdj el egyet tanulni. Minimálbéres vagy? Keress csak egyel jobban fizető állást, vagy mellékest. Termelj otthon valamit, hogy arra ne kelljen költened. Nekem is van balkon málnám, mert nem adok 1000 forintot 125gramm málnáért, pedig imádom. Eddig csak visszakérdezést, kötekedést, személyeskedést láttam. Érvet egyet sem.

2023. júl. 17. 10:31
 67/134 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem tudnám honnan idéztél, egy világ omlana össze bennem. Bár igaz így is. Attól nem leszel hiteles, hogy a barátnőiddel és annak plátóijaival lenulláztatsz, magadat meg a csúcsra szavaztatod.

Jogos érvek? Pl. hogy mit jelent és mit nem jelent az eltartás, illetve az, hogy mit jelent a kereskedelmi alapú párkapcsolat és miért nem korrekt. Na ezek. Eddig nem láttam csak hiteletelen ellenérveket, villogást hogy kinek mije van, híradós idézeteket, és idehozva olyan dolgokat, aminek köze nincs a témához. :) Ennyi. Lehet 0-zni. ;)

2023. júl. 17. 10:42
 68/134 anonim ***** válasza:
96%
Már megint ez a mellébeszélés... fussunk neki még egyszer: Milyen érv szól tanulás, akár autodidakta módon pl nyelvtanulás, vagy szakma mellett(nem kell feltétlen egyetemben gondolkodni)? Mi akadályoz, hogy tegyél a fejlődésedért valamit szakmailag, anyagilag?
2023. júl. 17. 10:48
 69/134 anonim ***** válasza:
97%
Egy korban hozzám passzoló férfi nem most kezd megtakarítani bármire. Én spórolós vagyok, nem fukar, csak spórolós, tervezek előre kiadásokra, hogy legyen, és ne akkor kelljen kapkodni, amikor kell, hogy mihez nyúljak. Van megtakarítási számlám, használok pénzvisszatérítési lehetőségeket, klubkártyákat, stb. Nem most vettem lakást, hanem akkor, amikor harmada volt a mostani árnak, de akkor is úgy, hogy előtte 10 évig gyűjtöttem. Aki most kapkod, hogy drágák az ingatlanok, az mit csinált a 20-as éveiben?
2023. júl. 17. 10:59
 70/134 anonim ***** válasza:
0%
Ha ész érveket írok erre, hogy miért nem kezdenek bele sokan valamibe, akkor is az lenne belőle, hogy kifogáskeresés, meg hasonló sznob leszóló dumák (mert amúgy tudnék), plusz a "szavazószolgák" elhiteltelenítenének úgyis, tehát értékesebb dolgokra fordítanám az időmet, mint hogy ezt is kielemezzem neked. Az előbbieknek sem volt értelme. :) Az lenne a kérésem, hogy a szavazószolgák reményeit legalább a szavazataik miatt teljesítsétek be! Köszönöm. :)
2023. júl. 17. 11:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!