Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nyújtanak egy párkapcsolatban azok, akiknek a másik javai is számítanak?
Javai alatt értendő: Kereset, autó, lakás, stb....
(Direkt nem írtam nemeket, mert mindkét oldalról érdekel)
Te most a harcsázásról beszélsz, aminek semmi köze ahhoz, hogy ki megy javakra, ki is mondod hogy javakról szó sem volt. Amúgy csak az hazudik, akit belekényszerítenek. Akár metakommunikációval is. És itt most nem a harcsázásról beszélek, mert azok tényleg gázak, hanem akik a kereskedelmi alapoznak egy kapcsolatban.
Az meg aki rákényszerült az általam felvázolt életmódra, és nincs módja arra, amire neked, és ki is mondja, az nem kifogáskereső. Remélem egyszer be nő a fejed lágya.
Megint a harcsázásról beszélsz, holott nem ez a téma.
Egyébként meg nekem van erre egy egyszerű megoldásom, pont az ilyen harcsázók miatt (mert hogy engem is zavar, és én is jártam így). A mostani telefonokban van kamera. Kamerázni kell randi előtt, és akkor látod, hogy ugyanaz van e kamerában, mint a társkereső adatlapján. Ha ilyen jól mennek neked az anyagiak, mint amilyen magas lóról beszélsz, akkor nyilván van kamerás telefonod is. :) Ami amúgy nem megfizethetetlen árú, tehát az "albérleteseknek" is jut. De már ott fogj gyanút szerintem, ha a face profilját nem akarja megadni!
Remélem segítettem kiszűrni a harcsázókat a továbbiakban, ha már a kereskedelmi alapú párkapcsolat kérdésben nem értünk egyet. :)
Jogos és beleköthetetlen érv? Pontosan melyik? Milyen érv szól tanulás, akár autodidakta módon pl nyelvtanulás, vagy szakma mellett(nem kell feltétlen egyetemben gondolkodni)?
Vagy spórolás, munkahely váltás, költözés mellett? Én még nyomós érvet fejlődés ellen nem hallottam. A saját szintjéhez képest tud fejlődni mindenki.
Nem tudsz semmilyen nyelvet, kezdj el egyet tanulni. Minimálbéres vagy? Keress csak egyel jobban fizető állást, vagy mellékest. Termelj otthon valamit, hogy arra ne kelljen költened. Nekem is van balkon málnám, mert nem adok 1000 forintot 125gramm málnáért, pedig imádom. Eddig csak visszakérdezést, kötekedést, személyeskedést láttam. Érvet egyet sem.
Ha nem tudnám honnan idéztél, egy világ omlana össze bennem. Bár igaz így is. Attól nem leszel hiteles, hogy a barátnőiddel és annak plátóijaival lenulláztatsz, magadat meg a csúcsra szavaztatod.
Jogos érvek? Pl. hogy mit jelent és mit nem jelent az eltartás, illetve az, hogy mit jelent a kereskedelmi alapú párkapcsolat és miért nem korrekt. Na ezek. Eddig nem láttam csak hiteletelen ellenérveket, villogást hogy kinek mije van, híradós idézeteket, és idehozva olyan dolgokat, aminek köze nincs a témához. :) Ennyi. Lehet 0-zni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!