Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit nyújtanak egy párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nyújtanak egy párkapcsolatban azok, akiknek a másik javai is számítanak?

Figyelt kérdés

Javai alatt értendő: Kereset, autó, lakás, stb....

(Direkt nem írtam nemeket, mert mindkét oldalról érdekel)

2023. júl. 13. 17:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/134 A kérdező kommentje:

23! Érzékeny vagy látom és támadsz ilyen feltételezésekkel! Olvasd el rendesen kérlek a hozzászólásaimat, mielőtt itt feltételezgetsz, mert 2 dologban sántít amit írsz:

1. Többször leírtam, hogy nemektől függetlenül érdekel a kérdés.

2. Nem neveztelek meg semmilyen nemen, és burkoltan sem, mielőtt ez lenne a következő.

Egyértelműen fogalmaztam szerintem, ezt tényleg csak az nem érti, aki nem akarja.

Azokat, amiket leírtál, hogy miket nyújtasz, azokkal még nem lenne semmi baj, rendben is lenne. De ezek alapvető dolgoknak kéne lennie egy kapcsoaltban. Nem attól függővé tenni, hogy a másiknak milyen javai vannak. Ha már a javakat is nézed, akkor valamit az alapon túl is kéne ám nyújtani.

(Köszönöm hogy írtál, legalább ezek után nem hímsovinisztázhat engem senki, hogy egy férfinek írtam ilyet)

2023. júl. 13. 21:04
 22/134 anonim ***** válasza:
3%
18# ezt most komolyan így ide írtad? De gáz. Ez az utolsó hasáb...áh...
2023. júl. 13. 21:09
 23/134 anonim ***** válasza:
93%

Fogd már fel Kérdező, hogy én nem hajtok senki javaira, mert nincs is máséra szükségem. Arra viszont gondosan ügyelek, hogy a választott partnerem ne nézzen ATM-nek, vagy ne várja el tőlem a lakhatási gondjai megoldását.

Ha viszont egzisztenciálisan nagyjából közelítünk egymáshoz, akkor azt nyújtom és nyújtjuk egymásnak, amit a 8-as válaszomban leírtam.

Nem tudom mit kellene még nyújtani egyenlő partnerség esetén?

(23 voltam)

2023. júl. 13. 21:21
 24/134 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a kérdést. Akkor jövünk össze ha passzolunk minden téren. Ha jókat nevetünk együtt, passzol az érdeklődés, értékrend, humor, tetszünk egymásnak, jó a szex és egyeznek a jövőről az elképzeléseink, amibe az anyagiak is beletartoznak. Pl én szeretek nyaralni, akkor hülyén néz ki ha egyedül járok, ő meg otthon ül. Ha nem fér bele neki, akkor marad hogy én se megyek, vagy fizetem a részét (nálam ez olyan évi 2 millió, ami erre megy el), vagy megyek nélküle...az meg milyen már?

Vagy nem fér bele neki az étterem, mozi, színház, Jazzclub-ban koncertek. Most akkor ne járjunk mikor én szoktam és szeretek, vagy mindent fizessek én? Ezért számít, hogy hasonló legyen az anyagi helyzetünk, de ettől még sok más is számít. Kölcsönösen nyújtunk egymásnak sokmindent jó esetben. Érzelmileg, testileg, mindenhogy. 32N

2023. júl. 13. 21:26
 25/134 anonim ***** válasza:
0%

Évi 2 millió jut nyaralásra (gondolom, a beosztottak kitermelik nekec, ők nem szoktak nyaralni, nincs miből..)ésazonvergődsz, hogy inkább mész egyedül

... Mondjuk 2 milliobol be tudnád fizetni a párodat is, elég jó útra.

2023. júl. 13. 21:44
 26/134 anonim ***** válasza:
100%

#27 évi 2 millió nem olyan egetverő összeg ám a mai árak mellett, ebben már a fogyasztás is benne van. Évi egy nagyobb nyaralás, évi 2-3 hosszú hétvége környező országokban, 2-3 wellness, belépők stb. és meg is van.

Amúgy fordítva is működik nálam. Nem jövök össze olyannal sem, aki évi 20 milliót költ erre, vagy szórakozásra egy hétvégén annyit mint én egy hónapban.

Nekem kellemetlen lenne, hogy fizessenek nekem mindig mindent.

2023. júl. 13. 21:51
 27/134 anonim ***** válasza:
88%

Mondjuk mert nincs kedve kitartani egy pasast? mert milyen férfi az aki elfogadja, hogy mindig a nő fizet? Szerintem ez roppant megalázó mindkét félnek. De egyébként, nem irigykedni kell, hanem leutánozni! Ha vállalkozása van, akkor az van, senkinek semmi köze hozzá. Neked meg végleg nem!

És értelmezés!

Nem azt írta, hogy inkább megy egyedül, hanem azt, hogy nem akar egyedül menni, ezért keres egzisztenciálisan hozzá hasonló partnert!

Mi ebben a bonyolult?

2023. júl. 13. 21:52
 28/134 anonim ***** válasza:
97%
Nincsenek beosztottaim amúgy, nem lennék jó vezető, szerintem. Mérnök vagyok. Olyan termékeket tervezek, amik minden háztartásban ott vannak, de bővebben nem mennék bele, mert elég szűk ez a szakma nálunk és nem akarok lebukni, hogy itt lógok 😃
2023. júl. 13. 21:58
 29/134 anonim ***** válasza:
85%
Alapvető és súlyos problémák vannak ebben az országban. Ott van egy alapvetően elcseszett, mentalitás, rengeteg éretlen eq val rendelkező, sérült ember, mert nincs igazán jó példa(csonka, báltalmazó családok, rossz oktatás, stb) . Ehhez jön egy általanos csóróság. Természetes, hogy mindenki valahogyan jól akar járni, minél több a kétségbeesett ember, annál több az érdekkapcsolat. Akinek meg van bőven mindenből, az félti, az meg azért keres jómódút. Ez egy süllyedő hajó, ahol egymásba próbálnak kapaszkodni, egymás hátán életben maradni az emberek. Egy normális, jóléti országban a többség azt nézi érez-e vonzalmat, vagy sem, nem azt hogy milyen papírja, kocsija, mekkora fizetése van a másiknak, legalább is a többség. Itt ez már nem megy. Már megutáltam a randikat is, mert pont a lényeg hiányzik... Ez is egy rideg állásinterjú lett.
2023. júl. 14. 09:49
 30/134 anonim ***** válasza:
96%

Ezt a férfiakról pontosan ugyan így el lehet mondani.

2023. júl. 14. 10:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!