Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit nyújtanak egy párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nyújtanak egy párkapcsolatban azok, akiknek a másik javai is számítanak?

Figyelt kérdés

Javai alatt értendő: Kereset, autó, lakás, stb....

(Direkt nem írtam nemeket, mert mindkét oldalról érdekel)

2023. júl. 13. 17:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/134 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy egy féle nő van, akit szó nélkül eltartanak: a botoxos, kacsacsőrű emlős.
2023. júl. 14. 10:50
 32/134 anonim ***** válasza:
96%
Na és mi van azokkal a nőkkel, akik jól keresnek és fizetik a részüket mindenből, vagy ugyanúgy meghívják a férfit stb? Az melyik kategória?
2023. júl. 14. 12:30
 33/134 anonim ***** válasza:
82%
Többek között az ilyen f*szok miatt adtam fel az ismerkedést, köszi a megerősítést, hogy tökéletes az életem egyedül.
2023. júl. 14. 13:38
 34/134 anonim ***** válasza:
97%

"míg a feleség csak utólag nyújtja be a számlát, váláskor."

Azt ugye tudod, hogy Magyarországon ilyen nincs? A különvagyon soha nem lesz közös.

2023. júl. 14. 13:55
 35/134 anonim ***** válasza:
0%

34.

Mindössze az asszonynak ítélik a közös lakást a férj meg mehet az utcára hajléktalannak.

Csak a hülyék nősülnek meg.

2023. júl. 14. 15:58
 36/134 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy ítélik. Én még egy ilyet sem láttam, mindig csak itt olvasok ilyen urban legendeket. Apám is előadta magát mindenkinek(még nekem is), hogy ő mekkora csupaszív ember, mert ott hagyta nekünk a lakást.

Azt valahogy nem tette szóvá, hogy drágább vmfővárosi lakást tartotta meg ő és egy fillér gyerektartást nem kellett fizetnie cserébe amiért a kisebbet ott hagyta(anyuval így egyeztek meg, a bíróság megítélte, de anyu soha nem kérte, pedig járt volna még 15 évig és nem kis összeg akkori viszonylatban)

Köztudatban mégis az van, hogy milyen rendes ez a Feri, otthagyta a lakást nekik.

A környezetemben egy válás sem volt, ahol az egyik félnek ne kellett volna kifizetni a másikat, vagy eladták a lakást, stb.

2023. júl. 14. 16:17
 37/134 anonim ***** válasza:
96%
*hogy ő megtartotta a drágább fővárosi lakást*
2023. júl. 14. 16:18
 38/134 anonim ***** válasza:
87%
A közös lakás nem különvagyon, és gyerek nem maradhat fedél nélkül. A közös vagyont el kell osztani, az teljesen jogos, például a szüleim közösen vették, közösen fizették a lakásukat, abban 50-50%-ban tulajdonosok. De ha például már van egy ingatlan valaki nevén, és nem közösen veszik, abból válás után sem kap a másik fél, például nekem van egy tehermentes ingatlanom, amiben élek, azt egyedül vettem, ahhoz másnak semmi köze, tesómnak szintén van egy ingatlana, amit egyedül vett, azt albérletnek adja ki, a párjának még ahhoz a pénzhez sincs jogilag semmi köze, ami így bejön a lakásból. Ugyanígy különvagyon az örökség is például.
2023. júl. 14. 18:00
 39/134 anonim ***** válasza:
6%

Sokszor hallottam, azok a nők, akik a férfi javait is minimumnak tartják ahhoz, hogy velük legyenek, a külsejüket adják bele a párkapcsolatba, mert a férfi javai és a nő külseje az egál.

De olyat is, hogy a férfiaknál a javaik a minimum, míg a nő azt mondja: Mi? Annyit adok bele, hogy vagyok neki. Aztán amikor az ilyenek meglátnak erről témát a fórumokon (vagy itt a gyakorin akár) jönnek dühösen posztolni, hogy "Ezt pont hogy a férfiak szokták csinálni." hogy elfedjék magukról a látszatot, dühösen le minuszozva az erről szóló hozzászólásokat, szólván a barátnőknek és kolléganőknek, hogy ők is tegyék ezt.

2023. júl. 15. 08:11
 40/134 A kérdező kommentje:

29! Teljesen igazad van.

30! Hát igen, jellemző szokás, hogy amikor nőről íródik valami negatívum, valaki mindig beírja, hogy ugyanez igaz a férfiakra is, vagy hogy inkább a férfiakra igaz. Fordítva ilyet sosem látok valahogy.

24! Félig meddig ugyanazokról az értékekről beszélünk, csak más szavakkal. Szerintem Te nem értesz vagy nem akarsz, de kb. úgy váltunk szót, hogy féligmeddig egyet is értünk. Érthető hogy nem akarsz érdekkapcsolatot és nem vagy ATM. Senki nem szereti ha a pénzéért vannak vele, vagy berakják valahova magukat. Még talán azt a részét is érteném a dolognak, hogy azért várod el hogy ugyanannyija legyen, mint neked, hogy elkerüld az aranyásókat, hogy ne azért legyenek veled, mert több van neked mint nekik. Azonban: Tegyük fel lakásod van és autód. Van egy nő, akivel bejöttök egymásnak, érzelem is lenne, de akinek sem lakása, sem autója, viszont ha ennek ellenére összejönne veled, netán még oda is költözne hozzád, dolgozna, pénzt keresne, hozzájárulna a költséghez, nem rajtad kapaszkodna fel, hanem kivenné a részét a közös életetekből mind anyagilag, mind máshogy. Elhajtanád csak azért, mert veled ellentétben nincs lakása meg autója és mondjuk egy kicsivel kevesebbet keres?

2023. júl. 15. 22:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!