Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nyújtanak egy párkapcsolatban azok, akiknek a másik javai is számítanak?
Javai alatt értendő: Kereset, autó, lakás, stb....
(Direkt nem írtam nemeket, mert mindkét oldalról érdekel)
Annyira jellemző a magyar emberre, hogy pénzbe és anyagiakban mér mindent, ezért van annyi szingli, aki nem érti, mi a baj vele.
Felvázoltam két példát az előbb, de senki nem merte rávágni, hogy az előbbivel járnék jobban, mert annyira az anyagiak számítanak itt már mindenkinél, hogy a többség az utóbbit választaná az anyagiak miatt, és placebó hatásból elhinné, hogy az utóbbival jobb emberileg is, mert anyagilag ugyanott tart, még ha amúgy nem is így van.
Gondolom ha randin kiderül hogy a fiú rosszabbul áll anyagilag, vagy "más a hozzáállásotok pénzbe" bezárkózol majd közlöd hogy nem működik a kémia vagy nincs meg elsőre a szikra.
Nem csodálom hogy ilyet nem szívesen vall be az ember. Kinek hiányzik hogy le aranyásózzák az "eunuchok" és az "incelek"?
Tehát ha valaki egyet ért a kerdezővel, az nem lehet más, csak a kérdező?
Ezt nem akkor szokták mondani gyakorin, amikor elfogynak az érvek, vagy úgy betalál egy igazság, hogy meg sem tudja az értelmi szerző védeni?
Szokásos gyakori visszavágasi kísérletek még:
* Ugyanaz a stílusok.
* Ugyanazba helyesírási hibátok.
* Ezzel az irritáló stílussal, mem csodálom, hogy így és így állnak hozzád, nekem is volt ilyen ismerősöm.
Egyenlőre ennyi jutott most eszembe. 😉
Olyan aki a szüleivel lakik? Még szexpartnernek sem.
A keresete és a lakhatása is mutatja egy embernél hogy milyen az ágyban.
Att hiszem, most már végképp ki kiálthatjuk:
Aki a másik személyén kívül a javait is nézi alapfeltételnek, az kereskedelmi alapú párkapcsokatot folytat.
Lehet azt mondani, hogy nincs ezzel baj, mert a jekenlegi gazdasági helyzet ilyrn kényszer körülményeket idéz elő, ez még rendven is lenne, decakjorcaz ilyennel szemben mem hár hűségi, monogámiai éy őszinteségi kötelezettség sem, hisz kihasznál az ilyen. Akár nő, akár férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!