Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Redflag, tinder élmény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Redflag, tinder élmény?

Figyelt kérdés

Sziasztok… van egy férfi akivel mar 3x randiztam. Közel kerültünk egymáshoz, szex nem volt, de egyszer velem is aludt, oleljuk egymast, sokat beszelunk, smarolas. mielőtt talaloztunk volna ketto hetig beszelgettunk. Mar tervezi, hogy bemutat baratoknak, csaladnak stb. El is hivott jovohetre egy esemenyre. Mondja, hogy orul nekem, hogy megismert stb stb. elegge komolynak erzem az egeszet.

Viszont….

Mar az elejen gyanus volt, hogy lehet az x eves exevel tartja eleg szorosan a kapcsolatot. Erre csak a kozossegi mediabol jottem ra. Pl lement Szegedre es mit ad az eg a csaj is pont Szegeden van/volt eppen. Hasonlo hatteru fotokat posztoltak. Oke ez meg akkor volt amikor csak beszelgettunk. De mostanaban volt olyan, hogy tőlem eljott, irja hogy bevasarol ebedhez, kuldi, hogy vett xy alapnyagokat. Ra par orara csaj megoszt fotot mondhatni ugyanabbol az alapanyagbol keszult etellel :D

De eskuszom nem ertem, hogy letezik ekkora veleteln?? Mert mondta, hogy menjek at nyugodtan majd hozza a lakasaba, szoval ha ott elne a lany akkor azzal lebukna. Masfelol en kerdztem, hogy tartaja-e kapcsolatot exeivel azt mondta egyetlen egy regivel beszel x evente 1x es ennyi.

A masik az is, hogy szoktam ellenorizni, hogy hasznalja-e meg az appot es sajnos latom, hogy napi 1-2x meg belep…

Egeszen rosszul erzem magam. Ezekre nem lehet rakerdezni csak ugy.. ha eddig is titkolta nem hiszem, hogy eloall vele, plusz ez egy olyan dolog, hogy akkor azt fogja gondolni kemkedek utana.. de igen ez valoban igaz, hogy minimalisan kemkedek, de csakis emiatt mert mar millioszor lattam hazug embert.. nem tudom hogy ilyen korai szakaszban kellene ezzel foglakoznom, hogy exevel kavar vagy nem is kavar csak véletlen? :(

Husegrol, elkotelezettsegrol is beszeltunk mar es o is azt mondja, hogy a helyes dolgokat koveti es nala is csak egyszer lehet eljatszani a bizalmat..

Hagyjam? Tiltsam? Tenyleg nem tudom :(

2023. máj. 22. 11:26
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
79%

Te magad írtad ki a kérdést, mert a pasas úgy ahogy van egy baromi nagy Red Flag, erre fel azért mert törölte az exet (vagy mit) most azt hiszed, hogy akkor vége vele kapcsolatosan mindennek.

Csakhogy az, hogy törölt még nem jelenti azt, hogy a telószáma, vagy más elérhetősége is el van tüntetve. Sőt nem számít, hogyha a fejében, a szívében helyet foglal még mindig!

Annyi lesz ennek az egész cirkusznak a vége, hogy kihasznál testileg/lelkileg, mint a huzat. Nem fogod észrevenni, mert már most oda vagy érte!

Lehet megcsal az exxel (ha egyáltalán ex!!!) & visszatér hozzá, vagy megcsal más nővel & elhagy érte!

Mert te nem vagy más számára, mint egosimogató, önbizalomnövelő és ürítésre szolgáló tárgy.

Majd ha úgy jársz, hogy hűtlen lesz és lepattint, akkor gyere ide vissza és kérdezd meg, hogy miért tette, a megjegyzések közzé tedd be ezt a kérdésed, mint előzmény, olvasd el a válaszokat, hogy miért tette meg...

(De a többi választ kiegészíteném annyival, hogy 2 hét chat és egy, vagy pár randi után teljesen meg vagy kergülve. Nincs realitás érzéked, naív vagy, mert hagyod magad és persze nem szereted önmagadat!)

2023. máj. 25. 20:30
 42/46 anonim ***** válasza:
30%
Vagy az ex, vagy tobb csajjal chateles, talalka Tinderen melletted. Ezek egyutt nem letezik meg melletted.
2023. máj. 25. 22:27
 43/46 A kérdező kommentje:

41, amiket irsz van realitasa, de azert nem tlejesen. Ugy allitod be mintha urito lennek, le se fekudtem vele. Nagy uritesek mehetnek itt. Bar oszinten brtualisan kivanom es azt hiszem nem varok mar ezzel tovabb :D azert egy honapig huzni a dolgot nekem is fajdalmas. O ezek ellenére ugyanugy jon , szervezi a programokat.

Tegnap felhozta az exet, hogy megkereste a csaj es elmondta magatol, hogy x hete talalkoztak xy ugyben. Azt mondja nem erdekli es azert mondta el, mert oszinte akar lenni. Szerintem ez eleg pozitiv. Ami nem tetszik viszont, hogy ugy mondja a csaj valami orult aki kb azert hivta fel, hogy elmondja mennyire szenved es tonkretette a pasi. Ez valoban red flag. De tegyuk hozza en meg csak 2honapja vagyok egyedul es azert lehet nekem is csak rebound lesz a pasi. Egyelore elvezem a dolgot, meglatjuk mi tortenik majd. En ugyanugy elem az eletem a barataimmal, a dolgaimmal, hobbikkal, tanulassal. Az ismerkedest meg atgondolom amugy ezekalpjan, hogy mellozzem-e.

2023. máj. 26. 08:23
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

43#

Találkoztak, eddig azt sem tudtad. De mibe fogadunk, hogy sejti, hogy kutattál és azért mondta el? :D

Attól hogy még "nem akart" veled lefeküdni attól még lehet csak az a célja, csak simán megvárja míg te kezdeményezzel.

Óriási intő jel, hogy tartja az exxel a kapcsolatot, hogy az ex hogyan vélekedik róla és hogy ő az exet őrültnek tartja.

Több mint valószínű, hogy azért, mert ugyanúgy megfektette, mint amikor együtt voltak és az ex nem érti, mert ki tudja mit hazudott neki össze.

Persze lefekhetsz vele, de nem ajánlom, hogyha nem csak szexuális érzéseket táplálsz iránta, mert akkor lehet úgy végzed, mint az ex...

2023. máj. 26. 08:34
 45/46 A kérdező kommentje:

44, de tudtam a social mediabol..vagyis na nem kell nagy nyomozonak lenni , hogy kitaláljam. amikor meg nem találkoztam a pasival akkor talizott vele. Ez par hete volt. Amugy siman lehet, hogy sejti es azert mondta el :Ddd

De nem is erdekel az ex nyilvan azert ex, mert nem jo vele. Valamiert nem mukodott a dolog. Nem tartja vele a kapcsolatot alapvetoen. Gondolom megerezte a csaj, hogy van valaki a kepben azaz en es ezert hivta fel duhosen. Szerintem is saros a pasi hiszen hitegette valoszinuleg.

Nem felek annyira, szuksegem van nekem is valakire, tetszik nagyon mint ferfi, erdekel, sodródók es azutan meglatjuk mi lesz.

Mar akkora csalodasok engem ugysem erhetnek az exem utan…. Soha senki nem fogja tudni azt uberelni 😂

2023. máj. 26. 08:56
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd ezt az embert. En altalaban bizom a megerzeseimben es az egesz eletemben azt tapasztaltam, hogy azert aki normalis es tenyleg megbizhato arrol az emberrol nem merulnek fel ekkora kerdojelek bennunk. Eleve olyannal randizz aki pozitiv hangulatot hoz az eletedbe, nem pedig aggodast es fejtorest hogy vajon hany fele jatszik.
2023. máj. 26. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!