Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel oldanàtok meg illetve ilyen helyzetben nektek mik segítettek ? Bővebben lent ⬇️
"Röviden,,
Az én történetem az hogy megismerkedtem egy fiatal lánnyal. jelenleg 200 km van köztünk nem kis távolság de nem tudjuk egymást elhagyni mivel szeressük nagyon egymást.
Vannak megkérdőjelezett dolgok a jövővel kapcsolatban.
De majd ezt szépen kiforrja magát a kapcsolat.
A lány 19 èves. èn 26.(rutintalan jogsis vagyok)
Van közös tervünk az lenne a cél hogy együtt tudjunk dolgozni.
Ez egyik pillanatról a másikra nehéz ide el jutni.
Amíg ezt nem tudjuk meglépni addig sajnos távkapcsolatban vagyunk.
Addig a távkapcsolatból ki akarom hozni a maximumot.
Eljutottunk egy olyan szintre már hogy ő is, és én is mindent tudok róla.
Esetleg tudtok e olyan tevékenységet amit mi távkapcsolatban is meg tudunk csinálni s lèpni?
Gondolok itt olyanra hogy esetleg van e olyan weboldal vagy applikáció ahol közösen tudnánk nézni filmet például ha én meg állítom a film le játszását akkor neki is álljon meg. hogy egyszerre tudjon menni a film !
Leginkább azt szeretném hogy legyen közös tevékenységünk !
Legyenek èlmènyeink így távkapcsolatban is amennyire lehet.
Amivel nem laposodik el a köztünk fel èpített kapcsolat.
Mivel állandóan építeni és gondozni kell a kapcsolatunkat hogy ne legyen unalmas És ne legyen kifakult
(Nem csak távkapcsolatban)
Jó lenne ha tudnátok mondani
olyan dolgokat amik személyesen neked is segített egy ilyen avagy hasonló helyzetben !
Nagyon jól esne és megköszönném azt hogyha olyanok írnának és próbálnának segíteni akik hasonló helyzetben voltak már!
Ès ők mint pár miket találtak ki hogy a távkapcsolatban se laposodjon el köztük a közös èlmènyek.
Ès ne gyengüljön a kapcsolat hanem erősödni tudjon !
Èlmènyeket akarok ès közös tevékenységeket.
Messzi távolságok ellenére is.
(tudom hogy groteszk akarat távkapcsolat alatt de én mégis valahogy hiszem azt a mai modernkorunk vívmányaival és az internet világával hogy lehetséges)!
Amíg nem tudjuk ki lèpni a távolság miatti korlátokat
Akarni kell és hinni kitartani s szeretni.
Előre is nagyon szépen köszönöm és értékelem a normális emberektől jövő jószívűségüket s segítségeteket ! 🙏🏻😇
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!