Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszer már elhagyott, megbocs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer már elhagyott, megbocsájtsak neki?

Figyelt kérdés

Kicsit kacifántos a történet. 2010 környékén összejöttünk, én akkor voltam 25, a lány pedig 21 éves. 5 évnyi párkapcsolat, összeköltözés+eljegyzés+boldog évek után elkezdte sürgetni a gyerek témát. Nem akart összejönni. Sajnos kiderült, hogy életképtelenek a spermáim. Itt megromlott a kapcsolatunk, megcsalt, 2017-ben szétmentünk. Összejött egy nála 10 évnél idősebb faszival, pikk-pakk jött a gyerek is. Két éve elkezdtünk újra beszélgetni, találkozgatni. Megromlott a kapcsolatuk, az apa leszarja a gyereket, semmit sem segít otthon és hasonlók.

És most újra kezd kialakulni egy olyasfajta szerelem közöttünk, mint először. Sírva kért többször is bocsánatot. Most mi legyen? Közben nekik közös ház meg hitel lett. Emiatt fél egy kicsit, viszont én végtörlesztettem a lakást, ahova összeköltöztünk anno. Most bele merjek ebbe ugroni, vagy nem? A kislánya most 4 éves és kedvel engem. Vele volt az egyik találkozónál.

(nekem azóta volt két befuccsolt párkapcsolatom)

ma 09:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már palimadár.
ma 09:36
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Eszembe nem jutott volna elhagyni a paromat akkor sem, ha nem lehet gyerek. Ez a no nem teged szeret, hanem a regi kapcsolatotok emlekebe akar menekulni, mert egy olyan embernek szult, akinek nem kellett volna. Igy jart, egyedul a kisgyereket sajnalom.
ma 09:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
NE. Összejöttök aztán a láthatáson jönnek a kavarások. Ha igazán szeretett volna, nem hagy el! Örökbefogadás is létezik ám... "Közben nekik közös ház meg hitel lett." ebből meg végtelen pereskedés lesz. Kell ez neked?
ma 09:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocsáss meg, de ne fogadd vissza soha!
ma 10:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Felcsinálta magát mással, majd jön vissza, hogy neveld fel a gyerekét.

Nekem nem kérdés, hogy elhajtanám, azt viszont csak te tudod mi az értékrended.

ma 10:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalt! Elhagyott! Felcsináltatta magát mással! Ki akar használni!

"És most újra kezd kialakulni egy olyasfajta szerelem közöttünk, mint először."

NEM LÉTEZŐ dolog egy emberbe kétszer beleszeretni! Vagy végig szereted szakítás után, vagy betegesen kötődsz hozzá, vagy olyan hülye vagy, hogy hiszel abban, hogy ő beléd esett újra.

Pedig SOHA NEM SZERETTED TÉGED!

NE légy papucs, emberi méltóság nélküli emberszabású és szépen zavard el melegebb éghajlatra mert megint át fogja cseszni az agyad, sőt le fog húzni anyagilag mint a sicc!

ma 10:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg azt fontolgatod, hogy összejössz olyannal, aki egy árva szó nélkül lecserélt?
ma 10:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nincs ennél jobb opció, csak olyan, aki valójában soha nem is téged akart?
ma 10:21
 9/15 anonim ***** válasza:
18%

Nincs ló jó a szamár is esete.

De ha neked nincs ennél a nőnél jobb opció akkor jó lehet persze.

ma 10:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer is hagyott el olyan, akit nagyon szerettem. Mind a kettő vissza akart jönni, mert rájöttek, hogy ki volt az, aki szerette őket.

Egyiknek sem adtam esélyt semmire, mint ahogy az életemben soha senkinek, aki elment. Nálam az ajtó csak kifelé nyílik, ezt megmondtam .

Ebből a mások által " g.ciségnek" tartott hozzáállásomból nekem eddig csak és kizárólag hasznom lett.

Aki egyszer megteszi, az megteszi máskor is.Gyereket felhasználni légyfogónak igen gusztustalan bárkitől is.

Ha van önbecsülésed és a jövőben nyugodt életre vágysz, akkor szépen elköszönsz a hölgytől és a kislánytól is.

ma 10:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!