Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen értetlen valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ilyen értetlen valaki?

Figyelt kérdés

A mostani barátnőm elég furcsán, leginkább értetlenül viselkedik néha.

Mondok neki valamit tényszerűen, majd ilyeneket mond hogy csak kifogásokat keresek, meg nem is gondolok komolyan semmit.

Pl: kértem időpontot egy helyre, ahol azt mondták kb 3 hétre tudnak adni. Ezt közöltem vele is, amire azt mondta csak az időt húzom, azért nem akarok hamarabb menni.

Kb az utóbbi időben csak egy harc az életem vele, folyton megmagyarázni neki dolgokat, már egy ideje inkább ráhagyom azt csináljon amit akar.

Persze néha meg ilyen bújós, meg szeretetteljes, de a semmiből képes ilyen veszekedéseket kirobbantani, a logikát teljes mértékben nélkülözve.

ma 07:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hat erre nem tudok mit mondani. Akkor hagyd csak, hogy kontrollaljon meg leszoljon mindenert, ha neha cserebe “bujos es szeretetteljes”…
ma 07:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg valami zavarja a kapcsolatban, amit nem mond el.

Illetve az is lehet, hogy nem állsz bele az ilyen konfliktusokba és határozottan kiálsz a véleményed mellett, ezért otthon ő hordja a nadrágot és leural.

ma 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Passzív agresszív. Kérdezd meg tőle hogy miért ilyen a viselkedése veled.
ma 08:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem dobod ki, ha ennyire idióta?
ma 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!