Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kérdezik rendszeresen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezik rendszeresen ugyanazt?

Figyelt kérdés

Direkt ebben a kategóriában írom ki, mert erre vonatkozik.

Biztos másoknak is feltűntek már bizonyos kérdezők, akik rendszeresen kiírják szinte ugyanazt a kérdést, ugyanazzal a stílussal szóval felismerhetőek. Általában jó sok választ kapnak, de egy idő után ismét kiírják ugyanazt.

Például:

- A lány, aki mérgező kapcsolatban él, de a barátja mindig "csak viccel"

- A nő, akinek borzasztó helyesírása és írásképe van, mindig toxikus kapcsolatokba megy bele, féltékeny őrjöngő (szerinte) alfákkal, illetve szenved az egyedülléttől

- A pasi, aki mindig lemondja a randit az utolsó pillanatban de aztán sír, hogy mással jött össze a csaj

- És most itt van az 50 éves férfi a 30 körüli nővel, általában csak lányakent szereti duma van előadva, de mindenki rögtön levágja, hogy mi van.

Szóval ők mégis milyen válaszra várnak? Mert szerintem nem mindegyikük troll. Eleinte még segíteni akartam és válaszoltam nekik, de most már ha csak a kérdést látom már felismerem őket. Megszokásból elolvasom de semmit nem válaszolok.

Ti mit gondoltok, ha ilyen kérdést láttok?

2023. aug. 23. 16:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Clickbait.
2023. aug. 23. 16:43
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Én ugyanígy vagyok, az ilyen ismétlődő kérdésekre nem is válaszolok. Tök mindegy, hogy trollok, akik csak azért leledzenek itt, hogy az oldal látogatottságát fenntartsák, avagy döntésképtelen értelmi fogyatékosok...

Az oldal üzemeltetői nyilván meg vannak győződve arról, hogy ez így fasza, hergelni és uszítani milyen menő már. Nem az.

2023. aug. 23. 16:48
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, kihagytad azt a srácot (műköröm alapanyag üzlete van a szüleinek) aki naponta kérdezi meg, hogy hogyan szakítson a barátnőjével akinek két munkahelye van, de nem csinál semmit otthon a nő (vagy ha csinál is azt rosszul).

Már minden létező kérdést feltett ezzel kapcsolatban, már pszichológushoz jár, de ugyanott tart a sztori évek óta. A pasi hitegeti a nőt hogy majd egyszer valamikor akarni fog gyereket, de a nő most akarja..... ezért kellene szakítani, de nem megy neki.

Szerintem ezek menthetetlen esetek.

2023. aug. 23. 17:20
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

Nem számít hogy “menő”-e. Kattintást, oldalbetöltést generál, ami jól jön az oldalon elhelyezett reklámok miatt.

2023. aug. 23. 17:50
 5/14 A kérdező kommentje:
#3 Igazad van, ő is gyakran kérdezi ugyanazt...
2023. aug. 23. 18:23
 6/14 anonim ***** válasza:
64%

Én válaszolok mindig, hátha észbe kapnak végre.

Szerintem azért írnak ide kérdéseket ki többször, mert teljesen el vannak veszve, nem mernek kérdezni élőben senkitől semmit, vagy csesznek rájuk.

Én ma írtam a műkörmös csávónak, de nem írt vissza eddig semmit, lehet nem is fog.

Szerény véleményem szerint csak reménykednek, hogy hátha valaki megérti őket, vagy pozitív választ kapnak, akár erőt merítenek a válaszokból, az utolsóban reménykedem, hogy végre váltanak és pozitívabb életet kezdenek el élni...

2023. aug. 23. 20:24
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, elég naiv dolog azt hinni, hogy ezen kérdések mögött valós problémák húzódnak...max 10ből 2szer...helyesen írták előttem, akinek van egy kis esze, az látja, hogy a clickbait a lényeg.
2023. aug. 23. 20:28
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem is ők, de az biztos, hogy ezt jóváhagyják. Elég hiteltelen így a "szabályzat". 🤣🤣🤣🤣
2023. aug. 23. 20:56
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Meg még van a "másokat fél év egy év után eljegyeznek, őket jobban szeretik? Engem két év után se jegyzett el a párom, jó mondjuk nem is élünk együtt" meg a 21 éves "apáromnak volt felesége és gyereke van, hogy fogadjam el, hogy engem nem vesz el és nem lesz gyerekem?". Na meg a napi incel kimaradhatatlan.

Nem tudom, engem bánt, ha sokat bántanak itt, őket ezek szerint nem.

2023. aug. 24. 12:46
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
Shreket miért hagytad ki, kérdező? Ő az oldal sztárja! Amúgy én általában üresjáratokban jövök fel ide. Mindig megnyugszom, hogy mások még nálam is hülyébbek tudnak lenni. Bár néha felhúzom magam, mert egyre inkább elmennek a válaszolók a bunkóság irányába, általánosítanak, gyalázkodnak (főleg a 30 feletti nőkkel, pláne az anyákkal szemben). Nagyon beteg a világ és tele van negatív érzelmekkel.
2023. szept. 24. 13:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!