Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Külföldre kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Külföldre kell mennem szexért?

Figyelt kérdés

33 éves hajadon nő vagyok. Nincs se kutyám, se macskám, se senkim. (Nem volt soha háziállatom, nekem ők semlegesek, nem tartanék otthon.) Hétvégén egyedül vagyok, minden nap egész este egyedül otthon.

Van saját lakásom, egzisztenciám, befektetéseim, tehát anyagilag jól állok, de mégis egyedül vagyok. A pénz a pasikat nem érdekli, vagy ha igen, azok a férfi aranyásók, akiket erősen kerülök.

Soha nem volt senkim, mert a párkapcsolatok nem találnak meg.

Szeretői kapcsolatok, azok igen! Az borzasztó..

Agyalok, hogy tudnám a magányomat változatni, de mindenhol egyirányú utcát látok. Menjek bárokba? Párban járnak, és leginkább külföldi párok. Menjek étterembe ismerkedni? Ott családosan - párban - munkatársakkal vannak. A férfiak, akiket látok az utcán-metrón-buszon nem tetszenek, nem vonzóak számomra.

Hova máshova?

Havonta járok külföldre tulajdonképpen szexelni. Ott egész másképp megy, megérkezem, 2 órán belül már valaki elhív este inni valamit (múltkor csak úgy az utcán leszólított valaki, máskor a reptéren már ahogy megérkeztem). Nagyon-nagyon jóképű férfiak (legalábbis számomra azok) így szuper gyorsan kialakul bennem a szexuális vonzalom. Estére már fixen nem vagyok egyedül.

Bár jól állok anyagilag, ez a sok utazás - szálloda stb. azért nem két fillér.

Mit csináljak?

tegnap 22:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
tudnál adni befektetési tippeket?
tegnap 22:29
 2/16 anonim ***** válasza:
15%
Hazudsz, itthon is lenne elég gazdag jó pasi aki megfektetne, ez vegytiszta hazugság! Nem fog megsajnálni senki mert mindenki tudja már hogy manapság egy nőnek csak csettintenie kell és már jönnek is a hódolók, tuti hogy itt is fogsz kapni privát üzenetet (tőlem nem az bizisten). Na ez a legnagyobb hazugság hogy ma 33 éves nőként nem akar veled lefeküdni egy férfi sem, 200 kiló vagy? Vagy megégett a tested 90 százaléka esetleg? De még akkor is lenne olyan simp aki lefeküdne veled.
tegnap 22:32
 3/16 anonim ***** válasza:
42%
Költözz ki oda végleg, gondolom akkor a nyelv tudás sem akadály, szerintem az eu-n belül a befektetéseid meg a biznisz ugyanúgy fog működni mindenhol, aztán vadászhatsz a jó képű pasikra ész nélkül.
tegnap 22:38
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Ráadásul kamu az egész, csak hergeled itt a népet. Ilyen nincs ez hülyeség!
tegnap 22:41
 5/16 A kérdező kommentje:
Dehogyis nincs!! Nem kamu!
tegnap 22:42
 6/16 anonim ***** válasza:
69%
A kutyát nem érdekli. Az a nő aki ma azt állítja hogy nem jut szexhez az hazudik. Hazudsz mint a víz folyás.
tegnap 22:53
 7/16 anonim ***** válasza:
48%

Az egzisztenciád zavarja a magyar pasikat, mert az övék a béka segge alatt van.

Nálam próbálkoznak csóró buta mamahotelesek, neked szerencséd van, legalább nem irritálnak a nevetséges próbálkozásaikkal.

tegnap 23:02
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Vótmá.
tegnap 23:11
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Kamu,még hogy itt nincs jó pasi,mese...
tegnap 23:31
 10/16 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem te egy incel vagy, aki hergeli itt a népet.
tegnap 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!