Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imponáló a férfiak számára, ha egy nő képes egyedül dolgokra? (saját élmény lent, nem muszáj elolvasni)
Szia,
Nem bántásból, de szerintem normális férfinek azzal nem lesz gondja, hogy életrevaló vagy, sőt, még imponáló is lesz. Attól tartok, hogy itt valami mással van gond.
A feleségem 50 kilós 25 éves fiatal nőként is minden hasonló dolgot megcsinál, legutoljára a csap lefolyóját szedte szét és rakta össze egyedül, és csak örülnünk egymásnak a hasonló történetek után igazából.
Ez a "van életem" és "egyéb programok" viszont már megütötték a fülem, illetve bocsáss meg, de önmagában ez a "ki ha én nem" stílus is.
"egyedül is képes vagyok dolgokra"
Mint ahogy mindenki 100-as IQ felett.
"van életem, egyéb programok, amiken részt veszek "
Ezt már értelmezni is nehéz :D
Vagy talán amíg megismered a nagy őt, egy pincében kéne ülni egyedül? :D
" hamar véget értem, mert látták rajtam, hogy nem vagyok az a pátyolgatni való lány, van életem, egyéb programok, amiken részt veszek és ez nem tetszett eddig senkinek. "
Nem ez volt az oka, vagy nem így, ahogy suggalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!