Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtanultam,hogy egyedül vagyunk a földön,társ nincs vagy átmeneti,viszont így nem látom az élet napos oldalát?
Nekem eleve a szuloi minta sem volt egy boldog kép. Testvérek is gyulolkodtek,bantas.. szoval eleve gyerekkent mar azzal szembesültem,hogy a csalad nem egy bizontsagos ,elfogado kozeg.
Aztan párkapcsolatban sajnos a ferfiaktol megtanultam,hogy bizony nagyon nem husegesek,nem oszintek. Meg amikor azt hinned xy-rol,hogy o tuti hűséges na arrol derul ki,hogy sokkal sunyibb es gátlástalanabb masnal. Es ott van meg baratoktol is,internetrol is millio pelda arra,hogy hűtlenek szoval en mar nem áltatom magam,hogy talalok olyat akiben kehet bizni,aki 50 evig huseges lesz hozzam.
Mióta ezt is realizaltam egyszeruen keptelen vagyok letezni. Nem tudom mi igy az eletem ertelme? Persze tanulok,dolgozok,probalok uj dolgokat felfedezni,de valahogy ures az egesz.meggyozodesem volt,hogy az emberi kapcsolatokban van az eletnek ertelme,de ez tevedes. Regen sok baratom votl ok is altalaban elarultak,kb az osszes baratnom lecsapta a barataimat a kezemrol , rosszindulatuak voltak nem orultek a siekreimenk aki normlisabb volt az meg miota csaladjuk van nyilvan nem ernek ra csak evente 1x maximum..
Nektek mi segit? Hogy vagytok boldogok?
59 F vok. Tizenéve egyedül élek. Nem tragédia.
Eljárok bulizni. Tengerhez. Most Tunéziát tervezgetem.
Miért nem társkeresőzöl?
Nők buxnak válaszolni, azután telesírják a zsbkendőt.
3-4 éves kapcsolataim vannak.
En neha azt kepzelem el már ketségbeesésemben hogy valojaban (ha hinni lehet az univerzum elveknek hogy mindenki egyuttesen egy egység valojában azaz a nincs en meg te meg ő hanem az egész emberiség egy "élet" csak épp primitivek vagyunk ahhoz hogy ne kulon egyénisegként legyunk csak képesek magunkat definiálni)szoval:
en olyan fantazmagoriákban élek hogy az is megeshet, hogy valojában én mindig ugyanazzal az egy emberrel vagyok, csak épp más alakot, más személyiseget ölt, hogy megtapasztaljam megtanuljam minden oldalát. De mindig van mellettem valaki, ha szünetekkel is.
És probalok hinni abban ahol bezárul egy ajto kinyilik egy másik.
Ha azt nezem evolucios fejlodesen mehetek át mert mindig egy fokkal jobb pasim van mint az előző.
5.
"hencegő senki" ?
Miért is?
Amúgy kötözködni jársz ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!