Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtanultam,hogy egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtanultam,hogy egyedül vagyunk a földön,társ nincs vagy átmeneti,viszont így nem látom az élet napos oldalát?

Figyelt kérdés

Nekem eleve a szuloi minta sem volt egy boldog kép. Testvérek is gyulolkodtek,bantas.. szoval eleve gyerekkent mar azzal szembesültem,hogy a csalad nem egy bizontsagos ,elfogado kozeg.

Aztan párkapcsolatban sajnos a ferfiaktol megtanultam,hogy bizony nagyon nem husegesek,nem oszintek. Meg amikor azt hinned xy-rol,hogy o tuti hűséges na arrol derul ki,hogy sokkal sunyibb es gátlástalanabb masnal. Es ott van meg baratoktol is,internetrol is millio pelda arra,hogy hűtlenek szoval en mar nem áltatom magam,hogy talalok olyat akiben kehet bizni,aki 50 evig huseges lesz hozzam.

Mióta ezt is realizaltam egyszeruen keptelen vagyok letezni. Nem tudom mi igy az eletem ertelme? Persze tanulok,dolgozok,probalok uj dolgokat felfedezni,de valahogy ures az egesz.meggyozodesem volt,hogy az emberi kapcsolatokban van az eletnek ertelme,de ez tevedes. Regen sok baratom votl ok is altalaban elarultak,kb az osszes baratnom lecsapta a barataimat a kezemrol , rosszindulatuak voltak nem orultek a siekreimenk aki normlisabb volt az meg miota csaladjuk van nyilvan nem ernek ra csak evente 1x maximum..

Nektek mi segit? Hogy vagytok boldogok?

2022. máj. 31. 15:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Meg amíg van reményhalad,addig nincs baj :)))))) ne veszítsd el a hited az lenne a fontos! Most már belekerültél egy spirálba hidd el , ezt sugárzod ki magadból! így tényleg csak olyanokat vonzasz be akik ezt látják és - nem tudatosan!- de ki fogják használni.

Szerintem te jóval értékesebb vagy és meg fogod találni a társad!

előző voltam. 47/Kislány

2022. aug. 17. 13:02
 22/26 anonim ***** válasza:

Tökéletesen átérzem, azt amin most keresztül mész.

Engem 13 év "boldog" kapcsolat után csaltak meg. Láttam, hogy körülöttünk mi zajlik, és azt hittem, hogy az én családom a kivétel.

Azután a párom szerelmes lett egy másik férfibe. Átvert, hazudozott és megcsalt engem.

Annyira bíztam benne, hogy nem vettem észre az egyértelmű jeleket. Egy álomvilágban éltem.

Azóta én is vegetálok és amiben előtte hittem, úgy mint hűség, kitartás, a család ereje, az mind semmivé lett.

Azért még van egy szikrányi remény bennem, hogy talán mégsem minden ember ilyen, de az biztos, hogy a emberek iránti bizalmam a nullával egyenlő.

41f

2022. aug. 17. 16:56
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia! A boldogság nem itt a földön keresendő! Nem emberekben/pénzben mérik! 😇 Örülj annak,és ajd hálát,hogy egészséges vagy!

Keresd az utad...

"Szoros kapu,keskeny út!" Menjetek be a szoros kapun,mert az az életre visz s kevesen vannak kik meglátják azt" 🙏 32/N

2022. aug. 18. 19:10
 24/26 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat!

Sajnos remenyem mar nincs kedves 20-as :) marmint arra, hogy tudok valakiben majd bizni aki biztosan huseges marad hozzam vagy mas tekintetben jo lesz hozzam.

Ugy fogom fel, hogy felebredtem es van lehetosegem az elet mas dolgait megtapasztalni, keresni onmagam. Meg midnig nem talaltam meg az eletemnek az ertelmet es a boldogsagat, de tényleg igyekszem.

Viszont nem konnyu, mert az emberek akiket ismerek es korbe vesznek nem gondolkoznak hasonlo dolgokon.

2022. aug. 19. 08:04
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért is mondom , neked társaság kell..hozzád hasonló emberek, de akár egy pszichológus is!! Vagy hívd fel a Kék vonalat az segélyvonal, hátha mondanak okosságokat..

az élet értelme maga az "utazás" :) És igen, örülj annak hogy egészséges vagy nagy kincs!

Valaki írta egyszer hogy amióta hospice házban önkénteskedik jobban megbecsül mindent. De ez azért kemény dolog.

Én is elváltam, csalódtam, stb. hatéves kapcsolatom is szakadt félbe a körülmények miatt, én igazán peches voltam ami a férfiakat illeti!

Egy dolog ami jó volt benne hogy van egy okos és irtó helyes 22 éves fiam:)

Én most olyan emberrel vagyok kapcsolatban akivel utáltuk egymást jó okkal! Aztán most mintha kicserélték volna. majdnem kiherélést írtam.:))

Ezért mondom sosem tudhatod kit és mikor sodor az élet eléd!! És ő is akkor jött amikor már feladtam, és nem is érdekelt , nem is görcsöltem rá! máig vannak vitáink de már rájöttem nem miatta leszek boldog , hanem hogy vannak céljaim, terveim, kicsik és nagyok.. és sikerélményeim. Nekem már az is elegendő boldogság hogy létezem, olyan hamar elmegy ám az Élet!

:)

2022. aug. 19. 09:04
 26/26 A kérdező kommentje:

Kedves 25, milyen nagy igazságot mondtal ezzel a mondattal :

“de mar rajottem nem miatta leszek boldog, hanem hogy vannak celjaim, terveim”

Ugy erzem nekem meg ezt kell megemesztenem, hogy “sajnos” a boldogsag ebben all es nem a kapcsolatainkban. Mert azok múlékonyak es nem rajtunk allnak, viszont a celjaink, terveink, fejlodesunk az rajtunk all es ezek is tudnak oromet okozni, csak nekem tenyleg nagyon kegyetlen ez a felismerés, bar mar annyira nem faj mint par honapja amikor ezt irtam..

2022. aug. 19. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!