Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtanultam,hogy egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtanultam,hogy egyedül vagyunk a földön,társ nincs vagy átmeneti,viszont így nem látom az élet napos oldalát?

Figyelt kérdés

Nekem eleve a szuloi minta sem volt egy boldog kép. Testvérek is gyulolkodtek,bantas.. szoval eleve gyerekkent mar azzal szembesültem,hogy a csalad nem egy bizontsagos ,elfogado kozeg.

Aztan párkapcsolatban sajnos a ferfiaktol megtanultam,hogy bizony nagyon nem husegesek,nem oszintek. Meg amikor azt hinned xy-rol,hogy o tuti hűséges na arrol derul ki,hogy sokkal sunyibb es gátlástalanabb masnal. Es ott van meg baratoktol is,internetrol is millio pelda arra,hogy hűtlenek szoval en mar nem áltatom magam,hogy talalok olyat akiben kehet bizni,aki 50 evig huseges lesz hozzam.

Mióta ezt is realizaltam egyszeruen keptelen vagyok letezni. Nem tudom mi igy az eletem ertelme? Persze tanulok,dolgozok,probalok uj dolgokat felfedezni,de valahogy ures az egesz.meggyozodesem volt,hogy az emberi kapcsolatokban van az eletnek ertelme,de ez tevedes. Regen sok baratom votl ok is altalaban elarultak,kb az osszes baratnom lecsapta a barataimat a kezemrol , rosszindulatuak voltak nem orultek a siekreimenk aki normlisabb volt az meg miota csaladjuk van nyilvan nem ernek ra csak evente 1x maximum..

Nektek mi segit? Hogy vagytok boldogok?

2022. máj. 31. 15:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%

Tehat, mivel keptelen vagy normalisan valasztani, ezert egyedul vagyunk.

Van egy jo es egy rossz hirem! A jo, hogy nincs mindenki egyedul, mert egyesek kepesek jol valasztani. A rossz hir, hogy te valoban egyedul vagy.

2022. máj. 31. 17:24
 12/26 anonim ***** válasza:
#9 nem tűnik fel, hogy a kérdező nem nyaralóhelyet keres?
2022. máj. 31. 17:42
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondok olyan közhelyeket mint az egyes.

Mert nem feltétlen igaz hogy majd jönni fog valaki aki más.. Nem mindenki talál tökéletes társat.

Lehet hogy neked sikerül lehet hogy nem.

Szóval végső soron te vagy az akire mindig szamithatsz, saját magadra.

De ettől még mindig meg kell találni az életben azt ami örömet okoz, bármilyen szakaszban is vagy most.

Én is voltam évekig szingli. Szarabnal szarabb randijaim, kalandjaim voltak. Nem azért mert nem akartam kapcsolatot hanem mert nem találtam a megfelelő embert. Tudod mit csináltam?

Vettem egy üveg bort, főztem valamit amit imádok és a kutyammal beszélgettem közben. Vagy elmentem futni a kutyammal közösen.

Vagy athivtam azt az egy darab barátnőmet. Vagy vettem egy könyvet. Vagy kertészkedtem.

Vagy amihez éppen kedvem szottyant.

Most boldog párkapcsolatban élek, de szerettem a fuggetlensegben azt hogy tényleg épp azt csináltam amihez csak kedvem volt, nem kellett senkihez sem alkalmazkodni.

Azt kell megtanulnod hogy nem a kapcsolat az élet értelme és egyetlen öröm forrása. Van ezer más jó dolog is az életben amitől boldog lehetsz. Törekedj mindig arra hogy éppen most élvezd az életet.

2022. máj. 31. 18:08
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem olyan valaszokat vartam amiben probaltok meggyozni,hogy majd jon az igazi es bizzak… sokan akik azt hiszitek ti huseges emberrel vagytok,ha csak egyszer is ellenoriznetek lehet fajaldmas dolgokat talalnatok. nem azt mondom,hogy mindenkit megcsalnak,csak azt,hogy nem kell elhinni mindent…

En megtanultam egy eletre most mar..

Lehet engem negatívnak nevezni,beszűkültnek ,de nem akarok tobbet senkiben sem bizni… ezert kerlek segitsetek tancsokkal,hogy nektek milyen oromforrasok vannak a parotokon kivul?

2022. máj. 31. 18:48
 15/26 anonim ***** válasza:
13 vagyok. Hát én pontosan ezt írtam bszki....
2022. máj. 31. 19:37
 16/26 anonim ***** válasza:
51%

De akkor az már milyen élet lenne és mennyire mérgező, ha egyfolytában azon agyalnék megcsal-e a párom. Ha olyan ügyesen csinálja esetleg, hogy nem derül ki, akkor csinálja csak. De nem feltételezem róla és nem is agyalok ilyesmin.

Nagyon sok dolgot lehet csinálni egyedül is. De bármivel próbálod lekötni magad, és bárhogy próbálod elfojtani, tudat alatt mindig hiányozni fog egy társ. Sajnos ez ilyen. Ezért ne légy pesszimista és próbálkozz.

2022. máj. 31. 22:22
 17/26 anonim ***** válasza:
Ismerd meg magad annyira, hogy észrevedd, mi okoz örömet az életedben. Teljesen mindegy, hogy mi az, senki nem fog érte b.szogatni, hogy ez a hobbi túl drága, vagy túl sok időt elvesz, vagy eztbiztosnemhagyom stb. Fogd fel előnynek az egyedüllétet, azt csinálsz, amit akarsz.
2022. máj. 31. 22:30
 18/26 anonim ***** válasza:
#14: Egy csomo oromforrasom van a paromon kivul is, viszont amig magadon nem javitasz, ugyis ezen fogsz porogni. Fel kene nonod es felelosseget vallalnod. Te valasztottal rossz embereket.
2022. máj. 31. 23:55
 19/26 A kérdező kommentje:

18,?? Szerintem eleg sokat teszek onmagam javitasaert,ugyhogy nem kezdek el errol vitazni.Viszont arrol igen,hogy szerinted akiket megcsalnak,akiket atvernek azoknak kell onmagukat ostorozni es javitaniuk es eletuk vegeig remenykedni. Nem a vilaggal van problema? Pl hogy a politika erdeke is azt nevelni az emberekbe,hogy nyugodtan legyenek hutlenek,ami regi csereld le,a penz szamit csak,lmbtq es tarsai? Csak onmagad boldogsagaval foglalkozz? Ezzel van tele minden media felulet, ugyhogy szerintem nem azokat kellene bantani akik probalnak husegesek lenni es hittek az emebrekben,aztan mikor mar 4-10x csalodnak akkor miert ne mondhatnak,hogy nekem ebbol eleg?

En meg azt mondanam,hogy nagyon jo az emebreismeretem,olyanrol is kideritettem a csalást akirol szerintem kb soha senki nem gondolta volna,eleg jol olvasok a jelekből.. nem vagyok ilyen terén naiv foleg amiatt mert rengeteg fiu baratom volt regebben es elmeseltek mindent..nem volt koztuk egy db huseges sem!meg az is megcsalta a baratnojet aki egyebkent azt vallotta,hogy nem tenne ilyet,de aztan ugy hozta az elet es megis meglepte..

Aki szereti a boldog tudatlansagot annak igen hajra,legyen parkapcsolatban.

De ugy latom itt is kb mindenkinek a parja az eletenek az ertelme.. koszonom annak a par embernek aki valami hasznosat is probalt mondani!

2022. jún. 1. 08:26
 20/26 anonim ***** válasza:

Ez egy roppant jó kérdés volt, megjegyezném! Hasonlók jártak a fejemben nekem is , közel az ötvenhez. De , veled ellentétben, én még mindig bízok az emberekben, és tudok örülni , lazíts!!! neked csak egy jó társaságra lenne szükséged!! Válts melóhelyet ha nincs... és igenis flörtölj, ismerkedj:)

Az élet fura dolgokat produkál amúgy nincs semmi kőbe vésve ez az amit nem tapasztaltál, kívánom hogy majd legyen olyan szerencséd!

Néha én is elkattanok, de ez régebben többször volt mióta nem hajtom ezerrel a dolgot , azóta nem is érdekel! :) Átéltem már gyászt, válást, én már nem várok túl nagy dolgokat... aminek jönnie kell úgyis jön ..csak a hited az amit elveszítettél !!! és a kishitűség még a Bibliában is bűn:))

Sikerült belepörögnöd a témába, engedd el tényleg magadban keresd először a jót... aki magát sem szereti hogyan is várhatná el hogy más szeresse?

Az, hogy ki hűséges és ki nem ..hát...szerintem inkább szerencse kérdése.

Manapság minden instant. Erről nem mi tehetünk. De szerintem senki nem úgy indul neki egy párkapcsolatnak hogy megcsalja a másikat más dolog az ha valamitől nagyon félsz,azt bevonzod!! Nekem is volt ilyen...mikor rákérdeztem volt- e ezzel-azzal terve stb. azt mondta Köszi a tippet. :D

Nehéz ez..

Nincs nálad baj csak sok kicsi:) !

Régen milyen jó volt a fonó ott kibeszélhették az asszonyok magukból..

2022. aug. 17. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!