Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vennél fel kölcsönt, hogy elmehess nyaralni a pároddal és a barátaitokkal?
Hát de érezze rosszul magát. Máskor beszélje meg előre ezeket a terveit veled, és úgy ígérkezzen el a barátaival (ha meg most jöttetek össze nemrég, és már rég le van foglalva a nyaralása, akkor még belefér, de akkor eleve úgy tervezte, hogy egyedül megy, szóval így jártatok mindketten).
Szerintem igenis legyél őszinte vele és mondd el neki, hogy mi a helyzet. Hitelt semmiképpen se vegyél fel ilyesmire, ennél rosszabb ötlet eszedbe se juthatna.
4-es Szerinted attól jobban érezné magát, hogy évekig kuporgatnod kell, mert elmentél vele nyaralni?
Lehet, hogy 1/2 év múlva együtt sem lesztek, neked hogy fog esni, 1 év múlva?
6-os Kezdjük az alapoktól!
Mióta vagytok együtt, tisztában van az anyagi helyzeteddel?
Itt az első számú probléma az hogy a pasim nem velem, hanem a barátaival szervez nyaralást és csak odaböffenti nekem a kész tényeket, de legalábbis azt hogy mire készül, és virítsam a lóvét az ő ötleteikre. És ha én nem is Törökországba akartam volna menni? És nem társasággal, csak vele?
Nem volt még szerencsére ilyen pasim, de helyretenném az tuti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!