Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Redflag, tinder élmény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Redflag, tinder élmény?

Figyelt kérdés

Sziasztok… van egy férfi akivel mar 3x randiztam. Közel kerültünk egymáshoz, szex nem volt, de egyszer velem is aludt, oleljuk egymast, sokat beszelunk, smarolas. mielőtt talaloztunk volna ketto hetig beszelgettunk. Mar tervezi, hogy bemutat baratoknak, csaladnak stb. El is hivott jovohetre egy esemenyre. Mondja, hogy orul nekem, hogy megismert stb stb. elegge komolynak erzem az egeszet.

Viszont….

Mar az elejen gyanus volt, hogy lehet az x eves exevel tartja eleg szorosan a kapcsolatot. Erre csak a kozossegi mediabol jottem ra. Pl lement Szegedre es mit ad az eg a csaj is pont Szegeden van/volt eppen. Hasonlo hatteru fotokat posztoltak. Oke ez meg akkor volt amikor csak beszelgettunk. De mostanaban volt olyan, hogy tőlem eljott, irja hogy bevasarol ebedhez, kuldi, hogy vett xy alapnyagokat. Ra par orara csaj megoszt fotot mondhatni ugyanabbol az alapanyagbol keszult etellel :D

De eskuszom nem ertem, hogy letezik ekkora veleteln?? Mert mondta, hogy menjek at nyugodtan majd hozza a lakasaba, szoval ha ott elne a lany akkor azzal lebukna. Masfelol en kerdztem, hogy tartaja-e kapcsolatot exeivel azt mondta egyetlen egy regivel beszel x evente 1x es ennyi.

A masik az is, hogy szoktam ellenorizni, hogy hasznalja-e meg az appot es sajnos latom, hogy napi 1-2x meg belep…

Egeszen rosszul erzem magam. Ezekre nem lehet rakerdezni csak ugy.. ha eddig is titkolta nem hiszem, hogy eloall vele, plusz ez egy olyan dolog, hogy akkor azt fogja gondolni kemkedek utana.. de igen ez valoban igaz, hogy minimalisan kemkedek, de csakis emiatt mert mar millioszor lattam hazug embert.. nem tudom hogy ilyen korai szakaszban kellene ezzel foglakoznom, hogy exevel kavar vagy nem is kavar csak véletlen? :(

Husegrol, elkotelezettsegrol is beszeltunk mar es o is azt mondja, hogy a helyes dolgokat koveti es nala is csak egyszer lehet eljatszani a bizalmat..

Hagyjam? Tiltsam? Tenyleg nem tudom :(

2023. máj. 22. 11:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom. Ebből amit írsz úgy tűnik, hogy nem elég nyílt, és nem beszélgettek eleget kettesben. Nekem volt olyan ismerkedésem, ahol sokat beszéltünk telefonon is, élőben is... biztos vagyok benne, hogy egyértelmű kellett legyen, hogy ő fontos nekem, különben nem beszélgettünk volna napi több órákat, akár 4-5 órát is.

A másik, hogy folyton elérhetőek voltunk egymásnak, tehát nem voltak gyanús pontok, mert tényleg egymásnak voltunk fontosak. Szóval nemhogy nem merült fel féltékenység, hanem idő sem lett volna rá. :D

2023. máj. 22. 12:46
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

Azt semmiképp ne áruld el hogy kutakodtál utána, mert egy az, akkor nem fog kiderülni semmi, a másik meg lehet hogy rémeket látsz és nincs is összefüggés a dolgok között.

A leírtak alapján lehet nem alaptalan a feltételezés hogy az ex, nem is az ex. De ez kevés lebuktatni.

És néha a női megérzések is csalhatnak, én is néztem már be annyira egyértelmű jeleket hogy az hihetetlen.

Én továbbra is nyitott szemmel lennék, lehet nem is lesz több összefüggés és akkor megnyugodhatsz. :)

2023. máj. 22. 12:53
 23/46 A kérdező kommentje:

A csaj azota privatra tett mindent szerintem ez is gyanus :D

egy modon fogok tudni meggyozodni majd, hogy tenyleg ott keszult e vagy sem, megprobalom azt minel elobb kideriteni. Ha igazolodik akkor ennek annyi :)

2023. máj. 22. 12:59
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nagyon gyanús, biztos hogy ezek nem véletlenek.

Én teljesen megértem, hogy néha rápillantasz az oldalára meg kicsit utána néztél, tinderen ismerkedéskor sajnos muszáj sokszor ilyesmit bevetni.

Nekem már az is rossz ómen, hogy használja még az appot. Most lehet mondani, hogy nem vagytok elköteleződve, addig oké is szerintem a további tinderezés,ameddig nem találkozgattok, de mivel ti már randiztatok többször is éreznie kéne, hogy szeretne-e veled komolyabbat. És ha igen,akkor nem folytatnia a tindert. Bár itt nem ez a legnagyobb gond, hanem az "ex". Ha lesz fejlemény azért írd meg..

2023. máj. 22. 13:31
 25/46 anonim ***** válasza:
17%
A legjobb módszer a kiugrasztásra, bár ez csak kicsit később lehet aktuális, hogy indítványozod, hogy tegyetek ki közös képet Facebookra. Mondjuk 1 hónap járás után már aki komolyan gondolja, az bevállalná ezt, ha a párja kérné szerintem. Ha összehord mindent, hogy miért nem akar felvállalni, akkor lapát.
2023. máj. 22. 14:20
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
#25 pff, ilyet kérne tőlem valaki egy hónap után, bolondnak nézném xD Nem azért, mert ne venném komolyan, de egy kapcsolatot legalább fél év után neveznék komolynak.
2023. máj. 22. 14:40
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem tartottam fent párhuzamosan kapcsolatot, de facere nem fogok kirakni senkivel közös képet 1 hónap után, nálam az összeköltözés a vízválasztó, akkor már felvállalnám. Addig biztosan nem, nem fogok 2 havonta új pasiról képet kirakni (kb addig bírják, manapság minden apró problémánál menekülnek). Csak az utóbbi 1 évben 2-en kértek ilyen közös képet facere, mindkettő 2 hónapon belül eltűnt. Nem fogom égetni magam ilyen 'tinis' képkirakással az ismerőseim előtt.
2023. máj. 22. 14:41
 28/46 A kérdező kommentje:
En sem tennek ki vele kepet ilyen koran.. mas modon fogom kideriteni.
2023. máj. 22. 15:00
 29/46 anonim ***** válasza:
77%
Gáz ez az egész, hogy így kell valamit bizonygatni. Az embernek totál elmegy az életkedve is.
2023. máj. 22. 15:08
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Jó, mondjuk jogos. A mai "kapcsolatok" élettartamát ítélve tényleg lehet hülyeség 1 hónap után kép. Bár nekem sok ismerősöm kb. annyi idő után tette ki, s ők együtt is maradtak. Sokszor ez is szerintem eláruhat valamit a szándék komolyságáról.
2023. máj. 22. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!