Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket hogy érintett, amikor megtudtátok, hogy a volt párotoknak, akivel hosszú ideig együtt voltatok, sok közös élmény, viharos kapcsolat, fiatalkori nagy szerelem stb. gyereke van már és családja?
Nem éreznétek féltékenységet, fájdalmat stb. azzal a tudattal, hogy számotokra mondjuk még mindig ő az igazi, és ti vele szerettetek volna lenni,és nektek kéne a gyerekei apjának/anyjának lenni?
Kort és nemet is írjatok légyszi, ezt elfelejtettem kérni, köszönöm!
hogy érintene?
mi közöm hozzá, ha mi már szakítottunk?
miért kéne azt gondolnom a szakítás után, h. neki kéne a gyerekem apjának lennie?
ez tök beteg!
"még mindig ő az igazi, és ti vele szerettetek volna lenni"
1. neki már nem te vagy igazi.
2. ő már nem veled akar lenni.
képes vagy ezt felfogni és elfogadni?
Az empátiahiányos, emberek, meg akik ide járnak levezetni a frusztrációjukat , sose voltak szerelmesek..stb. csak le fognak itt betegezni.
Jártam a cipődben, kemény menet volt félig-meddig feldolgozni, de igazából sose fogom feldolgozni.
5
ha nálunk az empátia hiányzik, akkor nálad és kérdezőnél a józan ész és érettség.
az exemnek 4 gyereke van, és boldog.
és most szerelmes vagyok másba, és csap földhöz a hír, legyenek boldogok.
6 : látod, erről beszélek, hogy sokan ide jártok észt osztani, fröcsögni, kioktatni mindenkit, közben tudjuk, hogy azok szoktak legjobban domboritani valamit, akiknél hiány van azon a területen. Ez más példa, de nekem van egy búnöző életű ismerősöm és le vagyunk rajta döbbenve, hogy mindenkit rendőrséggel fenyeget a környezetében , meg lájkolja a magyar rendőrség fb oldalát és mintaállampolgárnak adja el magát , ahol tudja (egy ideig, aztán mindig kilóg nála a lóláb). Bort iszik és vizet prédikál. A te peoblémád, ha nem tudod megérteni, hogy valakinek peobléma valami, ami számodra (még) nem volt peobléma az életben. Sokan csak azt tartják peoblémának, ami számukra is az volt már. Hagyjuk ezt a kioktatósdit.
Másik dolog : semit nem tudsz a sztoriról, amiről a kérdező topikot nyitott, de már az első három mnodatodban benne van a leminősités, hogy beteg, nemnormális..stb. Psiszchoterapeuta vagy amúgy , van róla papirod, hogy megmondd, van-e valakinel mentális baja ? És úgy őszintén : kinek nincs ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!