Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket hogy érintett, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket hogy érintett, amikor megtudtátok, hogy a volt párotoknak, akivel hosszú ideig együtt voltatok, sok közös élmény, viharos kapcsolat, fiatalkori nagy szerelem stb. gyereke van már és családja?

Figyelt kérdés

2022. aug. 23. 18:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
Na tessék, az EMberek rovatban pont most egy kamuzó emberről kérdeznek : https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
2022. aug. 23. 20:42
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
6 : majd ha beadja a válókeresetet a férjed és pár hónapon belül új menyasszonya lesz, meg jön majd náluk a gyerek, nálad is el fog menni a józan ész, ne aggódj.
2022. aug. 23. 20:48
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

12

miről beszélsz? hol írtam, h. házas vagyok?

ez egy kezdődő szerelem, és azért, mert neked nem, jött össze, mi még kitarthatunk egymás mellett.

irigy!

2022. aug. 23. 21:33
 14/21 anonim ***** válasza:
26%
13 : nem volt rád senki irigy, a komment arra célzott, hogy kerülhetsz még a topiknyitó cipőjébe.
2022. aug. 23. 21:35
 15/21 anonim ***** válasza:
49%
6 és 13 mindenkiből kihozza a vitát. A topiknyitó ugyebár beteges, az ellened kommentelő irigy, nem jött össze neki semmi. Le lehetne erről szokni. Amúgy egy idő után a jelenlegi párodat is biztos ezzel a kommunikációs játszmázással fogod felbosszantani, ott is előjön, ami a gyakorin.
2022. aug. 23. 21:37
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

15

felhívnám a figyelmedet, h. ugyanazt műveled velem, amit nekem tulajdonítasz.

már vizionálod a válást és szakítást nálunk.

szállj le rólam!

a véleményem leírásához jogom van, anélkül, h. te azt minősítsd.

ez az én véleményem.

2022. aug. 23. 21:52
 17/21 anonim ***** válasza:
80%
Ha ennyire szereted, örülsz a boldogságának.
2022. aug. 24. 05:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudom miről beszélsz (kérdező). Nekem is volt korábbi nagy szerelmem, akiről kiderült pár éve, hogy megházasodott. Picit megcsapott a hír, mert belül reménykedtem, hogy talán még egymásra találunk (nem sikerült teljesen lezárnom, hiába szakítottunk, senkit nem szerettem úgy meg).

Aztán kiderült, hogy pont ez segített végleg pontot tenni az ügy végére. Azóta újra szerelmes vagyok egy (számomra) sokkal megfelelőbb partnerbe, soha nem voltam még ilyen boldog, nem is szerettem így senkit.

Szóval fel a fejjel. Ha ő nem melletted van, nincs is ott a helye.

28l

2022. aug. 24. 05:50
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki eddig hozzászólt a témához, nem a saját történetemet írtam le egyébként, csak egy adott sztorit gondoltam tovább fejben és innen jött a kérdés, ami akár valóságos is lehet és érdekelt. Utolsó (18-as) személy szerint én a te hozzászólásodat tartom a legbölcsebbnek és legempatikusabbnak és érettnek, úgy látom te értetted meg leginkább a lényegét a történetnek, hiszen te átéltél hasonlót. Viszont mindenkinek köszönöm, aki időt és energiát fordított a kérdésemre és megosztotta a gondolatait.:)
2022. aug. 24. 06:03
 20/21 anonim ***** válasza:
31%
18- as leírnád kérlek a vezetékneved, illetve keresztneved kezdőbetüét?
2022. aug. 24. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!