Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kicsit átlag alatti, vagy átlagos kapcsolatban élő negyvenes nő vagyok. Van egy fiatalkori udvarlómbtalán így mondhatom. Kapcsolatban élek, van gyerekünk is a párommal. Viszont a fiatalkori udvarlómba attól félek beleszeretek. Mit tudok tenni?
Nem értem,hogy miért pont most merült fel Benned ez a kérdés?
Ezer éve ismeritek egymást, mindig közel voltatok egymáshoz. Vagy beleszerettél már eddig, vagy ki se szerettél Belőlem, vagy ezután sem fogsz barátságnál többet érezni Iránta.
Én is voltam hasonló helyzetben. Életem nagy szerelme, aki végigkísérte a fiatalságomat az egyik családtagunkat vette feleségül.A srác nekem is mindenben a segítségemre/segítségünkre volt.
Aztán egyedül, maradtam, majd Ő is, nekem is lett egy új kapcsolatom és Neki is, igaz, egy kis időelcsúszással.
Mindig bennünk volt a régi idők emléke,sőt, még 1-2 alkalommal közelebb is kerültünk egymáshoz, ennek ellenére sosem lett kapcsolat köztünk.
Ami elmúlt, elmúlt,le kell zárni.
Én nem vagyok híve az ilyen barátságnak sem, mindig lesz mögötte egy kis sandaság.
Nem hinném,hogy bele kellene menned bármibe is, akár egy alkalmi légyottba is.Szerelmesek voltatok, más irányt vett az életetek, nem érdemes kockára tenni a házasságotokat és a barátságotokat sem.
Na ezért nem kell a szamárhoz menni feleségül lo helyett,komolyan most gondollkodsz h hu de szar miután már gyerek is lett,most esik le h a párod le se toj,h a volt udvarlod visz orvoshoz... No comment. Az ilyen nők megrdemlik. Én inkább dugtam alkalmanként a rizsa nélkül(kapcsolat,házasság stb),mint h hozzá menjek vkihez mert férj kell meg család,meg sok marhaság amivel az embereket etetik.. Már van családom,de nem ilyen rém boldog,mint amiben te élsz.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!