Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az átlagos férfi és az átlagos nő nem igazán egy kategória?
Azért van az... Mert nincs az.
Egy átlagos lány már átlagosként is szépnek van tartva. Nézz meg egy bulit vagy menj el egy plázába. Rengeteg szépnek mondott lány átlagos lesz, átlagos kinézettel és tucatruhában. A nőkkel szemben változatosabb az elfogadott szépség.
Tök jó példa erre az alak. Nőként annyi kell a jó alakhoz, hogy ne zabálja szét magát valaki, esetleg sportként ugráljon naponta pár percet. Férfiként, hogy jó alakúnak mondjanak, a kaja mellett kell több évnyi kemény edzés súlyokkal.
A férfiaknak külső terén szimplán alacsonyabbak az elvárásaik.
#4: Kondizok és futok, régebben egy rövid ideig kéziztem, haverokkal amatőr szinten fociztam. Miért?
Édesanyám 50 évesen ment el csoportos tornás foglalkozásra, heti kétszer. Első pár hétben még fél gőzzel csinálta és már látszott eredmény.
Beszélgettem pár lány ismerősömmel, hogy náluk mit takar a kőkemény edzés. Amit csinálnak többségében, az egy férfinak semmire sem lenne elég.
(Természetesen vannak olyan nők, akik tényleg komolyan edzenek, de valahogy tőlük nem hallok rinyálást ilyen témában. Sőt, minden komolyan edző nő ismerősöm azt mondja, hogy egy átlagos, fiatal lány már minimális sporttal is jó eredményeket érhet el hétköznapi szinten.)
Alkat kérdése. Nekem mindig diétáznom és edzenem kellett az átlagos alakért (vékony sosem voltam igazán, vagyis nem tudtam megtartani) és a mai napig kevesebbet eszek mint a vékony barátnőim, mégsem vagyok vékony. Egyszerűen nem vagyok szerencsés alkat. És hiába hallok sztroikat, hogy hány dagi lánynak van állandóan pasija, én nem vagyok dagi, csak "sűrű" nekem mégis mindig nehéz volt ez.
Szerintem az átlagos férfi és nő is lehet egy kategória, a férfiaknak ez saját döntése, hogy nem adnak annyira a külsőségekre.
Most egy nőnek nem az a célja az edzéssel, hogy minél nagyobb popója legyen, a kockás has sem annyira előnyös általában. Ahhoz, hogy már látható változást érjenek el, nem kell olyan keményen edzenie, mint egy férfinak.
A férfi felé az edzés terén elvárás, hogy minél jobban látható hasizma legyen, mellizma, bicepsz, láb, stb. Egyre nagyobb súlyok használatára van szükség. Emellett kokszolni is kell, ha nem akarsz várni több hónapot, hogy egyáltalán látsszon is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!