Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt sokan, hogy egy 58-60 kg-os nő csak olyan "elmegy" kategória, vagy teltecske, átlagos, vagy akár "asszonyos"?
170 cm vagyok, és kb. 58 kg. Sokat eszem, sportolok és VÉKONY vagyok, mellé kicsit izmos. Sokkal kisebb a hasam és a derekam, mint 52 kilósan. Sokkal jobb alakom van, mint az átlagnak. Mégis azt látom, hogy elég sokan úgy beszélnek, mintha a 60 kg automatikusan "elmegy" kategória lenne, vagy legalábbis semmiképp sem karcsú, vékony. Miért gondolják, hogy ennyire csak a kilókon múlik? Miért csak az a lány lenne karcsú, csinos, akinek olyan alacsony a tömege, hogy szinte kizárja azt, hogy normálisabb izomtömeg van rajta?
Volt olyan is netes ismerkedésnél, hogy húzta a száját a másik, amikor megmondtam, hány kiló vagyok, és attól félt, hogy élőben vaskos vagyok, nem olyan, mint képen. Élőben semmi probléma nem volt, akkor persze döglenek utánam, ha nem tudják, hogy hány kiló vagyok.
Szerintem azokkal ne törődjél és kész :)
Én likeolom a 170/58-60-at, bőven nem elmegy kategória ^_^
Kevesen sportolnak rendszeresen, es ugye 1 kg izom es 1 kg zsir tetfogata kozott nagy a kulnbseg.
Amugy eleg paraszt dolog soha nem latott ember sulyat megkerdezni.
Miért van az, hogy ezen az oldalon csak olyan kérdést olvasni ami,
- általános rinyálás férfi/nő részéről
- általános szitkozódás férfi/nő részére
- folyamatos önigazolás keresése
- totál egyértelmű vagy egyéb értelmetlen baromság
?
Mi ebben a ribiskedés, te elmebeteg állat? :D
Többieknek köszönöm a normális hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!