Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt sokan, hogy egy 58-60 kg-os nő csak olyan "elmegy" kategória, vagy teltecske, átlagos, vagy akár "asszonyos"?

Figyelt kérdés

170 cm vagyok, és kb. 58 kg. Sokat eszem, sportolok és VÉKONY vagyok, mellé kicsit izmos. Sokkal kisebb a hasam és a derekam, mint 52 kilósan. Sokkal jobb alakom van, mint az átlagnak. Mégis azt látom, hogy elég sokan úgy beszélnek, mintha a 60 kg automatikusan "elmegy" kategória lenne, vagy legalábbis semmiképp sem karcsú, vékony. Miért gondolják, hogy ennyire csak a kilókon múlik? Miért csak az a lány lenne karcsú, csinos, akinek olyan alacsony a tömege, hogy szinte kizárja azt, hogy normálisabb izomtömeg van rajta?

Volt olyan is netes ismerkedésnél, hogy húzta a száját a másik, amikor megmondtam, hány kiló vagyok, és attól félt, hogy élőben vaskos vagyok, nem olyan, mint képen. Élőben semmi probléma nem volt, akkor persze döglenek utánam, ha nem tudják, hogy hány kiló vagyok.

2018. márc. 2. 19:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%

Csak nem te írod ki az összes ugyanilyen típusú kérdést? A múltkori oszlopost és tömzsiset meg a homokórásat?

Rakjál már fel egy képet magadról(csak bikinis test), írd ki, hány kiló vagy, és figyeld meg az itteni reakciókat.

110 magasság és súly között egy teljesen átlagos különbség, ritka az, hogy a 60 kiló fitnessmodell testet takar, csupa izommal, mint ami neked van.

Általában van egy 170centi magas emberen pár kiló izom, és ugyanannyi zsír, esetleg több zsír és kevesebb izom arányban.

Nem a kigyúrt szálkás 60kilós test a hétköznapi, ezért asszociál mindenki átlagosan zsíros alakra.

Ilyenkor érdemes kiemelni, hogy te rendazeresen eddzel és szálkásítasz, szóval 60kiló színizom vagy.

2018. márc. 2. 19:42
 12/19 A kérdező kommentje:

Soha egyetlen kérdést nem írtam ez előtt.

Nem fogok képet kitenni amúgy.

És nem vagyok színizom, van rajtam zsír, de csak annyi, amennyi kell, egy grammja sem felesleges.

2018. márc. 2. 19:44
 13/19 anonim ***** válasza:
28%
170 centihez a 60 kg még kevesebb is az ideálisnál. Szerintem úgy a legszebb egy nő, ha 100-zal kevesebb kg, mint ahány cm.
2018. márc. 2. 19:52
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, én a helyedben nem adnék gyk-s "férfiak" véleményére a testeddel kapcsolatban. Nem hiszem, hogy olyan férfiakra kellene hallgatnod, akik itt mindenféle topmodell csajra húzzák a szájukat és nagy nehezen kinyögik, hogy "hááááát, elég dagadt, de végső esetben ha nem lenne más nő a világon, akkor megdugnám", közben még életükben nem jártak anyu házán kívül és a farkukat verik egész nap.
2018. márc. 2. 19:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Számomra nem lenne gond egy ilyen ismerős, jó ez az összeállítás úgy, ahogy van.
2018. márc. 2. 20:19
 16/19 anonim ***** válasza:
43%

Legalább ne hazudnál. Ezek szerint minden 170 centis, 58 kilós nőnek ugyanaz a problémája.

Szánalmas vagy. Főleg a hazudozás miatt. Úgyis vágjuk, hogy kattant vagy, de hogy tagadod, csak azt jelenti, hogy nem vagy tisztában vele.

2018. márc. 2. 21:04
 17/19 A kérdező kommentje:
Aki kattant itt, az te vagy. :D Mégis mit hazudnék?
2018. márc. 3. 00:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek nagyresze felszínes (tisztelet a kivételnek) és ha meghallják, hogy 58-60 kg, egyreszt nem gondolnak bele, hogy nem ugyanaz 170-180 centisen, es szinten nem ugyanazt jelenti 150-160 centisen. Az egyéni izomtömegről, alkatrol nem is beszélve. Az atlag nő kb 160-165 centi között van meg ma is. Azert valljuk be 160/60 kiló már legtöbbször nem a vékony kategória. Es mivel sokan nem gondolnak bele,hogy valaki lehet magasabb, netan izmosabb az átlagnál, ezért autpmatikusan ez a velemenyük erről a súlyról. Ezek az emberek azt gondoljak, ha egy nő, több, mint 50 kiló, akkor már husi, ahogy írtad ,,asszonyos". Erre egy tökéletes pelda, hogy en pl 173 centi magassagomhoz pont 58-60 kg közt vagyok,(60 azokon a napokon ha előtte nagyon teleettem magam) és akik nem tudjak hany kiló vagyok, de latnak, azt mondjak, milyen vekony vagyok, irigylesremeltó alakom van stb. Aztan mikor elarulom elhűlnek, es onnantól mar nem mondanak ilyet, egyből megváltozik a velemenyük, meg netan meg is jegyzik: ,,ja, akkor nem vagy olyan vekony..." pfff. Ettől kivagyok, hogy ennyire csupan 2 szam alapjan kepesek ítelkezni sokan, holott látható, ha az illető akár meg vekony is. En pl felül eleg vekony vagyok ilyen súllyal, kint vannak a bordaimtól kezdve a kulccsontomig teljesen minden, de a sok edzesnek hala a labam sem mondható epp vastagnak már. Es szinte nevezek, mikor látom, hogy elhűlnek hany kg vagyok, es jön a mrgjegyzés: ,,azt hittem max 50." Vagy a masik kedvenc, mikor ismeretlenül ledagadtoznak, ugy hogy nem is láttak. A multkor ráadasul egy csaj mondta , hogy nyugodtan fogyhatok meg, holott egy olyan képet latott rólam, ahol még 64-65 kiló voltam, nem fogta fel, hogy nem mostani.
2020. jan. 19. 19:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az emberek többségének egyszerűen nincsen érzéke ahhoz, hogy megsaccolja a valós tömeget. (Nekem sem, hozzáteszem, én mindenkit lebecsülök vagy 20 kg-mal.) Az ilyen “az ideális 50 kiló vasággyal együtt” butaságot mantrázó emberek sincsenek vele tisztában, hogy hogyan is néz ki egy olyan test. Úgy gondolom, élőben ők is inkább megfordulnak egy egészséges, formás 60 kilós lány után. Csak így bevésődött nekik, hogy karcsú=50 kg és nem hajlandóak levenni a szemellenzőt. Amennyiben így lenne, pusztán a hajadon, 18 éves vashiányos lányok lennének vonzóak, pedig a valóság közel sem ezt tükrözi.
2020. aug. 8. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!