Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt sokan, hogy egy 58-60 kg-os nő csak olyan "elmegy" kategória, vagy teltecske, átlagos, vagy akár "asszonyos"?
170 cm vagyok, és kb. 58 kg. Sokat eszem, sportolok és VÉKONY vagyok, mellé kicsit izmos. Sokkal kisebb a hasam és a derekam, mint 52 kilósan. Sokkal jobb alakom van, mint az átlagnak. Mégis azt látom, hogy elég sokan úgy beszélnek, mintha a 60 kg automatikusan "elmegy" kategória lenne, vagy legalábbis semmiképp sem karcsú, vékony. Miért gondolják, hogy ennyire csak a kilókon múlik? Miért csak az a lány lenne karcsú, csinos, akinek olyan alacsony a tömege, hogy szinte kizárja azt, hogy normálisabb izomtömeg van rajta?
Volt olyan is netes ismerkedésnél, hogy húzta a száját a másik, amikor megmondtam, hány kiló vagyok, és attól félt, hogy élőben vaskos vagyok, nem olyan, mint képen. Élőben semmi probléma nem volt, akkor persze döglenek utánam, ha nem tudják, hogy hány kiló vagyok.
Csak nem te írod ki az összes ugyanilyen típusú kérdést? A múltkori oszlopost és tömzsiset meg a homokórásat?
Rakjál már fel egy képet magadról(csak bikinis test), írd ki, hány kiló vagy, és figyeld meg az itteni reakciókat.
110 magasság és súly között egy teljesen átlagos különbség, ritka az, hogy a 60 kiló fitnessmodell testet takar, csupa izommal, mint ami neked van.
Általában van egy 170centi magas emberen pár kiló izom, és ugyanannyi zsír, esetleg több zsír és kevesebb izom arányban.
Nem a kigyúrt szálkás 60kilós test a hétköznapi, ezért asszociál mindenki átlagosan zsíros alakra.
Ilyenkor érdemes kiemelni, hogy te rendazeresen eddzel és szálkásítasz, szóval 60kiló színizom vagy.
Soha egyetlen kérdést nem írtam ez előtt.
Nem fogok képet kitenni amúgy.
És nem vagyok színizom, van rajtam zsír, de csak annyi, amennyi kell, egy grammja sem felesleges.
Legalább ne hazudnál. Ezek szerint minden 170 centis, 58 kilós nőnek ugyanaz a problémája.
Szánalmas vagy. Főleg a hazudozás miatt. Úgyis vágjuk, hogy kattant vagy, de hogy tagadod, csak azt jelenti, hogy nem vagy tisztában vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!