Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az átlagos férfi és az átlagos nő nem igazán egy kategória?

Figyelt kérdés
Főleg a fiatalabb korosztályban. Valahogy az átlagos nő messze jobban néz ki, többet ad magára, mint egy átlagos férfi, de annyira, hogy utóbbiak közül sokan még az ápoltságot is nagy elvárásnak veszik. Hogy csúszott el ennyire ez a két kategória? Vagy csak nekem tűnik így?
2018. jún. 10. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13%

#8: Egy átlagos alakra vagy pár plusz kilóra is lazán rámondják, hogy szép. Nyugodtan kimehetsz az utcára és leszólíthatsz pár srácot, hogy egy pár plusz kilóval épp arra sétáló lány szerintük szép e. A többség azt fogja mondani, hogy igen.

Aztán csináld meg ugyanezt a dolgot fordítva. A többség nem fogja azt mondani, hogy egy jó és férfias alakról van szó.

Az, hogy neked nehéz volt kapcsolatot találni, valószínűleg egyáltalán nincs összefüggésben az alkatoddal, csak egyszerűbb egy külső dologra fogni a sikertelenséget, mint egyéb tényezőkre. Ez pont olyan, mint amikor egy 170 centis srác előadja, hogy ő sosem fog barátnőt találni a magassága miatt.

#9: Ott a pont! Egy férfias alak izmokból áll, egy nőies nem feltétlenül. Sőt, sok pasi nem is szereti a kockahasat a lányokon.

#10: A többségnek pont a strandszezon a lényeg, szóval átlagosan mégiscsak elég az ugrabugra.

2018. jún. 10. 19:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez butaság, nem csak a kigyúrt srácoknak van barátnője, hanem az átlagos, pocakos vagy néha dundi srácoknak is. A kövérség mindkét nemnél nehezítő tényező.

Azon kívül irántam nem az alakom miatt nem érdeklődtek, de a férfiak iránt csak akkor érdeklődnek, ha izmosak? Nem kis ellentmondás. A férfiak ugyanúgy a külsőségekre mennek, sőt jobban, mint a nők. Az lehet hogy ló nincs szamár is jó alapon belemennek kapcsolatba előnytelen külsejű lánnyal is, de ez nem azt jelenti, hogy őszintén ezek a csajok jönnek be nekik.

2018. jún. 10. 19:56
 13/14 anonim ***** válasza:

#12: Butaság? De én sehol sem írtam, hogy csak a kigyúrt srácoknak van barátnőjük! :D

"Nem kis ellentmondás. A férfiak ugyanúgy a külsőségekre mennek, sőt jobban, mint a nők."

Az ellentmondás igazából ebben a mondatban van.

Amúgy unalmas, hogy akármilyen téma kerül szóba, egyes női felhasználók megpróbálják kihozni, hogy bizony nekik az adott téma milyen rossz és nehéz. Akármikor szóba kerül, hogy esetleg valamilyen dolog jellemzően a férfiaknak nehezebb, azonnal jön pár nő, aki megmondja, hogy nem. Ne haragudjatok, de ha még a személyi női ismerősöm is azt mondja, hogy a férfiaknak tovább tart és nehezebb elérni egy férfias, jól kinéző alakot, akkor nem a gyk-s szokásos "denekemisnehéz" dolgokra hallgatok. Lehet menni nyomni fekve a 100 kilókat.

Arról pedig, hogy nőként pont ugyanolyan a túlsúly, mint férfiként, durva, hogy mesélni kell. Ha felmegyek instára a felfedezős részre, akkor kidobál a rendszer bikinis 100 kilós nőket, de fürdőnadrágos 100 kilós férfiakat nem, csak izmosakat. Ha felmegyek facebookra, akkor folyamatosan jönnek a plus size és női alak elfogadásáról cikkek, de a férfiakról semmi hasonló... (Az apatestes szöveg már lecsengett és be sem indult igazán.)

Ez a nincs ló, jó a szamár dolgot hagyjuk. Nőkre pont ugyanannyira jellemző, főleg, amikor rájuk jön a családalapítási ösztön.

2018. jún. 11. 00:55
 14/14 anonim ***** válasza:

"akkor folyamatosan jönnek a plus size és női alak elfogadásáról cikkek" - Amit helytelennek tartok nőként, mert van a családomban túlsúlyos, és tudom, hogy mennyi problémával jár, és hiba az a hozzáállás, hogy fogadjuk el és ne csináljunk semmit. Csak ha én ezt a véleményemet ugye felvállalom, akkor jönnek a sértődött érintettek és nekem esnek. Pedig nem azt mondtam, hogy piszkálni kéne valakit a külseje miatt, szó sincs erről, de nem tenni azért, hogy jobb legyen... Na, nem folytatom, mert nem akarom elterelni a fő témát. :-)

A kérdésnél maradva azért szerintem az, hogy mit tekintünk átlagosnak, azért többtényezős dolog. Mert van egy objektív hozzáállás, meg vannak szubjektív szempontok. Ha objektíven nézzük, azért a fitt testalkat nem átlagos, tehát ha valaki rendszeresen edz, az nem átlag kategória. De ugyanúgy nem átlag kategória az sem, aki vágósúlyra zabálja magát. Objektíven nézve az átlagos férfiben és nőben szinkronban van egymással. Szubjektív nézőpontból nincs, mert ott már játszik az egyéni ízlés, az egyén környezete, amit lát, amit tapasztal, akiket ismer. Ha valakinek a környezetében sok a

túlsúlyos, azt átlagosnak fogja tekinteni például. Tipikus példa ez az oldal is, amikor egyesek jönnek azzal, hogy "de én csak ezt látom, és aki mást állít, az biztos hazudik".

2018. jún. 11. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!