Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kicsit átlag alatti, vagy átlagos kapcsolatban élő negyvenes nő vagyok. Van egy fiatalkori udvarlómbtalán így mondhatom. Kapcsolatban élek, van gyerekünk is a párommal. Viszont a fiatalkori udvarlómba attól félek beleszeretek. Mit tudok tenni?
Én úgy gondolom, hogy az a szerelem/érzés, amit az udvarlód iránt táplálsz, az valójában vágy. Egy fajta vágyakozás a boldog, szenvedélyes párkapcsolat iránt, ami most nagyon hiányzik az életedből. Érdekesnek tartom, hogy ezek az érzések most ébredtek fel benned a férfi iránt, amikor a párkapcsolatod egy kissé ellaposodott.
Véleményem szerint azért érdekel most az a férfi, mert azt szeretnéd, hogy a férjed is ilyen legyen. Aki törődik veled, kedveskedik, udvarol, kisegít a hétköznapokban, és szeretkezik veled. Szeretnéd, ha a férjed újra ellenállhatatlannak, és csábítónak látna.
Tehát a valódi probléma nem a vonzalmad a régi udvarlód iránt, hanem az ellaposodott, begyomosodott házasságod, és az ellustult férjed. Mert amire valójában vágysz, az a régi szerelem, a párod iránt. A szeretet, a kötődés még meg van, csak az a régi tűz hiányzik, ami több évvel ezelőtt összehozott benneteket.
Nincs nagy tapasztalatom ugyan, ebben a témában, de én azt tanácsolom, hogy beszélgess el a férjeddel. Közben gondolkozz el azon, hogy akkoriban miért szerettél belé, mi volt az a dolog, ami annyira megfogott benne, hogy feleségül mentél hozzá? Majd vedd számba azt is, hogy te miben változtál az évek során (és min kellene változtass), mert egy kapcsolat kihűlése mindig két emberen áll. Szerintem mond el a férjednek, hogy mi az ami hiányzik neked a házasságotokból, mond el neki, hogy szeretnéd, ha többet törődne veled, ha átvállalná egyes feladataidat, ilyesmi. Kérdezd meg tőle, hogy neki mi hiányzik, mit vár el tőled/kettőtöktől. És ezzel a beszélgetéssel ne várj a tökéletes alkalomig, mert az úgy sem jön el. Hanem amikor időtök engedi, és épp nem csináltok semmi lényegeset, kezdj el beszélni. Finoman és semmiképp sem támadólag.
Egy kis távolságot ugyan tarthatsz a másik férfitől, ha neked így könnyebb, de szentül hiszem, amikor a házasságod egy kicsit javulni kezd, a vonzalmad is el fog tűnni a pasi iránt.
Sok sikert, és boldog családi életet kívánok neked!
ui. Amúgy azt sose hidd, hogy az ő házasságuk, annyira gördülékeny, és kiegyensúlyozott lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!