Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kicsit átlag alatti, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kicsit átlag alatti, vagy átlagos kapcsolatban élő negyvenes nő vagyok. Van egy fiatalkori udvarlómbtalán így mondhatom. Kapcsolatban élek, van gyerekünk is a párommal. Viszont a fiatalkori udvarlómba attól félek beleszeretek. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
A fiatalkori srác szerelmes volt belém, nagyon. Nem lett kapcsolat miattam. Ugyanolyan magas mint Én, és kínos volt ez akkor számomra. De egy nagyon jó barátság lett ebből, és mindíg számíthatott rám, ha gondja volt, de Én is őrá. Jó ideje a családjaink is összebarátkoztak, és belelátunk egymás életébe. Az a fajta mintaférj, aki rengeteg nő álma. Munkájában sikeres, anyagilag nagyon, de még annál is jobban távol állunk egymástól. Lassan 20 éve együtt vannak, de rendszeres a nemi életük, és boldogok. Nálunk nem ilyen jó a helyzet. A párom rendes, normális, de kicsit lusta. Segítségem nincs, kivéve a srácot. Ha orvoshoz kell mennem, inkább Ő segít, ha párommal gondom van, akkor tanácsot ad, vagy célozgat a páromnak, hogy segíteni kellene, vagy segít. Mindkettőnk párja tudja, hogy szerelmes volt belèm, emellett udvarol, kedveskedik, de nem úgy, hogy akarna valamit. Furcsa lenne, ha most kezdeném távoltartani Magamtól, de így beleszeretek. Segítség?
2018. jún. 21. 16:23
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
A privátra válaszolva. Milyen elejtett szavak? Ha a Balatonon együtt nyaralunk, akkor halljuk is. Családjaink barátok, így ez a téma is szóba kerül néha. A régi barátom ugrat néha, hogy meg leszek d.gva, meg ez meg az.
2018. júl. 2. 23:21
 12/42 anonim ***** válasza:
61%
Nem lett kapcsolat, mert nem magasabb nálad. LOL
2018. júl. 14. 10:40
 13/42 anonim ***** válasza:
Amiket írsz szerintem az a pasi is simán benne lenne hogy szeretők legyetek. Ugrat mi? Jah persze. Egyikőtök sem boldog a saját kapcsolatában. Az hogy felétek mit mutat mikor együtt vagytok az szintén más dolog.
2018. júl. 14. 11:26
 14/42 A kérdező kommentje:
Igen, azért nem lett régen kapcsolat. Kicsit máshogy néztem a világot, és inkább a külcsínt részesítettek előnyben. De ez a múlt.
2018. júl. 14. 12:39
 15/42 A kérdező kommentje:
Szerintem az Ő házassága boldogabb mint az enyém. Azt azért észrevenném, ha le akarna feküdni velem, de nem keres szeretőt. Én is megoldást keresnèk az érzelmek elfojtására, nem pedig arra, hogy összejöjjek vele, és két csalàdot borítsunk. Mivel nagyon régóta rendes, kedves velem, és ilyen jó a kapcsolatunk, nem valószínű, hogy akarna valamit is tőlem. Ha csak a felesége helyére pályáznék, akkor nem izgatna szexuálisan. Amit a felesège megkap azt kellene minden nőnek megkapni a a párjától.
2018. júl. 14. 12:51
 16/42 A kérdező kommentje:
Nem találtam ki semmi jó dolgot. Így a legegyszerűbb ha a távolságot fogunk tartani egymástól. Sajnos így a családok barátsága, és a mi barátságunk is megszakad. Sajnos
2018. júl. 23. 11:59
 17/42 Réniá válasza:
86%

Én úgy gondolom, hogy az a szerelem/érzés, amit az udvarlód iránt táplálsz, az valójában vágy. Egy fajta vágyakozás a boldog, szenvedélyes párkapcsolat iránt, ami most nagyon hiányzik az életedből. Érdekesnek tartom, hogy ezek az érzések most ébredtek fel benned a férfi iránt, amikor a párkapcsolatod egy kissé ellaposodott.

Véleményem szerint azért érdekel most az a férfi, mert azt szeretnéd, hogy a férjed is ilyen legyen. Aki törődik veled, kedveskedik, udvarol, kisegít a hétköznapokban, és szeretkezik veled. Szeretnéd, ha a férjed újra ellenállhatatlannak, és csábítónak látna.

Tehát a valódi probléma nem a vonzalmad a régi udvarlód iránt, hanem az ellaposodott, begyomosodott házasságod, és az ellustult férjed. Mert amire valójában vágysz, az a régi szerelem, a párod iránt. A szeretet, a kötődés még meg van, csak az a régi tűz hiányzik, ami több évvel ezelőtt összehozott benneteket.

Nincs nagy tapasztalatom ugyan, ebben a témában, de én azt tanácsolom, hogy beszélgess el a férjeddel. Közben gondolkozz el azon, hogy akkoriban miért szerettél belé, mi volt az a dolog, ami annyira megfogott benne, hogy feleségül mentél hozzá? Majd vedd számba azt is, hogy te miben változtál az évek során (és min kellene változtass), mert egy kapcsolat kihűlése mindig két emberen áll. Szerintem mond el a férjednek, hogy mi az ami hiányzik neked a házasságotokból, mond el neki, hogy szeretnéd, ha többet törődne veled, ha átvállalná egyes feladataidat, ilyesmi. Kérdezd meg tőle, hogy neki mi hiányzik, mit vár el tőled/kettőtöktől. És ezzel a beszélgetéssel ne várj a tökéletes alkalomig, mert az úgy sem jön el. Hanem amikor időtök engedi, és épp nem csináltok semmi lényegeset, kezdj el beszélni. Finoman és semmiképp sem támadólag.

Egy kis távolságot ugyan tarthatsz a másik férfitől, ha neked így könnyebb, de szentül hiszem, amikor a házasságod egy kicsit javulni kezd, a vonzalmad is el fog tűnni a pasi iránt.

Sok sikert, és boldog családi életet kívánok neked!

ui. Amúgy azt sose hidd, hogy az ő házasságuk, annyira gördülékeny, és kiegyensúlyozott lenne.

2018. júl. 23. 13:33
 18/42 anonim ***** válasza:
Miért nem borítasz inkább mindent?
2018. júl. 23. 13:57
 19/42 A kérdező kommentje:
Miért kellene borítani mindent? Vonzalom van a részemről, gyönyörűnek látom ahogy bánik a családjával. A szexuális vonzalom ami mostanában előjött az furcsa. Régen megvolt közöttünk úgy az összhang, de nem gondoltam rá úgy, mióta párom van. Legalább is pár hónappal ezelőttig.
2018. júl. 23. 14:15
 20/42 A kérdező kommentje:
Réniának. Igen szeretném ha a férjem ilyen lenne. Az ellen akarok tenni, hogy szerelem legyen. A párommal beszélgetések megtörténtek többször, sokszor, és még annál is többször. Szerintem őszinték is voltunk egymáshoz. Szerintem picit lusta, nem az a kedveskedő fajta, és a házimunka nem az erőssége. Zavarja az a 15 kiló amivel több vagyok most, és szerinte természetes ha nem szexelünk ennyi idő után olyan sokat. A párom szerint ő nem lusta, csak a munka után pihenni vágyik az ember, és az igazi férfi nem csöpög a nyáltól hogy a felesègét állandóan kènyezteti, a házimunka meg a nők feladata. Sajnos ezeket tényleg átrágtuk, de ezeken felül jó ember, jó apa. Nem is benne keresem a hibát én nem tudom az érzéseimet hova tenni. A srác semmi különöset nem tesz, semmi mást mint az elmúlt években, csak mintha most kezdeném becsülni azt amin fiatalkorban nem tartottam fontosnak. Ja, a srác szerint egy házisárkány vagyok otthon a férjemmel, szerinte ezen próbáljak vàltoztatni, mert ez is vita forrása lehet. Sőt a párom csak azért sem akar megbeszélni majd semmit.
2018. júl. 23. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!