Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalkori nagy szerelemmel álmodtam és nagyon bűntudatom van?
Lehet, hogy nevetségesen hangzik, de nagyon rosszul érzem magam, pedig semmi olyan nem történt az álmomban sem. Elszavaltam egy verset, ami a régi nagy szerelmemre emlékeztet, álmomban ő biztatott, és utána gratulált is utána.
Van párom már egy ideje, és nagyon szeretem őt, most pedig bűntudatom van, nagyon rosszul érzem magam.
Lehet, hogyha ezt másról olvasom, hülyének nézném.
Miért álmodtam egyáltalán vele? Hogy tűnjön el teljesen az életemből?
Soha nem fog eltűnni.
Viszont azért is lettél az aki vagy, akit a mostani párod is szeret, mert az első kapcsolatod alakított rajtad.
De azért is lehet bűntudatod, mert valójában nem jó a kapcsolatod a mostani pároddal, csak nem mersz váltani vagy változni. Az álom csak a ráadás, ami mutatja, hogy hogy nem megy a szőnyeg alá söprés.
Ne legyen bűntudatod, ez csak egy álom. :) Nekem most nincs barátom, a szakítás óta minden éjszaka az exemmel álmodok. Szinte az eltelt napot álmodom meg úgy, hogy milyen volna, ha velem van. A hétvégi családi ebédeket, a közösen tervezett jövőbeli programokat... :D Ez sokkal rosszabb, mint egy egyszeri álom. Ne foglalkozz vele. :)
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!