Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat elején a fellángolás egyenlő a szerelemmel? Vagy nincs különbség, hogy a kapcsolat elején lila köd és utána semmi, a szerelem más? Hosszabb ideig tart?
Figyelt kérdés
2016. nov. 30. 17:19
1/2 anonim válasza:
Nálam kb 1 hónapig tartott az,hogy annyira úgy éreztem szerelmes vagyok hogy aludni is alig bírtam es enni. Aztán már 4honapja vagyunk együtt,szerelmes vagyok de akkor nem voltam magamnal kb.:D de ez már olyan,hogy kötődök,szerelmes vagyok es nagyon nagy szeretetet is érzek iránta. Mert ugye a kettő más de hasonló de mindegyik jelen van. Mert akkor is lehet valaki szerelmes amikor nem egész álló nap a másikra gondol,szerintem az csak nagyon az elején van persze az is jó érzés:) anyukam es apukám azt mondják ok még szerelmesek de teljesen más időről időre, néha előtor belőlük de a szeretet sokkal erősebb és az az összetartó elem szerintem:)
2/2 anonim válasza:
Én már (így 40 felett) teljesen elkülönítem a kapcsolat elején tapasztalható fellángolást a szerelemtől. Azt vallom, hogy akkor beszélhetünk szerelemről, ha már igazán ismerjük egymást és reálisan látjuk egymást. Ez a rózsaszín köd idealizált állapotában nem lehetséges... szóval azt nem tekintem szerelemnek. Sokkal inkább azt, ami utána jön és sokkal mélyebb, intimebb. (Persze a kettő között van átfedés, hiszen nem egyik napról a másikra alakul át, hanem van egy köztes állapot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!