Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan teszitek túl magatokat egy "véget ért"* után?
Figyelt kérdés
*"Véget ért": legyen itt szó hirtelen fellángolásról, hajszál híján Igaz Szerelemhez hasonlatos érzésről, kialakulóban lévő, "még nem kapcsolat, csak megpróbáltuk, de nem ment..." dologról, esetleg együtt járásról, vagy valódi kapcsolatról...
Tehát a fellángolástól a valódi szerelemig terjedően, hogyan teszitek túl magatokat azon, amikor a szívetek összetör? Mit csináltok, kinek, mi a saját kis bevált módszere, amivel túléli a "dolgot"?
2016. júl. 19. 22:41
1/5 anonim válasza:
Párszor tudatosan rágondolok, kisírom, kitombolom magam, aztán élem tovább a kis életem, a barátaimmal vagyok, aztán egy idő után ha rá gondolok nem sírok, csak mosolygok.
2/5 anonim válasza:
Az első ilyen „élményem” tavaly decemberben kezdődött. Valódi kapcsolat volt, de elég csúnyán ért véget. Úgy próbáltam túltenni magamat a dolgon, hogy nagyon sokat dolgoztam. Ennek meglett az eredménye minden téren, de még mindig előfordul, hogy eszembe jutnak a közös emlékek. A legnehezebb az első pár hét... Ha az megvan, nagy baj már nem lehet.
3/5 anonim válasza:
Nekem ami segitett:kibőgtem magam,dühöngtem ,zenét hallgattam, sétáltam a városban tvnézés ilyenek szoktak bejönni a lényeg , hogy miután kibőgtem magam eltereljem a gondolataim .
4/5 anonim válasza:
Zene. Kiénekeltem és kiírtam magamból. Végig bőgtem pár éjszakát, de egy idő után már nem tudtam sírni. Na akkor tudtam, hogy lezártam. Utána új célokat, új terveket tűztem ki. Igyekeztem nem egyedül maradni, hanem társaságba menni még akkor is ha senki sem ért rá a baráti körömből. Ilyenkor az egyedüllét a legrosszabb módszer, mert akkor elkezdesz gondolkozni. Foglald le magad valamivel, az mindig segít.
5/5 anonim válasza:
Beletemetkezem a munkámba és csak arra koncentrálok... Nem mintha segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!