Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy teszitek túl magatokat egy szakításon?
Egyetértek az elsővel.
Bár én már lassan két éve sem tudom kiheverni a volt barátomat... :(
Szerintem abból indulj ki, ha őt nem zavarja cseppet sem, hogy mekkora fájdalmat okozott neked, akkor nem érdemli meg, hogy rágd miatta magad. Helyette állj inkább valahogyan bosszút rajta, pl közös ismerőseiteknek, hord le mindennek, ha van közös intimebb kép róla, akkor irány a p.hna.hu és hasonló oldalak. Tudom, nincs sok értelme, de a lelkeden rengeteget tud könnyíteni hidd el.;)
Js és a képfelrakás előtt ajánlok egy vízszintes tükrözést, mert úgy még jogilag sem lesz támadható..;)
Szia!
Engem 4 év után tettek ki..És most tudtam meg, hogy talált mást, rossz belegondolni, hogy más öleli meg más csókolja meg... 1 évembe került mire kihevertem most kezdhetem elölről . 23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!