Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tettétek túl magatokat a szakításon? Mennyi időbe telt? Mit csináltatok?
Nekem is volt egy 2,5 éves kapcsolatom, eljegyeztük egymást, már lakásokat nézegettünk. Annak ellenére, hogy az utolsó fél év már maga volt a pokol, minden nap veszekedtünk, minden apróságon, szex meg alig-alig volt. De áltattam magam tovább, mert annyira szerelmes voltam belé.
Nagy szerencsémre én borzasztó lobbanékony természet vagyok, én mindig mindenkivel botrányosan szakítottam, és "a legyünk barátok" szóba sem jöhetett. Az mindig csak szenvedést hoz, szakítani végleg kell és soha többet nem találkozni.
Szóval egy hétvégére hazament az anyjához, én meg felhívtam nagy szerelmesen, és az anyja nem is tudott róla, felhívtam még az összes kollégiumot, ahol aludni szoktunk, sehol nem szállt meg. Amikor hazajött megkérdeztem tőle, hogy mégis hol voltál, és azt mondta, hogy az anyjánál. Kivágtam a bőröndjét az ajtó elé csak úgy zörgött, hogy soha többet látni sem akarom. Azóta sem tudtam meg, hogy hol volt és kivel, lehet, hogy volt ésszerű magyarázat, de én akkor nem akartam hallani. Elköltözött másik városba, azóta egyszer találkoztunk, meg persze elhozta a feleségét bemutatni a legjobb barátunknak, de pechje volt, mert én pont nem laktam már otthon.
Én utána lefogytam 2 hónap alatt 10 kg-t, heti 3-szor mentem buliba lerészegedve, és fél év alatt volt vagy 10 egyéjszakás kalandom. Nem vagyok rá büszke. Utána meg megundorodtam az egésztől és évekig szóba sem álltam egy pasival sem. Szóval én nagyon-nagyon nehezen vészeltem át.
Tudom, nem könnyű, de én már tudom, hogy jól döntöttem. Azóta már férjhez mentem, és utólag visszagondolva nagy hülye voltam, hogy nem szakítottam vele már korábban, nem volt az egy jó kapcsolat. Szóval gondolj arra, hogy hosszú távon csak jót teszel vele magadnak.
Az is normális, hogy jelenleg nem sok barátod van, próbálj ismerkedni a suliban, munkahelyen.
Kezdj/-(etek) el járni egy normális közösségbe, alakíts/ -atok ki kapcsolatokat!
Sok ember ott cseszte - cseszték el, hogy egy ember mellett köteleződik el, gondolj csak abba bele, hogy mi lesz akkor ha megunjátok egymást?
- egyikőtök megy az utcára?
Na ezért kellenek a kapcsolatok; barátok, hogy egy egy hónapra - hétre hozzájuk tudj költözni feltöltsenek érzelmileg (melletted álljanak segítenek, meghallgatnak), ne legyenek ilyen kérdéseid interneten, ismeretlen, tudatlan emberektől akiknek még egy ( 1 ) normális kapcsoltunk sincs, ezektől az emberektől nem sok értelmes dolgot fogsz tudni hallani, olvasni, tanulni itt a gyakorin!
RÖVIDEN ENNYI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!