Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy teszitek túl magatokat az irigységen?
Sehogy...kiskoromban csùfoltak az orrom miatt azóta is önbizalomhiányom van. Tényleg mindenkivel kedves vagyok. A csajokkal jól kijövök nincs rivalizálás. Idősek fiatalok nők, férfiak mind kedvelnek, viszont a huszonéves pasiknak mintha levegő lennék 1-2 kivételtől eltekintve. Az alakommal semmi gond az arcom se bányarém sztem. Divatosan öltözöm parfüm kicsi smink alap. Nem pakolom ki magam talán az a baj, mindig bántott h a tipikus jó nők megannyi bókot kapnak amitől nő az egojuk aztán még bátrabbak lesznek még jobb kisugárzással, mondjuk azt is észrevettem h a csunyácskább lányok legalábbis a barátnőim közül szebb lélekkel vannak megáldva.:)
25/n
Sokat teszek az alakomért, rendszeresen ápolom a bőrömet, hajamat stb., szóval alapjaiban elégedett vagyok magammal, mert lehet mondani, hogy mindent megteszek a külsőm javításáért (már ha a kérdés csak erre vonatkozott, de a személyiségfejlődést ugyanilyen fontosnak tartom). Van pár dolog, amivel nem, és ha valakin azok a bizonyos dolgok szebbek, akkor magamban sóhajtok egyet, hogy nem igazság, de ennyi, a következő pillanatban el is felejtem.
Ami még lényeges: enyém a világ legcsodálatosabb férje (nem vagyok elfogult :D), aki imád engem külsőleg-belsőleg, úgyhogy nincs is mire irigykednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!