Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek volt már kapcsolata, jó élmény volt így utólag visszagondolva?
Szerintem még mindig jobb az, hogy valaki tapasztalatlan, mint az, hogy valakinek pl csak rossz tapasztalata volt párkapcsolatok terén, mert azért az elég komolyan rá tudja tenni a bélyegét az önbizalomra, arra, hogy később mennyire nyitott vagy mennyire könnyen tud ismerkedni, mennyire mer megnyílni másoknak, sőt, komolyabb esetekben akár olyan traumákat is hozhat a korábbi kapcsolataiból, amiknek a feldolgozásához akár szakember is kell, ilyenkor nyilván ismerkedni se tud az ember.
Nekem egyik kapcsolatom sem volt olyan, mint amilyen kapcsolatra vágyom most ai fejjel - nyilván ezért nincsenek is már meg ezek a kapcsolatok. Ez nem jelenti azt, hogy rosszak voltak - bár volt rosszabb is, hanem csak időközben mindig rájöttem, hogy ez nekem nem elég jó, vagy nem olyan, ahogy szeretném, és ha nem láttam potenciált a változásra, akkor tovább léptem, vagy nem oda tart, ahová szeretnénk, vagy már nem illünk össze stb..
De összességében sokat tanultam mindegyikből mind másokról, a kapcsolatokról illetve saját magamról is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!