Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Redflag, tinder élmény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Redflag, tinder élmény?

Figyelt kérdés

Sziasztok… van egy férfi akivel mar 3x randiztam. Közel kerültünk egymáshoz, szex nem volt, de egyszer velem is aludt, oleljuk egymast, sokat beszelunk, smarolas. mielőtt talaloztunk volna ketto hetig beszelgettunk. Mar tervezi, hogy bemutat baratoknak, csaladnak stb. El is hivott jovohetre egy esemenyre. Mondja, hogy orul nekem, hogy megismert stb stb. elegge komolynak erzem az egeszet.

Viszont….

Mar az elejen gyanus volt, hogy lehet az x eves exevel tartja eleg szorosan a kapcsolatot. Erre csak a kozossegi mediabol jottem ra. Pl lement Szegedre es mit ad az eg a csaj is pont Szegeden van/volt eppen. Hasonlo hatteru fotokat posztoltak. Oke ez meg akkor volt amikor csak beszelgettunk. De mostanaban volt olyan, hogy tőlem eljott, irja hogy bevasarol ebedhez, kuldi, hogy vett xy alapnyagokat. Ra par orara csaj megoszt fotot mondhatni ugyanabbol az alapanyagbol keszult etellel :D

De eskuszom nem ertem, hogy letezik ekkora veleteln?? Mert mondta, hogy menjek at nyugodtan majd hozza a lakasaba, szoval ha ott elne a lany akkor azzal lebukna. Masfelol en kerdztem, hogy tartaja-e kapcsolatot exeivel azt mondta egyetlen egy regivel beszel x evente 1x es ennyi.

A masik az is, hogy szoktam ellenorizni, hogy hasznalja-e meg az appot es sajnos latom, hogy napi 1-2x meg belep…

Egeszen rosszul erzem magam. Ezekre nem lehet rakerdezni csak ugy.. ha eddig is titkolta nem hiszem, hogy eloall vele, plusz ez egy olyan dolog, hogy akkor azt fogja gondolni kemkedek utana.. de igen ez valoban igaz, hogy minimalisan kemkedek, de csakis emiatt mert mar millioszor lattam hazug embert.. nem tudom hogy ilyen korai szakaszban kellene ezzel foglakoznom, hogy exevel kavar vagy nem is kavar csak véletlen? :(

Husegrol, elkotelezettsegrol is beszeltunk mar es o is azt mondja, hogy a helyes dolgokat koveti es nala is csak egyszer lehet eljatszani a bizalmat..

Hagyjam? Tiltsam? Tenyleg nem tudom :(

2023. máj. 22. 11:26
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
90%

Nekem már az red flag lenne, hogy első randikon ágyba visz, meg hogy egyből be akar mutatni a barátainak. Akkor ez neki nem lehet nagy lépés, gondolom minden random csajt bemutat, komolyabb emberek 2-3 hónapnál előbb ezt nem szokták meglépni.

A másik meg, hogy több mint gyanús ez a dolog az exével, és hidd el nekem a női megérzéseim még sose csaltak, szerintem jogosan érzed, hogy valami nem kerek. Az meg, hogy miket hablatyol hűségről meg elköteleződésről, a pasik bármit össze tudnak kamuzni, erre ne alapozz.

2023. máj. 22. 11:36
 2/46 anonim ***** válasza:
89%
Lehet az ex nem is ex, vagy szeretné az exet visszahódítani, de persze jó leszel addig te is míg sikerül, vagy ha nem jön össze neki vele.Koptasd le!
2023. máj. 22. 11:39
 3/46 A kérdező kommentje:

1, igazából az alvást én vetettem fel nem ő. Nem ereztem benne semmi kivetnivalót, tekintve hogy hetekig beszéltünk elotte, es nem tudom semmit nem latok bele, tudtam, hogy szexet meg nem akarok, de jólesne, ha itt aludna.

A barati bemutatasra azt mondta azert tenne, hogy erezzem komolyak a szandekai.

2023. máj. 22. 11:39
 4/46 anonim ***** válasza:
92%
Hát engem ponthogy elijesztene, aki 2-3 randi után már be akar mutatni bárkinek is.
2023. máj. 22. 11:42
 5/46 anonim ***** válasza:
94%

Jogos amit írsz, nekem is gyanús lenne. Egyébként én a reakcióit figyelném. Ha például valaki féltékeny lenne rám, tuti nem dührohammal reagálnék (amúgy sem), mert az még gyanúsabb. Van amikor meg akarja valaki fordítani a dolgot, hogy te vagy a féltékeny, és kezeltesd magad. :) Ez a kedvencem. Na az ilyet rögtön el is hajtanám, tudod kit támadjon vissza.

Ilyenkor pont hogy a másiknak megerősítésre van szüksége, nem arra, hogy lenyomják. Ez inkább elhallgattatás, hogy többet ne merj előjönni vele.

Na de nem biztos, hogy nálad ez van, csak tényleg elég bosszantó, amikor nyomozgatni kell a másik után. Őszintén szólva nekem már most nem lenne bizalmam a helyedben, úgyhogy teljesen megértem. Innen már nehezebb bizalmat szavazni. Mennyi idős amúgy?

2023. máj. 22. 11:43
 6/46 anonim ***** válasza:
88%
#5 de 3 randi után a kérdező részéről is gáz lenne, ha már féltékenykedne meg számonkérné a pasit, meg kiderülne, hogy nyomozgat utána. Szerintem ennyire az elején még gáz lenne ilyennel előhozakodni. Csak simán befejezném az ismerkedést olyannal, akiben nem tudnék bízni.
2023. máj. 22. 11:45
 7/46 anonim ***** válasza:
95%

6: Miért lenne gáz? Teljesen jogos, hogy szeretné tudni mi van, mivel a srác a komoly szándékait mondja, de közben ilyen zavaros dolgok vannak a háttérben.

Én egyetértek a kérdezővel, ő pont hogy komolyan gondolja, azért "féltékenyebb" kicsit, de ez nem igazi féltékenység, hanem szeretné tudni kivel áll szemben, mert nem akarja hogy átvágják, úgy hogy közben ő érzelmileg megnyílik.

2023. máj. 22. 11:49
 8/46 A kérdező kommentje:

6, En nyitottam alltam hozza es biztam is, az hogy az orrom ele van tolva minden kozossegi portal es akkor kivancsisagbol ramegyek, mert kivancsi az ember akkor latom, hogy helloka ugyanott keszult a kep mint amit nekem is kuldott.. azutan oh hé ugyanabból készített etelt!? Aztan hm ja aktivan hasznalod az appot?

Eleg hülyén hangzik mintha en lennek a hibás hogy “nem tudok bízni”. de ja patthelyzet, rákérdezni nem lehet, elmondani nem lehet. Szóval dontenem kell.

2023. máj. 22. 11:53
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
Tehát akkor egy lehetséges gyanúd, hogy párkapcsolatban él, és közben csajozik (akár egyszerre többel), akiknek beígér mindent?
2023. máj. 22. 11:57
 10/46 anonim ***** válasza:
100%
#8 igen mert ezekkel a kérdésekkel ilyen kutakodós, bizalmatlankodó, hárpia nőként jönnél le. Több hónapos kapcsolatba már beleférne, de 3 randi után nem. Neked az exe ismerősöd vagy hogy látod, hogy miket oszt meg? Rákeresel és úgy nézed meg? Mert őszintén ez amúgy elég creepy, hogy az exét stalkolod :D Elég hülyén venné ki magát a dolog, ja és aki 3 tali után erősködik, hogy komoly veled a szándéka, azt ne hidd el, ezt pont azok szokták mondani, akik csak dugni akarnak. 3 tali alatt még meg se ismert, honnan tudná, hogy mi a szándéka?
2023. máj. 22. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!