Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Redflag, tinder élmény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Redflag, tinder élmény?

Figyelt kérdés

Sziasztok… van egy férfi akivel mar 3x randiztam. Közel kerültünk egymáshoz, szex nem volt, de egyszer velem is aludt, oleljuk egymast, sokat beszelunk, smarolas. mielőtt talaloztunk volna ketto hetig beszelgettunk. Mar tervezi, hogy bemutat baratoknak, csaladnak stb. El is hivott jovohetre egy esemenyre. Mondja, hogy orul nekem, hogy megismert stb stb. elegge komolynak erzem az egeszet.

Viszont….

Mar az elejen gyanus volt, hogy lehet az x eves exevel tartja eleg szorosan a kapcsolatot. Erre csak a kozossegi mediabol jottem ra. Pl lement Szegedre es mit ad az eg a csaj is pont Szegeden van/volt eppen. Hasonlo hatteru fotokat posztoltak. Oke ez meg akkor volt amikor csak beszelgettunk. De mostanaban volt olyan, hogy tőlem eljott, irja hogy bevasarol ebedhez, kuldi, hogy vett xy alapnyagokat. Ra par orara csaj megoszt fotot mondhatni ugyanabbol az alapanyagbol keszult etellel :D

De eskuszom nem ertem, hogy letezik ekkora veleteln?? Mert mondta, hogy menjek at nyugodtan majd hozza a lakasaba, szoval ha ott elne a lany akkor azzal lebukna. Masfelol en kerdztem, hogy tartaja-e kapcsolatot exeivel azt mondta egyetlen egy regivel beszel x evente 1x es ennyi.

A masik az is, hogy szoktam ellenorizni, hogy hasznalja-e meg az appot es sajnos latom, hogy napi 1-2x meg belep…

Egeszen rosszul erzem magam. Ezekre nem lehet rakerdezni csak ugy.. ha eddig is titkolta nem hiszem, hogy eloall vele, plusz ez egy olyan dolog, hogy akkor azt fogja gondolni kemkedek utana.. de igen ez valoban igaz, hogy minimalisan kemkedek, de csakis emiatt mert mar millioszor lattam hazug embert.. nem tudom hogy ilyen korai szakaszban kellene ezzel foglakoznom, hogy exevel kavar vagy nem is kavar csak véletlen? :(

Husegrol, elkotelezettsegrol is beszeltunk mar es o is azt mondja, hogy a helyes dolgokat koveti es nala is csak egyszer lehet eljatszani a bizalmat..

Hagyjam? Tiltsam? Tenyleg nem tudom :(

2023. máj. 22. 11:26
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez egyertelmu. Nem oszinte veled a faszi. Hidd el, azt a harasztot igenis zorgeti valami rendesen. A tettei tok mas sugallnak, mint a szavai. Rakerdezni is felesleges, kapnal egy ujabb hazugsagot, meg magyarazkodast. A komoly szandek meg nem arrol szol, hogy korbevisz, mint a veres kardot. A komoly szandek az a bizalomepitesrol szol, o meg eddig csak kivett belole, bele nem rakott. Hagyjuk mar ez a nulla energias gesztusokat meg a bemondasokat. Ha valoban el akarna kotelezodni, akkor ilyen dolgok nem kerultek volna elo. Persze ettol meg tervezhetne veled komolyan ugy, hogy o ezeket a dolgokat artatlan cselekedeteknek hiszi, de basszus felnott emberrol beszelunk, legyen mar tisztaban azzal, hogy a parkapcsolatoknak milyen hatarai vannak. Amugy tisztaban is van vele. Ezert hazudik, hogy nem tartja a kapcsolatot a regivel. Szerintem ez hibas porteka, garancia mar regen nincs ra, ki kell dobni.
2023. máj. 22. 12:02
 12/46 anonim ***** válasza:
94%

Lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem aki igazán kedvel téged, és ilyen szempontból tiszták a dolgai, ott ezt érzed, mert a kommunikációban, a gesztusaiban ez teljesen egyértelmű.

Lehet hogy még nem volt ilyen kapcsolatod, ahol ezt megtapasztaltad. :) De amikor a másik tényleg szeret, akkor nem hagy maga után ilyen dolgokat, vagy ha te mégis rátalálsz ilyenre, akkor látod rajta, hogy félti a kapcsolatotokat, talán kicsit pánikol is, hogy nehogy elveszítsen, szóval egyértelmű lesz neked már ebből is, hogy te vagy a fontos, és nincs más. :)

2023. máj. 22. 12:08
 13/46 A kérdező kommentje:

10, valoban ugy tunhetek, mint egy pszicho feltekeny harpia. De esku nem vagyok ilyen, mert en ugy megtanultam mar, hogy aki meg akar csalni az meg fog meg ha be is van zarva egy ketrecbe :D

De mint irtam azert ismerkedes elejen annyit csak szeretnek leszurni, hogy most a pasi hazudik vagy sem es mindent feldobott nekem a kozossegi oldal csak egy kattintas volt az egesz. Es azt is csak azutan neztem meg, hogy elotte beszeltem vele telefonon es hallottam hogy akkorat nyel amikor azt mondja egyedul lesz. ..

2023. máj. 22. 12:11
 14/46 anonim ***** válasza:
92%
#13 ahogy 12-es írja, aki füle mögött nincs vaj, annál érzed, hogy bízhatsz benne. Akinél rossz megérzésed van, az mindig okkal van.
2023. máj. 22. 12:13
 15/46 A kérdező kommentje:
Szinte sírni tudnék most csalódottságomban, de el kell fogadnom es most lezarni mielott komolyabban belemennek :(
2023. máj. 22. 12:19
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem ex az a csaj hanem a barátnője
2023. máj. 22. 12:24
 17/46 anonim ***** válasza:

15: ha fontos vagy neki, akkor nem fogja annyiban hagyni. Ha pedig mégsem jön vele össze, akkor meg legalább esélyt "ad", hogy olyannal ismerkedj, aki tényleg komolyan gondolja veled.

Azért nem olyan lehetetlen ilyet találni? Egy azért csak akad :)

2023. máj. 22. 12:30
 18/46 A kérdező kommentje:
17, de szerinted kozoljem ezt vele?
2023. máj. 22. 12:31
 19/46 anonim ***** válasza:

Passz. Az a baj, hogy elment a bizalmad, és szerintem már a kedved is tőle. Legalábbis úgy tűnik.

Gondolod, hogy ezek után tudnál rá úgy nézni, mintha ezek nem lettek volna? Mert erre mondják, hogy megtört a bizalom.

2023. máj. 22. 12:35
 20/46 A kérdező kommentje:
19, ha tisztázna magát szerintem igen, mivel nagyon a kapcsolat kezdete es annyira sok dolgot nem varok el. Mármint lehet meg o is bizonytalan velem kapcsolatban ezert, ha őszintén elmondana mi történt, mi tortenik hajlando ezek alapjan cselekedni akkor en megbíznak benne.
2023. máj. 22. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!