Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon ezt komolyan gondolta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ezt komolyan gondolta, vagy csak bántani akart? Ha az utóbbi, akkor miért?

Figyelt kérdés

Sajnos az önbizalmam nagyrésze színlelt, könnyű engem megbántani.

Udvarolt egy kollégám, de nekem ő nem tetszik. 3x is próbálkozott, mindig egy kicsit bunkóbban, így az utolsónál azt mondtam neki, hogy kérem szépen, hagyjon békén engem. Ekkor így tette egy időre.

Majd kb. 1,5 hónap múlva más kollégákkal közösen odaült a mi asztalunkhoz az ebédlőben, és közösen beszélgettünk. Valahogy olyan téma jött fel (félig figyeltem csak) talán valami film kapcsán, hogy nagyon jó, hogy a nőknek már a mai világban szabadságuk van, nem szólják meg őket semmiért, de pont ez a pasas hozzátette, hogy egyes esetekben a visszájára sül el, pl. olyan is szexinek hiszi magát és miniszoknyát vesz fel, akinek nem kellene.

Amikor másnap is miniszoknyában voltam, akkor egyszer odajött, amikor egyedül voltam a helyemen, megszólított, hogy látja, nem vettem a célzást tegnap. Erre én rákérdeztem, hogy mire gondolt, 2x mondta, hogy semmi-semmi, de kiszedtem belőle, hogy rám gondolt, hogy nekem nem kellene ilyen szoknyákat felvennem. És, hogy minősíthetetlen volt a stílusom vele szemben, mert én úgy viselkedtem szerinte, mintha ő valami leprás lenne és a világ legabszurdabb dolga lenne, hogy udvarolni merészel nekem, de ne aggódjak, úgyis csak meghúzni akart volna, mert már az öltözékemen látszik a kétségbeesett pasifogási szándék, és az is a beképzeltségemre utal, hogy teljes mértékben tojtam a beszólására és ugyanúgy ilyen szoknyában jövök másnap is.

Miért művelte ezt velem?

Semmi értelmeset nem tudtam reagálni, csak eküldtem a francba, elmondtam egy csomó kolléganőnek. De közben nagyon fáj, sokszor sírni van kedvem, és azóta folyton itthonról dolgozom inkább, semmi kedvem bemenni oda megint.

2023. ápr. 27. 16:14
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
22%
50# ezt rosszul tudod, csillagom.:) A miniszoknya az, amiből mindenem kivan, te sötétség királynője.
2023. ápr. 28. 10:11
 52/55 anonim ***** válasza:
14%
#50:Nem feltétlenül ki van mindened, mint ahogy az 51-es írja, térd felett kezdődik igen,egyetértek de a combod fele látható minimum meg hogyha guggolgatsz, előre hajolgatsz szép betekintést enged, látható az alsónemű is simán.
2023. ápr. 28. 10:38
 53/55 A kérdező kommentje:

[link]

"A miniszoknya rövid szoknya, amelynek az alsó része a viselőjének térdén felül végződik."

Ja, és soha a büdös életben nem látható az alsóneműm. Még arra is ügyelek, hogy a harisnyám felső, vastagabb része se legyen kinn véletlenül se.

Megmondtam, hogy azt ti találjátok ki, hogy én úgy öltözködöm, mint egy sarki kva.

Amúgy a kedvenc válaszom az volt, amelyikben az volt, hogy "jogos visszavágás" volt a csávó részéről.

Mire kellett neki visszavágni? Mi volt az atrocitás, ami érte őt részemről?

Az, hogy nem voltam neki hajlandó széttenni? Nem mentem vele randira?

Ezért jogos bárkinek visszavágni? :D

Meg az is tetszik, hogy mondom, hogy a HR-esek aztán nem kötnének bele a ruhámba, vicces is lenne, mivel ugyanígy öltözködnek. Erre megkapom, hogy de én nem vagyok HR-es lány.

Éééééés? :D

Meg nem arról volt szó, hogy senki nem öltözhet így - szerintetek - irodába?

Leírhatjátok még 20x, hogy én vagyok a sötét és én tehetek arról, hogy szexuálisan zaklattak, bántottak, nem fogom így gondolni.

2023. ápr. 28. 12:16
 54/55 anonim ***** válasza:
10%

Azt teszel, amit akarsz, nyugodtan qssolhatsz továbbra is, sírhatsz a gyökér miatt, mehetsz bejelentést tenni. Kit érdekel? Viszont az ultra gáz, hogy itt pofád olyan van, mint a bécsi kapu, de amikor ki kellett volna nyitni, akkor rinyáltál, ráadásul a köcsög annyira a kis érzékeny lelkedbe rúgott, hogy miatta nem jársz be két napot dolgozni.

Nevetséges és szánalmas vagy egyben. Tudsz pattogni itt, de hogyha olyan helyzetbe kerülsz, ahol meg kellene magad védeni, akkor behúzod füled farkad.

Nyugodtan háborodj fel azon, hogy sarki qrvának tart a 6-os, meg azon, hogy hisztis, sértődős kislány vagy, csak bizonyítod minden egyes őrjöngéséddel hogy igenis igazunk van. Thx a lot. 😚☺️

2023. ápr. 28. 12:32
 55/55 A kérdező kommentje:

Itt max. ti őrjöngtök, én nem írtam rátok semmi sértőt, nem dobáltam jelzőket, csak annyit mondtam, hogy nem vagyok az, aminek leírtok. Ez bizonyítaná, hogy igazatok van? Az, hogy egyre hosszabb válaszokban vergődtök? Bocs, nem.

Nem húztam be fülem-farkam, elküldtem a büdös francba, csak hirtelen ért a dolog, mivel nem gondoltam volna, hogy munkahelyen ilyet megenged magának bárki is, és nem csináltam ott maunika shó't és nem kezdtem el hasonló stílusban kiosztani.

Az pedig, hogy kolléganőkkel megbeszéltem, hasznos is volt, mert megtudtam, hogy az "úriembernek" már volt dolga a HR-el, mert beszólt egy kolléganőnek azzal kapcsolatban, hogy hány évesen szül, miközben már terhes volt ("nincs ehhez már kicsit késő?" - "ha eddig nem ment, most mi visz rá?", aztán próbálta úgy előadni, hogy ő csak viccelt), ezért pedig már kapott figyelmeztetést. Szóval ha én jelentem, akkor esélyes, hogy kirúgják már.

Azt kihagytam az egészből, hogy még házas is.

És akkor meg mi van amúgy, ha érzékenyebb vagyok?

Nemrég jöttem ki egy hosszú kapcsolatból + beteg az egyik szülőm, én viszem a kezelésekre, amik mellesleg nem használnak, szóval ja, érzékenyebb vagyok mostanság, de nem hinném, hogy ezzel akkora probléma lenne. Amiket írtok rám, hogy örjöngök, mutogatom magam, ideggyenge, buta, stb. vagyok, az a ti agyszüleményetek, és nem fogom másképp gondolni.

2023. ápr. 28. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!