Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezt komolyan gondolta, vagy csak bántani akart? Ha az utóbbi, akkor miért?
Sajnos az önbizalmam nagyrésze színlelt, könnyű engem megbántani.
Udvarolt egy kollégám, de nekem ő nem tetszik. 3x is próbálkozott, mindig egy kicsit bunkóbban, így az utolsónál azt mondtam neki, hogy kérem szépen, hagyjon békén engem. Ekkor így tette egy időre.
Majd kb. 1,5 hónap múlva más kollégákkal közösen odaült a mi asztalunkhoz az ebédlőben, és közösen beszélgettünk. Valahogy olyan téma jött fel (félig figyeltem csak) talán valami film kapcsán, hogy nagyon jó, hogy a nőknek már a mai világban szabadságuk van, nem szólják meg őket semmiért, de pont ez a pasas hozzátette, hogy egyes esetekben a visszájára sül el, pl. olyan is szexinek hiszi magát és miniszoknyát vesz fel, akinek nem kellene.
Amikor másnap is miniszoknyában voltam, akkor egyszer odajött, amikor egyedül voltam a helyemen, megszólított, hogy látja, nem vettem a célzást tegnap. Erre én rákérdeztem, hogy mire gondolt, 2x mondta, hogy semmi-semmi, de kiszedtem belőle, hogy rám gondolt, hogy nekem nem kellene ilyen szoknyákat felvennem. És, hogy minősíthetetlen volt a stílusom vele szemben, mert én úgy viselkedtem szerinte, mintha ő valami leprás lenne és a világ legabszurdabb dolga lenne, hogy udvarolni merészel nekem, de ne aggódjak, úgyis csak meghúzni akart volna, mert már az öltözékemen látszik a kétségbeesett pasifogási szándék, és az is a beképzeltségemre utal, hogy teljes mértékben tojtam a beszólására és ugyanúgy ilyen szoknyában jövök másnap is.
Miért művelte ezt velem?
Semmi értelmeset nem tudtam reagálni, csak eküldtem a francba, elmondtam egy csomó kolléganőnek. De közben nagyon fáj, sokszor sírni van kedvem, és azóta folyton itthonról dolgozom inkább, semmi kedvem bemenni oda megint.
Tudod te, mi a miniszoknya? Semmilyen munkahelyre nem való. A 10 centivel térd fölé érő az pl. nem az.
Udvarolt, le kellett volna akkor állítani szépen. Ha továbbra is szekál, jelented a főnöknek.
Mert ti hol reagáltatok érdemben bármire is? :D
Mi volt sakk-matt? Nem azt írtad, hogy hát a 26-os válaszod alapján azt gondolod, hogy egy ember vergődik itt, azt fejezted ki, hogy nekem nem tűnt fel, hogy a másik agytröszt nem egyedül van a véleményével. Leírtam, hogy láthatod, hogy feltűnt, erre te elkezdesz egy olyan kommentre hivatkozni, amiben egy másik válaszolónak válaszoltam, ergo egyes számban beszéltem hozzá.
Az egy dolog, hogy nulla belátással vagytok arra, hogy minősítetek egy olyan embert, konkrét jelzőket használva a karakterére, akiből semmit nem láttok, még folytatod az emberkedést, holott az eddigi kommentjeid alapján egy darab fa érdemibb gondolatokat közvetítene a témában, mint te. :D Cicabogár, meg izzadós szmájli.
#26:
Az mióta földhöz verem a seggem, amikor elmagyarázom a kérdezőnek, vagy neked, hogy mi miért történt? Én most arról tehetek hogy mindketten IQ-bajnokok vagytok? :D
Nem kellett volna kérdést kiírni kezdjük itt és akkor nem írt volna senki semmit. Másrészt olvasd el, hogy az első válaszom miről szólt és ő neki a válaszát hozzám, majd a másik hozzászólóhoz a válaszát is és aztán állj az oldalára.
Olyan végtelenül buta és önértékelési problémái vannak, hogy normálisan még reagálni se tud. Sem hozzám, sem máshoz itt, sem a pasihoz.
Egyáltalán nem hiszem el, hogy a férfi ok nélkül szólt be neki, csak nem írta le, hogy miért mondta neki azt a pasas, hogy minősíthetetlenül viselkedett vele szemben.
Most is hallgat, mint a sír, amikor miatta vitatkozunk.
Hasznos tanácsokkal látták el és még egy köszi se jár. Még ő van megsértődve, amikor azt is irhatta volna bárki, hogy viselje el, nézze levegőnek ugyebár. Arról senki nem tehet, hogy nem tud szöveget értelmezni, hogy túlérzekeny és hogy a szoknya miatt rányomult a pasas majd jól kiosztotta, beolvasott neki.
És arról se tehet senki, hogy részt vettél abban, hogy minket ócsárolsz. Holott nincs igazad. Pluszban te vergődsz vele együtt, mert te is küzdesz az olvasással. 🤷♀️
Hogyha egyszer értetlenek vagytok, akkor ne okozzon meglepetést, hogy akad olyan ember, aki elmagyarázza, hogy megértsétek és nem hagyja magát! 🤗
33# saját magad is belekeveredtél az eszmefuttatásodba. Voltaképp azt sem tudod már, hogy kinek mire reagálsz.😆
Ugyanolyan buta vagy, mint a kérdező, jól egymásra találtatok!👏👏👏
Azzal kezdtétek, hogy lehülyéztétek, magas lóról osztottátok az észt, meg egy egyébként full magyartalan mondatban gyengének bélyegeztétek. Ja, hogy magára vette? Tanuljatok meg fogalmazni, ha meg nem megy, ne bújjatok amögé, hogy a másik túlérzékeny. Többes számban írom, ha ennyire ez az igényetek.
Nem egy jelzőt használtatok a kérdezőre, ami fullra nem lehet egy hasznos válasz része.
És nem én küzdök az olvasással, ti küzdötök a fogalmazással. Olvasd vissza nyugodtan, amit írtatok, és a fejedből kiszakadva értelmezd. :D
36# teljesen normális választ kapott elsőre tőlem (6-os voltam), nem hülyéztem le, nem osztottam neki az észt, úgyhogy kérlek, ne hazudj! Ő volt az, aki a korrekt válaszon is megsértődött, ezért igenis túlérzékeny.
Itt te vagy az, aki folyamatosan az észt osztja, miközben nem tud mondatot értelmezni.
Első válaszom:
"Már bocs, de te hülye vagy ennyire, hogy egy idióta "férfi" miatt sírsz és nem jársz be dolgozni? = Kérdés volt!!!
"Most ezért, hogyha hagyod magad, gyenge buta nő vagy a továbbiakban is be fog szólni. Úgyhogy ha olyanra kerül sor te szépen HR-re mész, hogy zaklat! Érted?" = Feltételes mód, hogy buta és gyenge lesz ha nem tesz ellene semmit és tanáccsal láttam el.
Amire a válasza ez volt:
"Ja, amint leírom, hogy nincs rendben az önbizalmam, egyből lehet belém rúgni, ugye?
Sem gyenge, sem buta nő nem vagyok, csak megbántott.
De egy szóval sem írtam, hogy az, de mivel a belérúgással jött ok nélkül így leirtam a véleményem, hogy mégiscsak buta és gyenge, mert nem mer megjelenni a nunkahelyen és sírt a barom férfi miatt.
Aztán írt a hatos, akit szintén lepontozott és fújta magát ismét, mert bár szebben fejezte ki magát oda írta, hogy k*rv@s az öltözéke stb. stb.
Aztán kezdtél el te pampogni 23-as és 26-os stb.
De senki nem írt semmi rosszat, csak a valóságot!
Arról nem tehet senki, hogy buták vagytok! 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!