Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezt komolyan gondolta, vagy csak bántani akart? Ha az utóbbi, akkor miért?
Sajnos az önbizalmam nagyrésze színlelt, könnyű engem megbántani.
Udvarolt egy kollégám, de nekem ő nem tetszik. 3x is próbálkozott, mindig egy kicsit bunkóbban, így az utolsónál azt mondtam neki, hogy kérem szépen, hagyjon békén engem. Ekkor így tette egy időre.
Majd kb. 1,5 hónap múlva más kollégákkal közösen odaült a mi asztalunkhoz az ebédlőben, és közösen beszélgettünk. Valahogy olyan téma jött fel (félig figyeltem csak) talán valami film kapcsán, hogy nagyon jó, hogy a nőknek már a mai világban szabadságuk van, nem szólják meg őket semmiért, de pont ez a pasas hozzátette, hogy egyes esetekben a visszájára sül el, pl. olyan is szexinek hiszi magát és miniszoknyát vesz fel, akinek nem kellene.
Amikor másnap is miniszoknyában voltam, akkor egyszer odajött, amikor egyedül voltam a helyemen, megszólított, hogy látja, nem vettem a célzást tegnap. Erre én rákérdeztem, hogy mire gondolt, 2x mondta, hogy semmi-semmi, de kiszedtem belőle, hogy rám gondolt, hogy nekem nem kellene ilyen szoknyákat felvennem. És, hogy minősíthetetlen volt a stílusom vele szemben, mert én úgy viselkedtem szerinte, mintha ő valami leprás lenne és a világ legabszurdabb dolga lenne, hogy udvarolni merészel nekem, de ne aggódjak, úgyis csak meghúzni akart volna, mert már az öltözékemen látszik a kétségbeesett pasifogási szándék, és az is a beképzeltségemre utal, hogy teljes mértékben tojtam a beszólására és ugyanúgy ilyen szoknyában jövök másnap is.
Miért művelte ezt velem?
Semmi értelmeset nem tudtam reagálni, csak eküldtem a francba, elmondtam egy csomó kolléganőnek. De közben nagyon fáj, sokszor sírni van kedvem, és azóta folyton itthonról dolgozom inkább, semmi kedvem bemenni oda megint.
43#
Miért nincs igaza és nekem sincs? Mi volt az a mondat, amivel a lelkivilágába tiportunk? Az, hogy nem tud kiállni maga mellett, amikor kell, vagy az, hogy a miniszoknya még véletlenül sem irodába való?
Nem olvastam a válaszokat, úgyhogy lehet hogy már írták előttem, de nincs ott HR-es vagy a főnök vagy valaki felettes akinek be lehet panaszolni hogy inzultált ez a barom?
Amúgy én csak kiröhögném és elküldeném oda ahonnan kibújt egy szerencsétlen napon. Az ilyen van elkeseredve. Tudja jól hogy esélye sincs senkinél, így inkább rugdosni próbál. Szánalmas kis nyomi.
Nincs válasz... Vagyis csak jólesett játszani az őrangyalt, bár az igaz, hogy nagyon ügyetlenül teszed. 😂
Nem elég, hogy nincsenek valid érveid még te is jelzőkkel illettél, pluszban oldalakon vergődsz, mint mi.
Jól írtam, nem vagy különb tőlünk, sőt még rosszabb vagy. Kösz, hogy a produkcióddal alátámasztottad a véleményem 23,26 & stb. 🤣
Oké, alkalmatlan vagyok, de mi az oka? Azt nem írtad le se nekem, se másnak azt, hogy miért védelmezed olyan vemhemesen a kérdezőt.
Most mindenféle indulat nélkül kérdezem, kíváncsi vagyok a válaszaidra.
Minek álltál egyáltalán le vitázni, miért nem lehetett volna a kérdezőnek írni egy hozzászólást anélkül, hogy minket belevontál volna?
Miért én vagyok az alkalmatlan, amikor még válaszolni se tudsz normálisan, felnőtt ember módjára? "Sértegetni" te is tudsz, SŐT TE KEZDTED, de azért fel vagy háborodva, hogy nem hagyja magát senki.
Most döntsd el, hogy értelmesen válaszolsz, de egyébként muszáj, bőven elég amit nyújtottál. 😀😁
"Tudod te, mi a miniszoknya? Semmilyen munkahelyre nem való. A 10 centivel térd fölé érő az pl. nem az."
A miniszoknya minden, ami térd felett végződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!