Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy viccből vagy komolyan gondolta, hogy megcsinálna?
Egy férfi barátommal kicsit kétértelmű megjegyzésekkel poénkodtunk, majd a beszélgetés végén megjegyezte, hogy elmehetnék vele egy nyugodt helyre, ahol nem zavarnak. Nekem ebből az jött le, hogy a szexben benne lenne, de mivan ha csak viccnek szánta?
Nem léptem semmit, mert nem tudom komolyan gondolta-e, de nekem bejön a pasi. De amúgy konkrétan meg nem hív sehova, nem keres ha személyesen nem futunk össze, de akkor viszont nagyon kedves, segítőkész.
Mi ezt nem tudhatjuk pontosan, csak lehetséges válaszokat tudunk adni.
Te ismered, neked kéne tudni. Sztem kérdezz rá, vagy maradj bizonytalanságban
Biztos megdugna, de randit nem érsz meg neki. Ha mész mész, ha nem mész, akkor nem mész.
Barátság... Jót nevettem.
Alapból csak olyanokkal poénkodunk vagy beszélünk szexel vagy erotikával kapcsolatban aki felé van vonzalom.
Szóval igen, elvi szinten belemenne.
Ha viccből úgy orrba váglak, hogy seggre ülsz, akkor meg lett csinálva vagy csak vicceltem ? Nyugi viccből vagy komolyan, de megcsinálna.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!