Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gond hogy vidéki vagyok a mai nők szemébe? Mi a bajotok a kertes házzal
Ne az olyan cicababákkal foglalkozz. Keresd a normális, egyszerű (pozitív értelemben) lánykákat :)
Nekem semmi gondom nincs vele, ha valaki vidéki, sőőt... Ha van egy háza, ráadásul kerttel... mekkora nyeremény az, nem? Én így gondolom :) Fel a fejjel! :)
Az de jó.
Pozitív! (:
Nem vagyok panel ellenes, de azért egy kertes ház mennyivel jobb már!
7es senki se tökéletes
Te igen?
Én vidéki vagyok, egy kisváros legszélén lakom és imádom.18 évesen elköltöztem Pestre, az 5. kerületbe, egy évet sem bírtam ki, haza kellett jönnöm, itt vettünk házat is utána néhány évvel a párommal. Szeretem a csendet, az embermentes környéket, autóforgalom alig van. Télen nézem az őzikéket az ablakban, most a nyuszik vannak megőrülve, etetem a balkáni gerléket, várom a kisfecskéket, hogy vissza jöjjenek... Én el sem tudom képzelni, hogy milyen erős idegek kellenek a városi élethez, már a zsúfolt busz láttán is görcsbe rándult a gyomrom.
Szerintem olyan nőt keress magadnak, aki szeret így élni, mert a városi embereknek ez pont annyira idegen lehet, mint nekünk a panelélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!