Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan komolyan venném az életet? Ez a gond velem?
1. Jogos hogy rá vagy görcsölve ennyi idősen. Ezzel nincs baj.
2. Ráérsz még 8 évig? Aha, ha 20 éves lennél...
Egy dolog hogy sok nő a "karrierkedés" és az élet "kiélvezése" miatt odébb halasztja a gyerekvállalást, de attól még a férfiaknak nem biztos hogy fog kelleni családalapításra 30 felett.
3. Jól tetted, hogy megszabadultál attól, aki nem tudta mit akar.
4. Keress férfit minél hamarabb. Én 33 éves vagyok, de szerinted ősszejöttem volna egy 27 éves nővel gyerekvállalásért? Nem. Ezért van hogy a szerelmem és eddig 1 gyerekem anyja 24 éves éppen.
5. "Csudálatos" hogy eddig húztad az időt, de a férfiak a fiatal nőket preferálják családalapításra és már most is simán lehet hogy te csak a másodosztályból válogathatsz majd, főleg ha még ennél is tovább húzod a dolgot
33/F
Jó, de várhattam volna még az előző páromra bőven egy 3-4 évet, hogy kitalálja mit akar nem?
még 30 évesen is elkezdhettem volna keresni apajelöltet újból... ha esetleg mégsem akar...vagy hülyeség?
Ne áltasd magad, amelyik pasi 38 évesen nem érett a házasságra és a gyerekre, az 68 évesen sem lesz az. Az exedre hiba lett volna több időt pazarolni, nagyon jól tetted, hogy nem vártál tovább.
Csatlakozom azokhoz, akik szerint nincs 8 éved...
35 vagyok, és babát várok, de azért ez nem ilyen egyszerű történet... Van két gyerekem már, ők könnyen összejöttek, tök jól bírtam a terhességet, a szülést, mindent.
Most két elhalt terhességen túl vagyok, és kiderült, hogy bizony már nem vagyok 20 éves: hormonpótlásra van szükségem. Így most eljutottunk oda, hogy meg is marad (bízok benne!), de érzem, hogy én már öreg vagyok ehhez. :( Ha első gyerekről lenne szó, biztosan nem vállalnám, de azért így némi rutinnal a hátunk mögött könnyebb.
Kolléganőm is mondja, hogy ő most 40, a fia 5 éves, és úgy érzi, hogy ők a férjével már öregek ehhez. Nincs türelmük egy kisgyerekhez, alig várták, hogy a tesók kirepüljenek (18 és 20 évesek), de ha becsúszott, hát elvetetni nem fogják. Akkor még jó bulinak tűnt, ma már nem annyira.
A jelenre visszakanyarodva: a hozzáállásoddal addig nincs baj, amíg nem lesz belőle görcsös akarás. Magyarán ráakaszkodsz az első hü.lyére, aki szembejön, és kiharcolod az eljegyzés-esküvő-baba háromszöget, aztán meg csodálkozol 30 évesen, hogy van egy sza.r házasságod, egy pár hónapos gyereked, és már csak a kényszer tart titeket együtt. Sajnos sokan így járnak, akik tényleg nagyon rágörcsölnek erre.
Ilyenkor gondolj arra, hogy még nem késtél le semmiről! És ha egy pasi nem felel meg, ne erőltesd, hogy majd csak alakul valahogy... Mert kicsit (nagyon!) ezt érzem akkor is, mikor írod, hogy ha még picit vársz, talán az exed is beérik. Ha kicsit vársz, talán elérted volna nála, hogy beadja a derekát, de valójában nem akarja, és otthagy egy kisgyerekkel, ha beleun. Márpedig az ilyenkor hamar bekövetkezik.
Hidd el, egy rossz kapcsolatban semmivel sem jobb lenned, mint egyedül. És a legnagyobb hiba, rossz kapcsolatba gyereket vállalni!
Annyiban igazad van, hogy akár 40 évesen is lehetsz anya, lehet egy-két egészséges, csodálatos gyereked, egy férjed, nem késtél le semmiről. (De tény, hogy nem lesz könnyebb, mint most...).
Viszont ha most erőlteted, és 30 évesen ott állsz egyedülálló anyaként, mindennap küzdve hogy kifizesd a számlákat, azt már nem lehet visszacsinálni.
Egyelőre haladj az árral. Ha eljön az ideje, úgy is találkozni fogsz azzal, akivel megvalósulnak a terveid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!